az a baj fényezöfülkém nincs sajna és a garázst kell sterilizálni meg letakarni mindent hogy ne baszon az ember össze mindent és felfüteni mert nekem fütött de a 20 fok kevés jobban rá kell turbozni
azért ne hid hogy 100% os a festés mivel nem vagyok fényező de azért nem utolsó sem de most nincs rá 100 ropim hogy teljesen minden elemét lefényeztesem amikkor a matricák lesznek rá megint 12 ropi de azért a legjobbra törekszem és hát láttam itt amotorfényezés topikban képeket amiket fényező csinált hát olyan lesz az ennyém is majd lesznek képek ha kész addig már nem akkarok csak ha kész
Ha gondolod jöhetsz gyalog is.
Mi általában bejárjuk azokat a helyeket melyeket a helybéli motorosok ajánlanak, és egyébként elmennénk mellettük.
Ha neked csak az számít hogy mennyi idő alatt érsz körbe akkkor ez a túra rossz választás. De a nevében is benne van TÚRA nem pedig verseny.
hát ahogy a múltkor írtam..azóta nem nyúltam hozzá:
kipuf rendszer leszedve polirozásra vár,idomokat+tankot kell visszarakni és pár apróságot kéne festeni.. hétvégén dolgozok rajta valamennyit..
Berénybe nyaralunk minden évben, és el szoktam kerekezni Sümegre. Keszthely után,Zalaszántó felé nagyon jó kis kanyargós pálya van. Eddig még csak bringáztam arra,de idén megjárom mocival is
mikkor nálunk ujitották M7-est meg ugye csinálták a peströl lejövö sávot mert itt csak egy sávos volt még régen (2006elött) a lényeg hogy tavaszal kész lett és nyáron már ujitották
Tegnap voltam Orfű-Abaliget(igaz hogy bringával) zsír új út, és a széle kezd málani. Azért elég gáz hogy nem tudnak egy burkolatot összerakni úgy hogy tartós is legyen kb 5 évig legalább. Hát sztem nálunk se jobb a helyzet, de én rengeteget járok fent a hegyen és betéve tudom hol gáz a pálya.
Húhh! Kanyar az van bőven felénk! Jó kis hegyi szerpentinek!
Hát az az istene ennek az egésznek! Csak most az elején óvatosan, aztán ha megszoktuk egymást a géppel had menjen!
Régen még ETZ korunkban,nem is volt ember az,akinek a kémény nem volt karcos,vagy rojtos a lábtartógumi egy mecseki motorozás után!
Mi általában bejárjuk azokat a helyeket melyeket a helybéli motorosok ajánlanak, és egyébként elmennénk mellettük.
Ha neked csak az számít hogy mennyi idő alatt érsz körbe akkkor ez a túra rossz választás. De a nevében is benne van TÚRA nem pedig verseny.
kipuf rendszer leszedve polirozásra vár,idomokat+tankot kell visszarakni és pár apróságot kéne festeni.. hétvégén dolgozok rajta valamennyit..
Ez két naposra van tervezve, tavaly nagyon jó volt.
motorod festése még nincs kész?
szintén szépen turatempóban 5 nap alatt najo ebből egy az pihenő nap volt
Hát az az istene ennek az egésznek! Csak most az elején óvatosan, aztán ha megszoktuk egymást a géppel had menjen!
Régen még ETZ korunkban,nem is volt ember az,akinek a kémény nem volt karcos,vagy rojtos a lábtartógumi egy mecseki motorozás után!