Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem temeti. Eszi. kb női lábnál 3 l eszik többet, mint a 121. De a pozitívumokat nem mondom, nem akarlak rábeszélni. (Full.... awd...)
Na várjál, mindjárt....
Nagyon köszönöm nagy segítség volna. Van 1 manualom de az 94 eshez van sajnos.
Benzintemető... Nemkő.
3.3
Nekem van, de csak holnap tudom betenni.
Van valakinek 1000 Genesis-hez szines bekötési rajz? ha van emailba át tudja dobni vagy adni 1 linket ahol meg tudom nézni?
Hogy is volt az a reklám " APA KEZDŐDIK " :D
Én írtam, hogy sokba lehet majd még 1x...de kívánom, hogy ne járjon senki se úgy, ahogy Én.
wartburg !
4 hengeres kell 1.3-as...
1.3 -as?
Nagyon jól fest ezzel a kipuffal, szerintem abszolút nem hurkatöltő szép lett!
Gratulálok szép darab nagyon.
Ez volt az,és én vettem meg.:-)
Nagyon jó hangja van szerintem.:-)
Ez a Yamaha nem volt mostanában eladó kb ősz környékén? Mert ha ezaz akkor ezzel szemeztem szép darab
http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/swift/suzuki_swif
t_1.0_ga-3551349
Szerintem jól néz ki. Hangja? Állat?
Tényleg sokkal szebb az oldalidomok nélkül
Felszereltem a hurkatöltö kipufogót.
Amúgy Honda CBR 900RR kipufohó.:-)))
ismerosom most nezte meg a kinalatot.250-ig szutyok allapotu szuzukik vannak.teny,h filleres az alkatreszellatas,de a megvasarolhato swift 300-350 kozott mozognak:(
Hát igen de nem is izgat most már igazából amíg szar az idő meg még jogsi sincs addig ráérek megcsinálni májusra szépen összerakom közbe a jogsi is meglessz holnap lemosom a blokkot meg szétszedem a kuplung munkahengert holnap megrendelem az alkatrészt és meglátjuk mi lessz aztán jön a vezetékek átnézése na az lessz még szép munka mert a mekkelek az 1 zseni volt de aki csinálta az nem. :D
Van egy chryslerem neki való lenne.
Fagydugó a blokkon van azért ha víz van benne ne fagyjon szét a blokk. Ha mákod van tényleg csak azt lükte ki.
Asszonypajtásnak kell. Ez tetszik neki...