Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lánckerekeket elképzelhető, meg lehet venni olcsóbban.. A lánc ára viszont jól hangzik.
Szerintem jó ár. Az X gyűrűs erősített lánc az már a 750-esre jó kell legyen. Nekem a pinkmotors-tól van egy kedves ismerősön keresztül.
Nem. Rizsrakétát nem akarok. A 400 az a minimum. Ha kisebbet veszek akkor az már 2T lesz. De, egyenlőre az anyagiak nem engednek egy másik motort. Először egy kücsön MZ kell majd a váltós motor próbához.
vagy 250es?
A DID láncnak van kódja,ami a teljesitményre vonatkozík. Például 530-VM.
Az FZ750-re kértem ajánlatot, egy itteni hirdetőtől.
A pontos tipust nem adta meg.
Szerintem jó árba van.
Kérdés,ez a DID lánc mennyi LE-ig jó?
Szerintetek ez mennyire jó ár?

JT acél lánckerekék szett ára 10600 ft.
KMC O gyűrűs lánc 15500 ft.
D.I.D X gyűrűs lánc 21900 ft.
Szia ábrus, bocs hogy így ismeretlenül megszólítalak.Van egy ZZR400-as motor.Szelephézag, karbitisztítás, karbiszinkron kellene.Nem igazán bízom a szervizekben.Aki csak hobbiként csinálja,az végez lelkiismeretes munkát.Tudnál-e valamikor foglalkozni a motorral?Üdv:Attila
ŰŰŰűűűű nekem kell egy ilyen...
http://www.bigyoshop.hu/?q=pro...
Nagyon bejön! Imádom az ilyen modern dolgokat!

Én most egy ilyennel járok, de nagyon megtetszett amit linkeltél!
nekem ledes van, az is extravagáns... gombnyomásra mutatja csak az időt, de ez...
16-os számrendszer megy, de azért fejbe nemtom átszámolni egyből.
Megvan a motor kresz-e. Kezdi a korlátlan rutint a jövőhónapban. Előtte kéne egy 125-ös vagy 250-es váltós motor megtanítani, oszt akkor jó.. Utána meg venni kék neki is valamit. Pl. 400-as FZR-t.
Skacok ez mekkora.
Összviszi. Mondom nem akarom rád beszélni. Volt egy szép sárga sr-em. 70 es henger, ment mint a távirat. Na az kellene neki.
Na eljött a tente ideje jó éjt mindenkinek köszi a segítségeket.
Csövi még 1x nagyon köszönöm a bekötési rajzot.
en is ockodtam tole,miokr megvettem. nem mondom,h hibatlan, de nagyo nemgszerettem.minusz 17 fokban szo nelkul indult. az enyemben 185.000km van,es most erett meg a felujitasra. (eszi az olajat) alkatresz ellatasa jo,barhol lehet hozza szerezni.egy hengerfejtomites szett 16.000Ft. ebbe benne vanna ka szelepszarszimmeringek is. vezermuszij + gorgo kijon egy 10-esbol. es akkor nagyjabol meg is van a motorgeneral:) fogyasztasa valtozo. eddig 6,5-tol 10-ig mertem. viszont van nehany gyerekbetegsege: kuszobrozsdasodas, kapcsolok. az 5 ajtosnak hatalmas a csomagtere.persze meretehez kepest.egy suzukit kenterbe ver.a 4 felni siman elfert egymas mellett. 5 szamitogephaz is
Ha valakinek kell fzr 1000 89-94 szerviz információ pdf-be írjon elküldöm mailbe. 3GM kódos
dél-korea ? Hmm... Totalcar-on nem írtak róla rosszakat, és még viszonylag olcsók is. Nem is tudom. Átgondolandó.
Ilyen olcsón nem úszod meg! Már írom is a listát...
1 életre leköteleztél drága barátom nagyon nagyon köszönöm.
Kapcs rajz.
hyundai accent:) 1.3i nekem igaz 1.5-os van,de egesz jopofa kicsikocsi:) ja es egersz olcson lehet mar kapni.en full extrasan vettem 400-ert.
Ne etess Zsolti !
Láttál te már AWD kocsit? Én még soha... A pótkerekedet milyen módon hajtja a 3.3-as?
3-4 liter plusz az nekem sok. Tudom én, hogy egy tank, meg kurvajó vele utazni, de nekem nem arra kell autó, hogy 1 héten 2x kiugorjak vele németbe, vagy hogy a szántásból kitudjon jönni. Lese nagyon menne a 2. autónk az aszfaltról. Csak arra kell, ha küln időpontban dolgozunk Kingával, legyen mivel menjen.