Szia.
Köszönöm,megtisztelő hogy rám gondoltál de én nem igazán vállalok mostanában motorjavítást(sajnos az enyémre sincs időm)Royal Zsoltiét is csak baráti szívességből vállaltam el.(és még az sincs teljesen kész)Régebben valóban csinálgattam ilyesmit de manapság(ház-kert-miegymás)nem marad már időm.(Neked meg gondolom a szezon elejére kéne a gép)
A fenntartásodat viszont mélységesen meg tudom érteni,ezért azt javaslom hogy keresd meg kutyazzr-t a zzr fórumon(ott is megtalálod,én Őt személyesen ismerem)Ő biztos tud Neked olyat ajánlani akiben Ő is és ezáltal Te is megbízhatsz.(hivatkozz rám)
Még egyszer köszi hogy rám gondoltál.
no gyerkocok! mint irtam,tullicitaltak az ebay-en ulespup ugyben. nagyon elkeseredtem,leittam magam,es beirtam ezen a forumon a bontos topicba,h hatha akad vkinek.mit ad isten,van. sugo motors. 6000/db aron az egyik elkelt,meg egy van! 600 3HE. de sztem van mas tipusra is!
A JT lánckerekek a Nagyvas oldalán szinte pont ennyibe kerülnek, míg az X gyűrűs did lánc ára megegyezik a 42,3 kN-os O gyűrűsével. Tehát azt olcsóbban adja a tag.
Köszönöm,megtisztelő hogy rám gondoltál de én nem igazán vállalok mostanában motorjavítást(sajnos az enyémre sincs időm)Royal Zsoltiét is csak baráti szívességből vállaltam el.(és még az sincs teljesen kész)Régebben valóban csinálgattam ilyesmit de manapság(ház-kert-miegymás)nem marad már időm.(Neked meg gondolom a szezon elejére kéne a gép)
A fenntartásodat viszont mélységesen meg tudom érteni,ezért azt javaslom hogy keresd meg kutyazzr-t a zzr fórumon(ott is megtalálod,én Őt személyesen ismerem)Ő biztos tud Neked olyat ajánlani akiben Ő is és ezáltal Te is megbízhatsz.(hivatkozz rám)
Még egyszer köszi hogy rám gondoltál.
ez konkretan 3000+ posta.sztem ekorul magyarorszagi bontoba nis talalsz.
thx
psegversenyre_jarnak/
Remélem tudod használni. Ki kell csomagolni, és kapsz egy cc. 100 oldalas Pdf fájlt.
Az tuti hogy NGK, de a pontos tipust nem tudom. A katalógus is azt hozza amit írtál.
Nekem NGK DR8ES-L.
a negyedik lityi, meg jó lesz tartaléknak rátölteni
Neked mennyi olaj kell a blokkba?