ha hiszed ha nem engem a vége nem annyira érdekelt soha egyik motoromnál sem mert én a kanyarokat szeretem vele élvezni de azt nagyon meg a gyorsulását mert az nagyon jó főleg miota a váltot kicseréltem -6 osra teljesen megváltozik töle gép elöször azt mondtam ,hogy vissza a gyári 5-ös mert annyira más de aztán megbarátkoztam vele söt nem hogy megbarátkoztam vissza sem cserélném olyan robbanékonyan dinamikus lett töle
Kár hogy ilyen messze laksz,Attila biztos tudna mit kezdeni vele. Sajnos első alkalommal nem a legjobb helyet sikerült kifognod.
Ennyi pénzért 1 full generál járt volna,de még ne temesd a vasat.
csak érdeklöd meg hogy mekkora a szakitoszilárdsága is mert nem csak az alényeg ,hogy 530 és O vagy X gyürüs mert attol még lehet gyengébb és erösebb én minimum csak olyant teszek fel aminek 43Nm a szakitoszilárdsága és 130 LE feletti motorokhoz mert elvileg nem csak ugy vesz az ember láncot hogy 530 és akkor ez jó mert minden láncot loeröhöz is igazitanak mondjuk neked gyengébb is jó mert 750
Most megint ráengedtem az avastot, és a már átnevezett fájlt is veszélyesnek ítélte, úgyhogy el is zavartam a karanténba.
Más, esetleg érdekel közületek valakit 530-as erősített O-gyűrűs lánc? Még nem tudom mennyi lenne, és milyen kiszerelésben van. Az Mg láncok általában 5m-es dobozban jönnek, de lehet hogy ezt szemre is lehet majd rendelni. Holnap fogok a nagykerből ajánlatot kérni. Donghua gyártmány.
Nálam ez okozta a bajt: winesm32.exe
És itt találtam meg: C:\Documents and Settings\felhasználó\Start Menu \Programok\Autostart\winesm32.exe
Nemes egyszerűséggel átneveztem megtaláltam.txt-re
Most megint rámentem, és úgy tűnik semmi gond, viszont szinte semmi sincs az oldalon. Tegnap egyik munkatársamnál friss avast regisztráció után egyből beriasztott, amint megnyitottam az oldalt. Ma meg nem indul a gépe. Holnap hozza a pc-t megnézem mi történhetett.
Milyen gumi van a hátsó keréken neked?
Az se mindegy,hogy mekkora a kerék átmérö,illetve a kerülete is sokat számit. A széles gumi nem elöny,mert nagyobb ivben fordul vele a gép.:-)
Ööö, hát izé, én szerintem egy lassító áttétel értéke nem lehet 1 egész feletti, mert akkor már gyorsító lenne ugye, de lényegében igazad van, és úgy is számoltam.
Ennyi pénzért 1 full generál járt volna,de még ne temesd a vasat.
Más, esetleg érdekel közületek valakit 530-as erősített O-gyűrűs lánc? Még nem tudom mennyi lenne, és milyen kiszerelésben van. Az Mg láncok általában 5m-es dobozban jönnek, de lehet hogy ezt szemre is lehet majd rendelni. Holnap fogok a nagykerből ajánlatot kérni. Donghua gyártmány.
És itt találtam meg: C:\Documents and Settings\felhasználó\Start Menu \Programok\Autostart\winesm32.exe
Nemes egyszerűséggel átneveztem megtaláltam.txt-re
Szerintem kipróbálom, mert a 3 collos kicsit keskeny hozzá, viszont ez volt olcsón.
Az se mindegy,hogy mekkora a kerék átmérö,illetve a kerülete is sokat számit. A széles gumi nem elöny,mert nagyobb ivben fordul vele a gép.:-)