egyszer hozott egy kiscsaj ilyen csubatka láncot, na az egy vicc a DID-hez képest. Nyomtam rá a nittszem záróelemét és a másik oldalon jött ki a csap DID-nél ilyen elő nem fordulna. Az árkülönbséget nem ismerem, de kíváncsi lennék a tartósságára.
No úgy tűnik nem fogom elárasztani a piacot ezzel a láncal.
A nagyker nem szívesen foglalkozik a kérdéssel, és még nincs belőle Mo.-on 1 méter sem. Ennyi.
Ami nem kinai az nem is jó.
Az anyós volt kint nyaralni asszem Algériába, hozott nekem 'eredeti' palesztin kendőt, no az is kínai volt.
Egyébként meg jó minőségű cuccokat gyártanak, és az ipari láncoknál sem szarral dobálóznak. Én meg úgy vagyok vele hogy nem vagyok hajlandó a márkanév felárát megfizetni, ha találok ugyanolyan teljesítményű másikat. Sajnos még nem kaptam hozzá teljesítmény diagrammot.
Bagoly600: Ezt most nem egészen értem "3T az átlaga"
Ugyan ez az elrendezés csak az úszó helyén valami henger alakú kütyü volt.(elvileg a folyadék ellenállással kellett volna valamit csinálnia) ,de ez nekem már nem működött.Az a "készülék" amit most fabrikáltam eddig frankón működik 4,5-5 liter körül ahogy döntögetek be-be villan a lámpa és kb 3,2-3l nél már folyamatosan világít jelezvén ,hogy tankolni kell. Remélem az életben is megálljt a helyét és akkor szabadalmaztatom .
A személyes véleményem, hogy nemszívesen bíznám rá az életem egy távolkeleti láncra, mégha annak a szakítószilárdsága, és az erősítettsége az egeket is karcolja....
azt hiszem kicsit elbeszélünk egymás mellett....
én lentebb írtam az 5 napot, azt bringával csináltuk..
2 napos motorral körbejárás biztosan jó túra.
én sem vagyok rohanós száguldós fajta...
amúgy az lenne az érdekes, hogy mennyit nyúlik a használat közben...
Igaz én még nem tankoltam simán benzint. Mindig megkérdezte a kutas,hogy milyen kell?
Majd legközelebb azt mondom,simán benzint kérek.:-)
A nagyker nem szívesen foglalkozik a kérdéssel, és még nincs belőle Mo.-on 1 méter sem. Ennyi.
Hol lehet sima benzint tankolni?
Én 95-ös benzint szoktam tankolni.:-)
Az anyós volt kint nyaralni asszem Algériába, hozott nekem 'eredeti' palesztin kendőt, no az is kínai volt.
Egyébként meg jó minőségű cuccokat gyártanak, és az ipari láncoknál sem szarral dobálóznak. Én meg úgy vagyok vele hogy nem vagyok hajlandó a márkanév felárát megfizetni, ha találok ugyanolyan teljesítményű másikat. Sajnos még nem kaptam hozzá teljesítmény diagrammot.
Bagoly600: Ezt most nem egészen értem "3T az átlaga"
Én 17-es felnit akartam alá rakni,de még gondolkozok rajta.:-)
én lentebb írtam az 5 napot, azt bringával csináltuk..
2 napos motorral körbejárás biztosan jó túra.
én sem vagyok rohanós száguldós fajta...