Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem simát! Tisztát! de ott van alkohol is!
Patikában kapsz sima benzint. Kicsit drágább
Az RK lánc is jó,ha nincs DID.:-)
egyszer hozott egy kiscsaj ilyen csubatka láncot, na az egy vicc a DID-hez képest. Nyomtam rá a nittszem záróelemét és a másik oldalon jött ki a csap DID-nél ilyen elő nem fordulna. Az árkülönbséget nem ismerem, de kíváncsi lennék a tartósságára.
ott van, hogy átlagos szakítószilárdság 30 kN = 3t közelítőleg
amúgy az lenne az érdekes, hogy mennyit nyúlik a használat közben...
Ő pedig simán teletankolja neked gázolajjal.
Értem!
Igaz én még nem tankoltam simán benzint. Mindig megkérdezte a kutas,hogy milyen kell?
Majd legközelebb azt mondom,simán benzint kérek.:-)
No úgy tűnik nem fogom elárasztani a piacot ezzel a láncal.
A nagyker nem szívesen foglalkozik a kérdéssel, és még nincs belőle Mo.-on 1 méter sem. Ennyi.
TSUBAKI láncot vegyél,az olcsóbb mint az RK, vagy a DID lánc.
Na látod!? Az simán benzin! Vagy is sima benzin.
Sima benzin?
Hol lehet sima benzint tankolni?
Én 95-ös benzint szoktam tankolni.:-)
Ami nem kinai az nem is jó.
Az anyós volt kint nyaralni asszem Algériába, hozott nekem 'eredeti' palesztin kendőt, no az is kínai volt.
Egyébként meg jó minőségű cuccokat gyártanak, és az ipari láncoknál sem szarral dobálóznak. Én meg úgy vagyok vele hogy nem vagyok hajlandó a márkanév felárát megfizetni, ha találok ugyanolyan teljesítményű másikat. Sajnos még nem kaptam hozzá teljesítmény diagrammot.

Bagoly600: Ezt most nem egészen értem "3T az átlaga"
Ugyan ez az elrendezés csak az úszó helyén valami henger alakú kütyü volt.(elvileg a folyadék ellenállással kellett volna valamit csinálnia) ,de ez nekem már nem működött.Az a "készülék" amit most fabrikáltam eddig frankón működik 4,5-5 liter körül ahogy döntögetek be-be villan a lámpa és kb 3,2-3l nél már folyamatosan világít jelezvén ,hogy tankolni kell. Remélem az életben is megálljt a helyét és akkor szabadalmaztatom .
Nem igazán fogok ethanolt tankolni bele ,nem is volt tervben.Jó neki a sima benzin.
A személyes véleményem, hogy nemszívesen bíznám rá az életem egy távolkeleti láncra, mégha annak a szakítószilárdsága, és az erősítettsége az egeket is karcolja....
Reggelt
szerintem 3t az átlaga
Erről a láncról lenne szó, de a szakítószilárdság adatait valahogy közös nevezőre kellene hozni
Ez igy nem iccoké Piros reggelt'
Te adtál rá alapot jórészt, a newwww ironnal....
uraim, kúpként használtátok a hashajtót? meg a szófosás napok óta, nem is lehet követni
Akkor tényleg kicsit mellé ment.
Engem érdekel, ha jó áron van. 110 szemes kellene.
Nekem 140/70-es gumi van a 18-as felnin.
Én 17-es felnit akartam alá rakni,de még gondolkozok rajta.:-)
azt hiszem kicsit elbeszélünk egymás mellett....
én lentebb írtam az 5 napot, azt bringával csináltuk..
2 napos motorral körbejárás biztosan jó túra.
én sem vagyok rohanós száguldós fajta...