Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, igen,.. igazad van. bevallom, én nem vagyok egy netszörfös, a legalapvetőbb dolgokat szoktam csak gépen csinálni. eszembe se jutott volna, hogy megnézzem az emailcímet...
Piros, így hívták a HellBoy-t is :DD
Köszönöm Sanyi! Meglestem. Én is nagyon remélem, hogy Bambi mester tud segíteni Nekem ebben a problémában.
Hirtelen nem tudom mennyit forog száznál, de majd megnézem. Azt egyszer kipróbáltam, hogy 1-be százat megy.
Az akkusav nekem 28 fokos.... (akkor most hűtenem kell, vagy melegítenem? )
HA jól értem 3 szál van összesen. A test az a negatív, így tehát a másik két szálból 1 lehet jel forrás... Ill a tankban lévő valami áramfelvételéből is lehet következtetni a benya szintjére.... Kitudja, hogy a Yamahájék hogy gondolták anno 1990 körül...
Deha feltételezzük, hogy az okos Japánok raktak bele rádiófrekvenciás jeladót, akkor elképzelhető, hogy hamarabb tudják, hogy kifog fogyni a benya Ivatában, mint hogy Te sejtenéd...
Küldtem én is a címet!(e-mail) Remélem Bambi tud segíteni!
Én sem piszkálni akarlak ,de akkor le egyszerűsítem ,hogy az egyszerűek is megértsék.A tankba az állítólagos jeladóra rá van kötve kéz az-az 2 vezeték az egyiken áram megy ha gyújtást adok a másik pedig egy testszál.Na most ha ez egy jeladó és csak két kábel megy rá és mind a kettő csak oda visz valamit (vagy is csak neked ,a gyújtástól visz áramot a jeladóba vagy is bemeneti szál a másik pedig testet vezet oda vagy is szintén bemeneti szál) akkor az min keresztül ad jelet bárminek is.Vagy is a-hoz hogy jelet agyon akárminek is ,kéne lennie még egy szálnak amin vagy áram jön ki vagy test.Ami viszont csak akkor működik ha ez a kötyü kapcsol vagy is KIMENETI szál!
P071 nevére rákattintva az email címéből gyanítható volt, hogyan is híjjáj. Te Hai, akkor a vezetékneced Xuan? Egyébként meg engem rengetegen pirosoznak. Engem speciel nem zavar. Bocs ha indiszkrét voltam...
Bízom az itteni emberekben és Benned is.

Kövesdi Tamás az igazi nevem és nullahatharminc ötszáznegyvennégy nyolcvannyolc nullanyolc a telefonszámom.

FONTOS: nem ajánlom Neked, hogy így beírd a telefonszámod, e-mail címed, címed stb. , mert a neten vannak automatikus programok akik ezekre egyből rábuknak...az Neked nem lesz nagyon jó

Pénteken elvben Alice csodaországban-t megyünk megnézni asszonnyal, de természetesen most a motor az első...
okézsokés!

Akkor vagy szombat, vagy péntek, rendben? mindenképp szólok, csak kéne akkor egy telószám. ;) meg egy név, mert gondolom neked se p071 a neved.

ha nem akarod publikáltatni, akkor csörgess meg ezen a számon, és elmentelek: 30/2780337. ez az én számom.
jah okés, bocsánat érte! Engem tuti halálra idegesítene... kedves Hai :)
Ez igazán jól hangzik! Motorral mennék, hiszen meg kéne a szakinak fülelnie és az máshogy nem megy
amúgy.. nem mintha idegesítene, meg persze, senki nem tudhatja, de az un keresztneevm: HAI...

nem XUAN, szólva, HAI-nak szólítsatok.
Nekem is 3500-at forog 100km/ó-nál.
Lehet nem is 750-es, lehet valaki kicserélte 1000-re a hengert.:-)))
hát őszintén szólva, fogalmam sincs, azt tudom, h a gubacsin levő mol kúttal szemben rendel.

De tudok egy jobbat. Hétvégén, ha nem lesz nyálkás az idő, elmehetünk hozzá együtt.. vagy jösz a motoroddal, vagy tali vhol, és elviszlek, h tudd az utat, mert meg kell látogatnom nekem is.

Mit szólsz?
xuan: akkor sajnos az új információk tudatában elmarad a szombati CItadella számomra...ha egy Gubacsi úti BAMBI elérhetőséget (cím.) tudnál adni, hálás volnék!
Kitudja...Ő azt mondja igen, Én kifizettem...de, hogy tényleg ki lett-e és tényleg egy újra-jóra...kitudja? Mert én már lassan semmit se tudok ezzel a motorral kapcsolatba...
sajnalom,h igy alakult,nem gondoltam volna. azt nem irtad,h ki lett-e cserelve a hengerfej?
Gratula Bagoly az új géphez!

Majd ha tényleg beköszönt a jóidő, és bent leszel műhelyben, meglátogatlak.
Csodálkozni nem csodálkozom de kifizeti ezt meg Nekem? senki...
az ezresek 6-dikban semmenyit sem mert gyárilag 5 sebességesek de van néhány aki kicserélte 6 -os ra mint én is kb olyan 3500 körül forog
Az ezres mennyit forog 6-ik fokozatba 100km/ó-nál?
igen mert neked más a 750 -es az ezredesek nem olyanok ott csak kapcsolsz és kész ennyi a jelzés
Nekem 3-szál drót megy az üzemanyagszintszint jelzö órához. Egy zöld,egy barna,és egy fekete szinü.