hát ha hiszed, ha nem.. pont erre gondoltam éppen most! megnéztem a metnet.hu-t... azt mondja, olyan idő jön megint, amibe belepusztulok.
Csak az a gond, h nem motorral jöttem be, és mire hazaérek a motorért, addigra bezár a bambi is. Tehát sehogyse jó már ma.. pedig jó lenne egy utolsót motorozni a 2 hét rossz idő előtt.
VAlami eszembejutott. Lehet venni olyan ketyerét, amit bekötsz a víz körbe, és konnektroba dugod. Felfűti a vizet üzemi hőfokra. Tökéletes csörömpölés nélküli hidegindítás.
Hai esetlegesen nem érnél ma rá? Csak mert szép napos az idő, kurvára semmi dolgom és most meleg van. Talán melegbe nem rongálódik annyira a frézim, lévén, hogy a bizonyos hang sem jelentkezik annyira. Esetleg? Persze csak ha tényleg ráérsz most..
Akkor annyit tudsz csinálni, hogy lekötöd a két kábelt, megnézed üres tanknál nyit vagy zár, és rákötsz egy ledet, vagy égőt. Valószínűleg a kritikus pontnál villogni fog ahogy lögybölődik a benya.
Nekem év végén tolt a cég a Debreceni Cinemy Cityhez 12 ingyen jegyet, ami febr 28-ig volt jó.(valami kultúrális pénzkeretből maradt egy rakással) Az utolját Kinga (4 db maradt) úgy adta el a mizi előtt a kolléganőjével. Mondtam is, hogy a Te 90-es mellbőségeddel, meg a másik csajszi 130 km-es lábával biztos könnyű volt eladni.
ja jó, meg meg is szopkodlak, jó? amúgy meg.. ne nyomiskodj, diákkal eleve ezres körül van a jegy, plusz van mozikártyám is, az még mínusz. ilyen szűk 900ér járok moziba
http://www.agroinform.com/apro...