Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs, hátha hétvégén.
Lebuktál, mert ezt 2007-ben fényképezted! És elfelejtetted lefesteni feketére kívülről a blokkot...így sajnos nem tudok csillagos 5öst adni rá.
Köszönöm.
Sok FÉLÉT javítottam már de nem sorozatban csinálom.(a legtöbbet magamnak dolgoztam)
Mostanában már a hátam közepére sem hiányzik.
Esetleg nagyon öreg (és különleges)vasaknak állok neki szívesen de arra sincs már nagyon idő.
Mint AutóFelügyelet. A Caprim is azt kapott amikor motort cseréltem benne.
Nagyon ügyes vagy, én biztos nem merném szétszedni Biztos sokat javítottál már.
Nagyíts rá a képen az olajbeöntő sapka mellé.
Egyszer valaha irkáltunk itt hogy mennyit lehet szívni ha valami "szakemberek" által kókányolt gépet kell rendbeszedni.
(Zsolti mentségére mondom hogy Ő csak megvette,nem pedig csinálta)
Komolyan mondom ennyi idő alatt három normális blokkot szétszedtem és összeraktam volna.
A nagyon van motorszám? Az enyémen nincs! Csak 1 fémplakett a forgalmiban, valami AF sok szám AF.
Ott a fényes vízcső két végén,meg a szívócsonkok között a két "lyukban"
Van már színe a gépednek?
135 Ft volt a hat db O gyűrű a csapágyboltban.
"ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ"
Lehet.. én. De o gyűrűre nem emléxem.
most ez azt jelenti hogy drágább lesz neki?
Van húsz normális szelephézagod.(innen már sima ügy)
Ki tömítette a blokkon vízcsöveket Téglavörös pasztával a betonkemény gyári "O" gyűrűknél?
quad burkolat nincs otthon elfekvőben senkinek?
Mi van a Vaterán 3000Ft-ért?
Vaterán van 3000 pézé.
értem de azért ingyen ki probálnám ,hogy milyen
Ennyire nem lenne szabad lassúnak lennie. Egy jó konfigon az xp felkúszik 15-20 perc alatt.

bakosi: nem lesz üzlet, mert a nagyker nem akar motor láncokkal foglalkozni, mivel elsősorban ipari és mg területen érdekelt.
Rwajta van a Daytonában benne van. Kedd Szerda külföld, de ha megyek be, szólok.
hát igy láttván az adatokat max egy 400-500as ra teném fel
lehetetne epp normalis is,de sztem gagyizik a vinyod.ereszd ra a hdsentinel-t,hatha kiirja.v hozdd el jovo heten vmelyi kdelutan,es ranezunk:)
Sziasztok ismét az éterbe. Kérdezném xp telepítés formázással, 2,5 óra. Normális? 15gb szabad helyen.
quad burkolat nincs otthon elfekvőben senkinek?