A hátsó udvart a vakondok elintézte szerintem odaengednek anyáék. De beszélek velük. Senki nem mondta még hogy jó, lehet más helyszín lesz. Ez 1 lehetőség, várjuk a többi ötletet. Lehet nálunk is, de akkor ha már ennyien lennénk, fel kéne húzni a nemesvakolatot.
Még hogy nincsenek FZR-ek.
A napokban belenéztem az YZF thuderrace topikba, az utolsó oldalon csak arról volt szó, hogy nem tudják eladni a gépeket. Kihalt az a topik. De az is lehet hogy van saját fórumuk.
Te Töki...szerinted Te vagy a hard?Az az onboardozós múvi ott Békás környékén az egy lájtos bemelegítés se volt Hozzám képest jhajjj....van még mit tanulnod, öregszel
Az én információm szerint csak eredeti van, és cc. 5000,- Huf/db körüli áron lehet rendelni.
Teccenek azok a gépek is, és nem kicsit lepett meg ez a helyzet.
A napokban belenéztem az YZF thuderrace topikba, az utolsó oldalon csak arról volt szó, hogy nem tudják eladni a gépeket. Kihalt az a topik. De az is lehet hogy van saját fórumuk.
Te Töki...szerinted Te vagy a hard?Az az onboardozós múvi ott Békás környékén az egy lájtos bemelegítés se volt Hozzám képest jhajjj....van még mit tanulnod, öregszel
Egyébként az enyém nem ér mert az hibrid.