jah, igen,.. igazad van. bevallom, én nem vagyok egy netszörfös, a legalapvetőbb dolgokat szoktam csak gépen csinálni. eszembe se jutott volna, hogy megnézzem az emailcímet...
Hirtelen nem tudom mennyit forog száznál, de majd megnézem. Azt egyszer kipróbáltam, hogy 1-be százat megy.
Az akkusav nekem 28 fokos.... (akkor most hűtenem kell, vagy melegítenem? )
HA jól értem 3 szál van összesen. A test az a negatív, így tehát a másik két szálból 1 lehet jel forrás... Ill a tankban lévő valami áramfelvételéből is lehet következtetni a benya szintjére.... Kitudja, hogy a Yamahájék hogy gondolták anno 1990 körül...
Deha feltételezzük, hogy az okos Japánok raktak bele rádiófrekvenciás jeladót, akkor elképzelhető, hogy hamarabb tudják, hogy kifog fogyni a benya Ivatában, mint hogy Te sejtenéd...
Én sem piszkálni akarlak ,de akkor le egyszerűsítem ,hogy az egyszerűek is megértsék.A tankba az állítólagos jeladóra rá van kötve kéz az-az 2 vezeték az egyiken áram megy ha gyújtást adok a másik pedig egy testszál.Na most ha ez egy jeladó és csak két kábel megy rá és mind a kettő csak oda visz valamit (vagy is csak neked ,a gyújtástól visz áramot a jeladóba vagy is bemeneti szál a másik pedig testet vezet oda vagy is szintén bemeneti szál) akkor az min keresztül ad jelet bárminek is.Vagy is a-hoz hogy jelet agyon akárminek is ,kéne lennie még egy szálnak amin vagy áram jön ki vagy test.Ami viszont csak akkor működik ha ez a kötyü kapcsol vagy is KIMENETI szál!
P071 nevére rákattintva az email címéből gyanítható volt, hogyan is híjjáj. Te Hai, akkor a vezetékneced Xuan? Egyébként meg engem rengetegen pirosoznak. Engem speciel nem zavar. Bocs ha indiszkrét voltam...
Kövesdi Tamás az igazi nevem és nullahatharminc ötszáznegyvennégy nyolcvannyolc nullanyolc a telefonszámom.
FONTOS: nem ajánlom Neked, hogy így beírd a telefonszámod, e-mail címed, címed stb. , mert a neten vannak automatikus programok akik ezekre egyből rábuknak...az Neked nem lesz nagyon jó
Pénteken elvben Alice csodaországban-t megyünk megnézni asszonnyal, de természetesen most a motor az első...
hát őszintén szólva, fogalmam sincs, azt tudom, h a gubacsin levő mol kúttal szemben rendel.
De tudok egy jobbat. Hétvégén, ha nem lesz nyálkás az idő, elmehetünk hozzá együtt.. vagy jösz a motoroddal, vagy tali vhol, és elviszlek, h tudd az utat, mert meg kell látogatnom nekem is.
xuan: akkor sajnos az új információk tudatában elmarad a szombati CItadella számomra...ha egy Gubacsi úti BAMBI elérhetőséget (cím.) tudnál adni, hálás volnék!
Kitudja...Ő azt mondja igen, Én kifizettem...de, hogy tényleg ki lett-e és tényleg egy újra-jóra...kitudja? Mert én már lassan semmit se tudok ezzel a motorral kapcsolatba...
Az akkusav nekem 28 fokos.... (akkor most hűtenem kell, vagy melegítenem? )
Kövesdi Tamás az igazi nevem és nullahatharminc ötszáznegyvennégy nyolcvannyolc nullanyolc a telefonszámom.
FONTOS: nem ajánlom Neked, hogy így beírd a telefonszámod, e-mail címed, címed stb. , mert a neten vannak automatikus programok akik ezekre egyből rábuknak...az Neked nem lesz nagyon jó
Pénteken elvben Alice csodaországban-t megyünk megnézni asszonnyal, de természetesen most a motor az első...
Akkor vagy szombat, vagy péntek, rendben? mindenképp szólok, csak kéne akkor egy telószám. ;) meg egy név, mert gondolom neked se p071 a neved.
ha nem akarod publikáltatni, akkor csörgess meg ezen a számon, és elmentelek: 30/2780337. ez az én számom.
nem XUAN, szólva, HAI-nak szólítsatok.
Lehet nem is 750-es, lehet valaki kicserélte 1000-re a hengert.:-)))
De tudok egy jobbat. Hétvégén, ha nem lesz nyálkás az idő, elmehetünk hozzá együtt.. vagy jösz a motoroddal, vagy tali vhol, és elviszlek, h tudd az utat, mert meg kell látogatnom nekem is.
Mit szólsz?
Majd ha tényleg beköszönt a jóidő, és bent leszel műhelyben, meglátogatlak.