Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hallod csak az a baj ha a korházban bekerül valakibe a levegö akkor már nem lehet utána légteleniteni komolyra forditval tutti hogy maradt benne levegő
Biztos hogy maradt benne levegő. Motoron még nem csináltam a műveletet, de a kocsimon ilyenkor a fékmunkahengert egy injekcióstűvel fel szoktam tölteni mielött belekötöm a csövet, hogy ne kelljen annyit pumpálnom. Meg talán még meg is kocogtatom egy kicsit hogy a buborékok eliszkoljanak belőle.
Nem szoktál kórházos sorozatot nézni?
Na egy olyan kérdésem lenne, hogy az mitől lehet, hogy az első fékem szét lett szedve, áttakarítva, összerakva, bele a fékfolyadék, meg le is légtelenítettem. Mégis most hogy ráültem, puha, és csak koppon fog. De ha pumpálom egy ideig, akkor kemény lesz. Még nem lenne rendesen lelégtelenítve, vagy mitől csinálja ezt?
Ja, nekem lett porfestve. A csapágyakat elég nagy szenvedés árán szedtem ki, nagy nehezen ki lehet ütni belőle, csak nehéz hozzáférni. A porfestés nemlett lakkozva nekem.
stevehuffnagel ugye Te porfestetted a felniket és a vázat ?
Hogy vetted ki a felnikből a csapágyakat ill. került-e lakkréteg a porfetésre?
köszi
Akkor egész olcsó volt
Ebayről rendeltem, ill rendeltettem egy sráccal. 8ezer lesz postával együtt 30 dollár a puffancs, meg 8 a posta.
Sziasztok Én még javában a téli motorfelújítási szakaszban tartok, és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem! Például izzót szeretnék cserélni a kis frézimben, de egy kis utánanázás után rájöttem, hogy itthon nem lehet sehol sem ilyen izzót kapni, külfödről rendelve meg marha drága lenne( kb 6000ft lenne e-bay-en egy izzó ), ezért arra gondoltam, hogy ennyi pénzért már szerelek bele xenont, ami kb ugyanilyen árban mozog, a fényereje viszont mégsem olyan mint a hagyományos lámpának! Ha ezzel kapcsolatban vki tudna nekem építő jellegű tanácsokat adni -hogy milyen xenon-t, mekkorát- annak tudnék örülni ! A másik problémám pedig az akksimmal lenne! Már vennem kéne egy másikat, de 7-8ezernél többet nem áll szándékomban kiadni érte, viszont amiket neten találtam azokért igen komoly árat kérnek(kb 12-13ezer forint... )! Tehát ha vki tudna nekem adni vmi webcímet, hogy honnan lenne érdemes akksit rendelni, azt nagyon megköszönném Amúgy mindenek balesetmentes, olcsóbb benzinben gazdag szezonkezdést kívánok
Még milyen johsy barát kipufogót vettél.:-)
Mennyi most egy ilyen?
Jövőhéten remélem nekem is ideér a kipufogóm!
Ma felszerelem a gépemre a hurkatöltőt.:-)
Kiváncsi vagyok milyen lesz.
Remélem most jó lesz.
http://video.xfree.hu/?n=bibor...
http://video.xfree.hu/?n=bibor...|ddbacedd6641d9d04d960f
ba1d5d7a4a
bocsi,most ertem haza,most mar teljesitem az alvas parancsot
ittunk arra,h asszony kiment norvegiaba egy hetre.nincs itthon a macska....
az 1990-es kiadasu eleg oreg?:D iden,v jovore egy teljes generalt tervezek:) ugyanis eszi az olajat:(
mazlista. a zAF-fel ha tonkremegy a blokkod,kidobod a szemetbe,es beletesze legy ujat....
béna
Alvást rendelek el!
És szíp csavarok vannak benne.
Jaja, de inkább most szürke.
Hát ez most lehet az én saram.
Dehogy nincs.Hát Sárga!
Hát igen,ez a saját blokkom szétszedés ELŐTT 2007-ben.(de szemléltetni jó mert ezen látszik a vízcső)