Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Komolyan mondom az előző tulaj rá se rakta úgy ment vele csak a box úgy rá volt ejtve a karbira. Se bilincs se semmi magátol lebukott a box.
Ne kapjak szívrohamot fel se hívom mert amit kapna nem tenné zsebre
Az aksid viszont jó.
Én is így okoskodtam ki a dolgot. Szóval mivel nekem a vázam AF-es akkor én a blokkra vigyázzak mint szemem fényére, az összes többit meg igaz ügyesen de cserélhetem. Mondjuk a blokkal eddig elégedett vagyok. Ahogy én közlekedek nem is kell nekem nagyobb. Volt is hogy elgondolkodtam egy blokk nélküli ezresen 90k lett volna, de qrva messze volt.
Találkoztam már hasonló megoldással. Igaz Zsolti?
Köszi sokadszor is.
Neked 425cm3,Gedeonnak 535cm3. és 10W-s
Köszönöm. Tényleg annyit segítettetek már. Nagy köszi.
Friss hír haverom most hívott menjek vegyek 50mm es wartburg vízcsövet 40cm hosszú 1db ezredesbe kerül. A légszűrő szívócsonkhoz és azt rakjam össze 1 kis sziló vagy meleg müanyag forrasztó pisztollyal. Vélemények?
Az nem jó, csak van. A Japán belpiacos motorokban nincs motorszám,csak motorkód. Tehát nekem csak 1FN van a blokkban. De amikor behozták, kellett bele tenni számot, nehogy összekeverjék a sok 1FN-s blokkot. Mellé ragasztottak egy alu darabot, amibe beütöttek egy számot, ami AF-el kezdődik. (Autó Felügyelet vagy mi) Valószínűleg a Te motorodat egyből Európába gyártották, ezért raktak bele motorszámot és a motorkód is ezért más. Azthiszem, hogy a váltó áttétele más benne.
AF kezdetű motorkódot olyan járművek motorjára ad ki a közlekedésfelügyelet, amelynek azonosítója nem olvasható. (pl. sav megmarta, vagy elloptál a verdát, és mire visszakaptad már ki lett köszörülve, mert készítették felfele az eladásra) Előnye? A motorszámot egy kis fém plakettán ragasztják a motorra. Ügyesen átlehet tenni a kis plakettet egy másik blokkra, és mindennemű papírozás nélkül blokkot cseréltél. Hátránya is van. Egyes esetekben eredetvizsgán megbukhat, külföldre értékesítésnél nagyon macerás, illetve támogatja a rendszer az járműlopásokat, mert innentől akármilyen lopott blokk is kerülhet a verdába. Összességében, ha ilyen a blokkod.. ÖRÜLJ !
Én ennek az adatairól küldtem a képet
Miért, jó ha AF-s a motorszám?
igen hagyományos van nem fordított. Most 425 vagy 535 ? Köszi a segítségeket.
Köszönöm szépen.
Akkor nem lett hangja.
Ez biztos?Az enyém 89-es exup és milyent ajánlanál bele?
535cm3
nekem igértek 40 ért darabját a kettö 80 ezredes+ betét=92 000 háát nem tomm de bizt h meg lehet ezt oldani máshogyan is!
hirtelen ezt találtam: (remélem nem forditott telójú van neked)
A piros nagyon király,náci sisakom nekem is volt.(csak ugatott érte az összes rendőr)
Mindegyik 1000 típusba ennyi kell száranként?Mert nekem is szimeringezni kéne és persze oil csere.
425cm3
1000-es blokk bontás:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Csak 1 apró kérdés villaszáranként mennyi olaj kell? mert holnap megyek venni cuccost.
Nekem a motorszám, 1FV000814
Kupakjaim.