Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet,csak necces...
valoszinu, ha tartozasa van az elozo tulajnak,akkor ra van terhelve.ki kell fizetni a tartozast,es akkor mar at lehet iratni. kerdes,h az mennyi... vagy hagyni,h elvigyek,es az arverezesen megszerezni csak hat ezzel az a gond,h mar nem az adose a motor.
Joccakát!
pont erre gondoltam, hogy milyen öblöshangú 250es lenne
Kétség kívül ez a legköltséghatékonyabb megoldás. Egyébként nem is hülyeség.
de szep! annyira nem tetszik az enyemnek a segge.nem tudom miert,de a 600-ase randa.meg a kis 250-ese is szebb:( tuti atszabatom,csak jojjon ossze ra a le
Hát ha halvány segédfogalma van arról hogy FZ nincs alu vázzal....
Azért erre alapozni necces.
Hát nem tom, így fórumon törvénytelent javasolni ugye nem illik, de kérdések merülnek fel.
Kovács II őrm. az út mellett vajon meg tudja-e mondani egy 20 éves motorról, hogy 750 vagy 1000, és hogy FZ vagy FZR ? Szted?
Látja a korát, az kb (lerí róla, hogy nem egy 1 éves R1) állapota is OK, ha a színe is stimmel, meg a számok ( ) is, akkor....
kibaszott kreatív vagyok, meg diszkrét is
de már megoldottam, csak bénáztam a ctrl c+ctrl v-vel
Ha szép és jó lesz a kismotorom,lehet hogy lesz aki jól beszámítja 1 ezredesbe
na jó, kitaláltad, megbocsátok.
légy má kreatív baszod :D töröld ki a két %-jelet. ÍGY E
Sztem olyan nincs! Legfeljebb átírattatják előted mindenkivel, aztán jó van. Ha törzskönyv van akkor viszont nem hiteles.
Naná, hogy arra !
de elvihetik
A tag azt mondta hogy okmányirodából küldték el, hogy nem lehet.
De majd utánajárok.
Sztem biztos megvan a módja hogy át legyen írva! Ennek utána kell járni.
ÁÁÁÁÁÁÁÁááá dehogy! Én most csoró vagyok!
Ez az, béna voltam
Aztán nem lenyúlni!
Én is 1 ilyenre vagyok ráindulva,de talán majd jövőre!
nem tudom error code 404
De szerintem fog kelleni, ha összejön a lé rá.
A blokk marad tartaléknak, a futómű megy az FZ-be, az idomok, váz meg az apróhirdetések közé.
Ő az?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_
1000_exup-3636178
Mit gondoltok arról ha olyan magyar papiros motort veszek amelyet az eladó sem tudott átiratni az előző tulajdonos valamilyen tartozása miatt. De törzskönyv, (előző tulaj nevére) és forgalmi van. A műszaki lejárt. Nem vihetik el azt tőlem? Vagy tragikus hirtelenséggel szét kell kapni atomjaira, és felhasználni alkatrésznek. Igazság szerint arra gondoltam hogy az FZ forgalmijával elmászkálgatok vele. Csak az a bibi hogy egy generálisról van szó (FZR1000)
Szerintem azért egy 0 km-es pl. gixxer-el azért elmegy az ember 10 évet, ha odafigyel rá és nem gyilkolja szét...persze, kell rajta cserélni 1-2 dolgot, dehát min nem...FZR-en is kell cserélgetni...valóban nem 20 évre van tervezve egy olyan, ezekbe meg még lehet életet lehelni de azért Én úgy vagyok vele, h egyenlőre jó ez, ha meg megnyerem a lottót akkor jöhet a következő fokozat.
Ja!FZR 1000-re gondoltam!
Ez így igaz,ezért veszek ha vastag leszek 1 ezredest!