Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is volt Hondám,és tetszett is,sajnos nem olyan volt amilyenre vágytam.
Ezért vettem Yamahát.:-)
Hát mint mondtam nekem nem tetszik de mindenki a saját motorját istaníti én a kipu dobról beszéltem nem a motorról nekem a Yamaha is tatszik Meg a Honda is amúgy nekem is volt FZR-em én nem leszólás képpen írtam csak megjegyeztem de mégegyszer leírom hogy a dódról beszéltem ! Egy kicsit a szarvadat leszeretném törni hogy a Rossi a Yamahánál van szerintem a pánzárt mert ott többet kap de a Hondánál tobb világbajnokságot nyert meg mint a Yamahánál
Ilyen motoron volt.
Na igen,a Hondák már csak hurka töltőnek jók.
Ezért versenyez Rossi is Yamaha motorral.:-)))
Hát nem tudom, az ránézésre is tök ócska, és a motorral együtt jött.
Én az eredeti dobokat vettem meg utána, mert a KR&J-nek olyan a hangja hogy berezonáltam tőle. De 1-2 hét múlva visszakerült a szóló kémény, mert ennyit kell adni az élményindexnek is.
Jó lesz az. Jó hangja legyen. Ötezret megért bőven, gondolom a KRJ dob kicsit többe kerül....
Amúgy csak nekem nem tetszik de tényleg úgy néz ki találtam egy videót nézd meg!

http://www.youtube.com/watch?v...
Most mér szólsz be neki, tök büszke volt az új szerzeményére.
Ezek után fel sem meri majd tenni. Még hogy hurkatöltő.
Mondjuk a KR&J dobomat nem cserélném el érte.
Ez a kipu nem jól néz ki még a motoron sem úgy néz ki mintha egy hurkatöltő lenne rajt legalábbis az én motoromon
Jó lesz, 3db 8-as csavar rögziti a kipufogót egy csöcsokra, ami csatlakozik a csöre egy bilincsel.
Ez azt hiszem hogy Honda 929 vagy 954-é
Én úgy nézem mert a gyárim teljesen ugyan ilyen!
Ja és elnézést hogy idetévedtem
A csatlakozsó jó lesz rajta?
Ez egy gyári Honda CBR 900RR fireblade kipufogó,újszerü állapotba.
Hol van már az eredeti?
Szerintem olcsón vettem,mert 5ezer-FT volt az ára.
Miért? Nem tetszett az eredeti.
Mennyibe került, ha nem túl indiszkrét a kérdés?
Vettem egy kipufogót a Vaterán.:-)))
Ja, természetesen szurkolok hogy sikerüljön a vásárlás.
Amennyiben nekem is összejönne valami természetesen nem kérem ingyen. De ezt majd amennyiben aktuális lesz megbeszéljük.
igen,vannak sajna ilyenek is.meg olyan is,h kifizeted,es nem kuldi:( devotl oyxlan is,h vettem egy vadi uj telefont,es 2x kuldte el. 1-et fizet,kettot kap:D
Most nézegetem én is az alkatrészeket, vannak egész jó árú dolgok.
De ettől majdnem sírvafakadtam:
http://cgi.ebay.de/Yamaha-FZ-7...
ezt tavalyelott augusztus ota uldozom:) mar 3x majdnem sikerult,de az utlso pillanatban tullicitaltak. amugy ha lesz,szivesen segitek,csak a postakoltseget es az arat kell kifizetned,nem kerek kulon penzt, de nehez talalni jo aron.bar 10.000 folott van boven:)
Ilyent én is akarok az FZ-re
Légyszí vegyél nekem is egyet, nem kérem ingyen.....
koszi,majd inkabb en
Szurkolunk! Ha akarod licitálok is rá neked!
szurkoljatok!
ezt akarom megszerezni:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
magyaro
rszagra nem kuldi,de mar beszeltem az ismerosom ismerosenek az ismerosevel,o munchenben el:)
ja hetvegen felnipolir projekt,ha ma este nem iszom magam kotyagosra
Hát ez az a kúton simán kapsz benzint.