Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki megtalálja a mikulást a képen, az kap egy piros pontot
Vidéken lakunk testvérem. Azon kívül egy csomó mindent rá lehet pakolni a tetejére.
a fagyasztóláda elengedhetetlen kellék
A képen nem látszik de egy spaniferen lóg a biztonság kedvéért.
A téglák pedig B-30-as falazóelemek.
jók a téglák
Szerintem a gyanta a tankból.
Aztán én szépen elmostam mindent,kikapartam a hornyokat,összeraktam és kész.(gyűrűhézagokat megnéztem 0,3-0,4 volt a kompr.gy-nél)
Aztán majd besz@rt az önindító hogy átforgassa indításkor a főtengely.
Szétszedtem és b@sszameg lett egy beverődött perem a távtartó lemezen ami nem engedte be a helyükre az olajlehúzó gyűrűket.
kis igazítás után most már jó lett.
Holnap teszem fel a szelepfedelet aztán megnézzük hogy milyen lett.(de most már szépen körbe lehet forgatni)
pár héten belül nekiállok
Nem volt benne kettes.
Az a gond hogy a félcolloson nehezen tudja átpréselni a mennyiséget és azért nincs nyomás.(bizony házi vízmű dolgozik nekem is az udvaron(1300W-os)
Na mosán tényleg szunya. Cakát !
Asszem anno nem is írtátok, se Te, sem Zsolti, hogy miért is lett a blokk bontva? Nem állt meg, arra emlékeznék. Néztetek kompressziót, oszt a béka segge alatt volt, vagy mi volt?
És az a ragacsos gyantaszerű izé az olajból került oda? Asszem töltök valami motormosó izét bele, mielőtt olajat cserélek, had hozza ki az ilyemi valamit is.
kitudja mivel mentek vele még zsolti elött vagy az az anyag amit mondtatok kioldodott a tankbol és vegyült a benzinel
Ez már ottvolt, mikor megvettük. Lövésem sincs mekkora cső megy fel. Az tuti, hogy én fél colossal dolgoztam. Az is tuti, hogy jobb lesz a nagyobb hidroforral, mert most olyan, ha a konyhába engeded a vizet, nagyon visszaesik a fürdőben a nyomás, hameg pl. tölti még a wc tartájt is, akkor aztán vége.
Ez nem koksz hanem ragacsos gyantaszerűség volt és gyakorlatilag bele voltak ragadva a horonyba a gyűrűk.
Ilyen volt amikor beraktam.
Nem olyan vészes az. A vízszerelés a Henko csövekkel gyerekjáték. Csak 1 vasvágó fűrész, és 2 villáskulcs kell hozzá. (nameg valami mérő eszköz, de ez evidens) csatornázás mégegyszerűbb, mert csak össze kell dugdosni, meg ahol kell szintén a vasvágót használni. (én lusta voltam, és inkább sarokcsiszolóval toltam) Csempézés is egyszerű. Ha ki van fugázva már az sem látszik milyen szar lett. A fuga ápol, eltakar.
A járólapra NE FEHÉR fugát használj. Ne flancolj, nem kell semmibőlsem a legdrágább. Nem szükséges folyékony fólia se (vagy hogyhíják) bár én mivel rábeszéltek a bótba és megvettem, a zuhanyzóhoz csakfelkentem. Viszont ami jó, és érdemes rászánni az a penészgátló adalék a festékbe.
Nem.
Azt tudtad hogy ha házi vízmű nyomja a rendszert akkor egycollos csőrendszeren kell bevinni a vizet?(különben alig fog folyni a víz a zuhanyrózsából) )
nekem is ilyen szarul nézzet ki amikkor cseréltem a gyürüket meg ezt azt még mondtam is hogy a gyürü hézagom 0.8 volt meg olyat is találtam hogy majd egy 1mm hát bekokszosodik egy kicsit
én ha lehet, kabint rakok. (lusta vagyok felmosni a kifröcskölt vizet ) Magasságában elfér (2,90 a belmag.)
A képen az elképzelés van. A mostani állapotban a mosdó helyén van a wc, és úgy majdnemhogy beleérne a kabinba... lesz itt meló rendesen
NA én is elteszem magam holnapra, mert meló, szerdán pedig doki. Szurkoljatok, lehet fog már engedni járni...
Téényleg. Néztünk ma Kingának robogót. Kipróbáltam.
Jóvolt kicsit 2 keréken, csaképp full lapos kerékkel érdekesen riszált.
Szerintetek megér egy ilyen ősöreg Suzuki love 35-öt úgy, hogy a berugó rossz, de az akku vatta új, és arról indul. Megy, megáll, de a gumik életveszélyesen. Cserélni kell. Összességében tűrhető, és talán szép is bizonyos szemmel...
Így nézett ki amikor először szétszedtem.
Hasonló szitu. Sőt, nekem az ablak miatt a kabin is kizárt. Maradt a függöny. De, jóvan az. Miután nincs beköttetve a városi víz (és nem is tervezem), nincs azzal sem gond, hogy a hidromasszázs fejek kinyomják a zuhanyfüggönyt a nappaliba. Akkora kicsi a nyomás a mostani hidroforral, hogy csak egész lájtosan jön a rózsából víz. Épphogy lehet vele zuhanyozni, és nem csak folyik belőle... Egyenlőre jó ez a 3300 liter / h-s vízmű. De ,tervezek egy 6 ezrest. Az már elég lesz, még ha beépítettem a tetőteret, és ott is lesz fürdő, akkor is. (mert ugye mint régen már mutattam a háznak baszott magas a tetőzete, pont a beépítést megsegítendő)
még mindig jobb hogy most
meg fogom mérni, amint megyek megint. A tőlünk számított 3 ház a hét elején leégett. Komoly. A nagy tetőteresnek, gyakorlatilag az egész tetőzete. Szomorú látvány volt.