Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ütős..
én a DSF -en nézzem bár nem magyar a közvetités de jó a minőség és forma 1 és a moto gp minden kategoriát közvetiti
Mit hallott a terminátor utoljára?....

Dikkmmááá szinesfém !
Szerintem amúgyis gurulunk majd közösen egyet a környékén ivás előtt... Akkor lehet majd íjesztgetni a népet.
Valami ilyenre gondoltál?:-)
Én csak örülök, ha nem kell még a drága pijáért is nagy pénzeket adni... Magunknak veszünk enni, inni oszt csá. Ill. szerintem Royal te veszed majd . MI csak a pénzt adjuk rá.
Bocs, magamnak viszem....
Főleg, ha úgy csinálnánk, mint a Mad Max-ben
Hiába spekulálsz, ezek a motoros csávók nem fogják a gödröt helyetted betemetni
Amit fel tudunk ajánlani a vendéglátásért: sörösdoboz, csikk, guminyom, gyep felrotálása, sohatöbbénembeszélő szomszédok
ott a vörösvári felel lakik a csajod?

ez fura, mert azért jártunk mi is a gildába, mert az én csajom is ott lakott. azaz, hogy az excsajom is ott lakik. no mind1
A moto gp-t is inkább itt szoktam nézni. A júrósportot a reklámok miatt útáltam, meg az a két másodalkoholista ált egy körrel le van maradva az események mögött, most meg ugye nem is adják. A királyi tv-n meg olyan színvonala közvetítésnek mintha egy megyei kettes focimecss lenne.
A Yakomotoból rendeltem kettőezervalamennyi volt darabja a gyárinak.
Hát én kis faluba lakom, de nagyon nem sz@rnának be. Itten nálunk dívik a motoros forma. Még saját olyan krossszozósos motor pályánk is van-e heeeee. (mondjuk szegény polgi biciklivel is elhunyt rajta)
Egyszer régen,voltam egy motorostalálkozón Pusztavacson,egy erdöben volt meg rendezve.:-)
Úúúú emre, IMÁDLAK! eddig indexen tudtam csak követni...
valakit érdekel a formulaegy szabadedzés online?
http://directos.lasexta.com/fo...
Te Gázsi, emléksző ámikó megjelent az a sok motoros forma itten náájunk. Annyi vasat éééletemben nem láttam még 1 helyen. Jáááj gazsi, mért nem vóótunk gyorsabbak...
Ezekről a közel egyforma dolgokról (gárda) és a kisfalukról csak rossz dolgok jutnak eszembe. Még félreértené a kissebség.
Ház van, csak szín nincs. Miníg iírni kell a halasztási kérelmet, különben jön a bünti.
hmm vagyunk 25-en felhuzunk egy egesz hazat,csak merjen ki benne lakni nalunk is lehetne,de a penelbe erdekesen mutatna 25 motor
valami kis falut kene meglepnunk.mekkora lenne mar,25 kozel egyforma motor megjelenik egy kisletszamu faluban.10 evig errol beszelnenek ott
Másik megoldás megveszem sportlégszűrőt 4db 8000 és beépítem a légszűrőházba úgy hogy a csonkok passzoljanak és nem 20000ft haverom is ezt csinálta a gpz-n.
Figyi, valamit valamiért. Nagyon szépek a képek. Természetesen mindenki kiveszi a részét a munkába!
Légszürőcsonk engem is érdekelne, a yamahán kívül hol lehet kapni pesten.