Hát mint mondtam nekem nem tetszik de mindenki a saját motorját istaníti én a kipu dobról beszéltem nem a motorról nekem a Yamaha is tatszik Meg a Honda is amúgy nekem is volt FZR-em én nem leszólás képpen írtam csak megjegyeztem de mégegyszer leírom hogy a dódról beszéltem ! Egy kicsit a szarvadat leszeretném törni hogy a Rossi a Yamahánál van szerintem a pánzárt mert ott többet kap de a Hondánál tobb világbajnokságot nyert meg mint a Yamahánál
Hát nem tudom, az ránézésre is tök ócska, és a motorral együtt jött.
Én az eredeti dobokat vettem meg utána, mert a KR&J-nek olyan a hangja hogy berezonáltam tőle. De 1-2 hét múlva visszakerült a szóló kémény, mert ennyit kell adni az élményindexnek is.
Most mér szólsz be neki, tök büszke volt az új szerzeményére.
Ezek után fel sem meri majd tenni. Még hogy hurkatöltő.
Mondjuk a KR&J dobomat nem cserélném el érte.
Ja, természetesen szurkolok hogy sikerüljön a vásárlás.
Amennyiben nekem is összejönne valami természetesen nem kérem ingyen. De ezt majd amennyiben aktuális lesz megbeszéljük.
ezt tavalyelott augusztus ota uldozom:) mar 3x majdnem sikerult,de az utlso pillanatban tullicitaltak. amugy ha lesz,szivesen segitek,csak a postakoltseget es az arat kell kifizetned,nem kerek kulon penzt, de nehez talalni jo aron.bar 10.000 folott van boven:)
szurkoljatok!
ezt akarom megszerezni: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
magyaro
rszagra nem kuldi,de mar beszeltem az ismerosom ismerosenek az ismerosevel,o munchenben el:)
ja hetvegen felnipolir projekt,ha ma este nem iszom magam kotyagosra
Ezért vettem Yamahát.:-)