Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hátsó udvart a vakondok elintézte szerintem odaengednek anyáék. De beszélek velük. Senki nem mondta még hogy jó, lehet más helyszín lesz. Ez 1 lehetőség, várjuk a többi ötletet. Lehet nálunk is, de akkor ha már ennyien lennénk, fel kéne húzni a nemesvakolatot.
thomas mar hoz 1-et
hatalmas ez a video!
bizrtos azt akarod h ezt a gyonyoru udvart satorvasakkal feltorjuk,meg csizmakkal letapossuk?
Az új légszűrő csonkokat hol vetted, és mennyi volt?
Az én információm szerint csak eredeti van, és cc. 5000,- Huf/db körüli áron lehet rendelni.
Nem, csak információt gyűjtök.
Teccenek azok a gépek is, és nem kicsit lepett meg ez a helyzet.
Szép spájz, tetszik. Itthon is elkelne egy hasonló
Itt a spájzba van vagy 30 liter
Hol az a pálinka?
Már kémkedsz is?
Még hogy nincsenek FZR-ek.
A napokban belenéztem az YZF thuderrace topikba, az utolsó oldalon csak arról volt szó, hogy nem tudják eladni a gépeket. Kihalt az a topik. De az is lehet hogy van saját fórumuk.
Reggelt pálinkásat mert motorozni úgyse l ehet!
Reggelt!

Te Töki...szerinted Te vagy a hard?Az az onboardozós múvi ott Békás környékén az egy lájtos bemelegítés se volt Hozzám képest jhajjj....van még mit tanulnod, öregszel
igen? keményebbet mész majd mint én szoktam? majd versenyzünk
Ilyen címerrel se mostanában láttam. Csini darab
Ha kész lesz és jó állapotba lesz, kaptok Tőlem olyan onboardot, hogy a Camel-es elbújhat mellette
de ezt komolyan mondom én is szeretnék egyett de nem akkor már majd ha 50 éves leszek pár éven belül
ja egyébiránt tényleg adja.. Simán meg kéne tartani, és mellé venni valamit.
na én elmegyek tentébe jó éccakát!
Ne izgulj,majd én bekötöm neked azt a ventilátor kapcsolót. Csak dicsérjed nyugodtan a gépem.
szeretnék én egy 250 est is egyébként csak azért mert marha jó hogy lehet pörgetni mint a disznó olyan F 1 -es fillinget ad
Szerencséd!
Egyébként az enyém nem ér mert az hibrid.
Persze csak ábrusé után
jaja, nagyon disznó, simán kéne