Nem. Rizsrakétát nem akarok. A 400 az a minimum. Ha kisebbet veszek akkor az már 2T lesz. De, egyenlőre az anyagiak nem engednek egy másik motort. Először egy kücsön MZ kell majd a váltós motor próbához.
Szia ábrus, bocs hogy így ismeretlenül megszólítalak.Van egy ZZR400-as motor.Szelephézag, karbitisztítás, karbiszinkron kellene.Nem igazán bízom a szervizekben.Aki csak hobbiként csinálja,az végez lelkiismeretes munkát.Tudnál-e valamikor foglalkozni a motorral?Üdv:Attila
Megvan a motor kresz-e. Kezdi a korlátlan rutint a jövőhónapban. Előtte kéne egy 125-ös vagy 250-es váltós motor megtanítani, oszt akkor jó.. Utána meg venni kék neki is valamit. Pl. 400-as FZR-t.
en is ockodtam tole,miokr megvettem. nem mondom,h hibatlan, de nagyo nemgszerettem.minusz 17 fokban szo nelkul indult. az enyemben 185.000km van,es most erett meg a felujitasra. (eszi az olajat) alkatresz ellatasa jo,barhol lehet hozza szerezni.egy hengerfejtomites szett 16.000Ft. ebbe benne vanna ka szelepszarszimmeringek is. vezermuszij + gorgo kijon egy 10-esbol. es akkor nagyjabol meg is van a motorgeneral:) fogyasztasa valtozo. eddig 6,5-tol 10-ig mertem. viszont van nehany gyerekbetegsege: kuszobrozsdasodas, kapcsolok. az 5 ajtosnak hatalmas a csomagtere.persze meretehez kepest.egy suzukit kenterbe ver.a 4 felni siman elfert egymas mellett. 5 szamitogephaz is
Ne etess Zsolti !
Láttál te már AWD kocsit? Én még soha... A pótkerekedet milyen módon hajtja a 3.3-as?
3-4 liter plusz az nekem sok. Tudom én, hogy egy tank, meg kurvajó vele utazni, de nekem nem arra kell autó, hogy 1 héten 2x kiugorjak vele németbe, vagy hogy a szántásból kitudjon jönni. Lese nagyon menne a 2. autónk az aszfaltról. Csak arra kell, ha küln időpontban dolgozunk Kingával, legyen mivel menjen.
A pontos tipust nem adta meg.
Kérdés,ez a DID lánc mennyi LE-ig jó?
JT acél lánckerekék szett ára 10600 ft.
KMC O gyűrűs lánc 15500 ft.
D.I.D X gyűrűs lánc 21900 ft.
http://www.bigyoshop.hu/?q=pro...
Én most egy ilyennel járok, de nagyon megtetszett amit linkeltél!
16-os számrendszer megy, de azért fejbe nemtom átszámolni egyből.
Csövi még 1x nagyon köszönöm a bekötési rajzot.
Láttál te már AWD kocsit? Én még soha... A pótkerekedet milyen módon hajtja a 3.3-as?
3-4 liter plusz az nekem sok. Tudom én, hogy egy tank, meg kurvajó vele utazni, de nekem nem arra kell autó, hogy 1 héten 2x kiugorjak vele németbe, vagy hogy a szántásból kitudjon jönni. Lese nagyon menne a 2. autónk az aszfaltról. Csak arra kell, ha küln időpontban dolgozunk Kingával, legyen mivel menjen.