Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen létezik, de én eddig csak traktorhoz, teherautóhoz láttam
http://www.agroinform.com/apro...
jah, igen... mielőtt nem értenéd.. sajnos dolgozom. :( fél5ig.
hát ha hiszed, ha nem.. pont erre gondoltam éppen most! megnéztem a metnet.hu-t... azt mondja, olyan idő jön megint, amibe belepusztulok.

Csak az a gond, h nem motorral jöttem be, és mire hazaérek a motorért, addigra bezár a bambi is. Tehát sehogyse jó már ma.. pedig jó lenne egy utolsót motorozni a 2 hét rossz idő előtt.
Hát mivel a gyújtás jaldóba megy, akkor jó eséllyel lekötéssel megáll a motor... (ill. nem indul)
VAlami eszembejutott. Lehet venni olyan ketyerét, amit bekötsz a víz körbe, és konnektroba dugod. Felfűti a vizet üzemi hőfokra. Tökéletes csörömpölés nélküli hidegindítás.
Hai esetlegesen nem érnél ma rá? Csak mert szép napos az idő, kurvára semmi dolgom és most meleg van. Talán melegbe nem rongálódik annyira a frézim, lévén, hogy a bizonyos hang sem jelentkezik annyira. Esetleg? Persze csak ha tényleg ráérsz most..
Akkor annyit tudsz csinálni, hogy lekötöd a két kábelt, megnézed üres tanknál nyit vagy zár, és rákötsz egy ledet, vagy égőt. Valószínűleg a kritikus pontnál villogni fog ahogy lögybölődik a benya.
Igen ezt. A volt ugyan annyi csak az ellenállás nagyobb.Biztos biztonsági okokból mert még is csak benzinbe megy.
Ja igen becsatlakozik még egy ellenállásba, ami a gyújtás + tól jön, valószínű ezt a pozitívot mérted.
Szerinted bammeg Én diák vagyok? Van nekem mozi kártyám? Nem és nincs. Hai verd agyon!
Hát nem.Ezért akarom átalakítani.
Nézem a 91-93-as évin valóban az egyik test, a másik belemegy a gyújtás jeladóba. Sokat nem tudsz vele csinálni...
najó.. akkor pénteken a boxteremben...
2 száll és már mint mondtam ha lemegy aszint akkor zárja a2 ött kész ennyi a titka ne rágodjatok már ennyit rajta
neked is ott van bocsi ,hogy leloptam a feltöltöltt képedet
Száz 100% ,hogy test!Meg van a komplett kapcsolási rajz és a valóságban is közös a bal indexel és a hátsó lámpával.
A test egyáltalán nem biztos hogy test, lehet hogy csak úgy csinál mintha az lenne.
Nem akarok. Tökéletesen jó nekem a nyáron motorozás.
Csak kettő vagy is 2 KETTŐ vezeték van! Egy áram és egy test!
A nyári sav 28-Bé, a téli üzemre meg 32-Bé javasolt.
Kérdés,akarsz e minuszba motorozni?:-)))
Nekem év végén tolt a cég a Debreceni Cinemy Cityhez 12 ingyen jegyet, ami febr 28-ig volt jó.(valami kultúrális pénzkeretből maradt egy rakással) Az utolját Kinga (4 db maradt) úgy adta el a mizi előtt a kolléganőjével. Mondtam is, hogy a Te 90-es mellbőségeddel, meg a másik csajszi 130 km-es lábával biztos könnyű volt eladni.
ja jó, meg meg is szopkodlak, jó? amúgy meg.. ne nyomiskodj, diákkal eleve ezres körül van a jegy, plusz van mozikártyám is, az még mínusz. ilyen szűk 900ér járok moziba
Még eldől majd...szombat jobb lenne de meglátjuk a pénz dolgokat is...ugyanis egy 3D-s felnőtt mozi jegy nem épp ócó ma Bp.-en...

ádám Te meg ne kötözködjél hanem adjad Nekem hálából a motorod amiért ilyen jó vagyok.
ok, kszuan
figy, ha mentek csajszival, akkor nemá emiatt haragudjon meg!

Máskülönben meg megértelek.. én is inkább mennék motorozni, mint csajszival mozizni.