Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerettem volna R6-ot, volt is eladó, de az eladója ma hívott vissza, hogy aktuális-e még. 3 héttel az első beszélgetésünk után. De ez úgy tűnik faja lesz
Meg vannak a képek.
Mikor nem dolgozol? beszélgetni kellene
Nekem a régebbi kakucsos videóm ha megnézed, életem második pályája volt, elötte elsőre pár menet volt, azt úgy mentem ahogy látod. ja, akkor vettem az fzr-t, elötte egyszer(!) vezettem speedet.
Motor.hu-n nézted?Van kettő a Vaterán is.Ha olcsón akarsz, Bécsből lehet hozni,csak akkor még rájön a forgalomba helyezés.Van itt a sSortmotor aprón is több,láttam egy 95-ös 600-ast 300000-ért,jó vételnek tűnik.Persze próbálni kell,csörög-e,füstöl-e.
Sziasztok 1990 körüli fzr-t szeretnék venni,,, irjatok légyszi,
ha tudtok ... köszcsi trobi24@freemail.hu
nem az ÁC kapcsolod hanem valoban atartalékot ami oda van irval csak ha az érzékelö alá csöken a benzin akkor az érzékelö megszakitsa az áramkört az ÁC felé és akkor jönn hogy te átkapcsolsz tartalékra és evel kikerüli a jelzöt benne és ujbol kap áramot az ÁC ha pl: alul lehuzod a zöld csokiját akkor nem lesz tartalék sem mert kiiktatod a tartalékjelzöt és nem fogja megszakitani semmi az ÁC áramkörét és olyan mint ha nem lenne benne de azért jó mert igy ha bevan kötvel akkor kb 3.5 liternél jelez és tudod hogy itattni kell én speciel jelzölámpával nem kisérleteztem mert nekem igy is megfelel
Örülök, hogy Neked ilyen jól sikerült a motorvásárlás sok-sok balesetmentes közös utat kívánok Neked
Há, ménem vágtátok ki kartonbűűű. Ezzel a piros színű csumizzal bekentétek vóna, oszt jóvan.
Akkor Neked sem volt olcsóbb. (10,900-ért hozták nekem)
Üdv,

Itt a tavasz és bennem is elindult a vezérhangya, hogy szépíteni kell a gépet.
Az első kérdés, hogy a gyári fény a felnin az sima festés vagy szinter?
Mert ha festetném akkor arra rá lehet-e fújni az új színt vagy sem.
Ha szintereztetném akkor pedig, hogy lehet a kerekekből a csapágyakat egyszerűen kivenni,
mert az ugye nem bírja a homokfúvást és a szinterezési hőmérsékletet.
Stevehuffnagel(és mások is) már ugye szintereztette a felniket is és tőlük az lenne a kérdés,
hogy lakkoztatták-e a szinterezést(porfestést)?

Köszi
Hú nem is tudom mert többivel együtt hozattam ,de olyan 10000 körül volt aszem.
Szerencse.
Mennyiért sikerült hengerfejtömítést szerezni?
Hétötvenessel nem ér!Azon van gyárilag.
Nekem ahhoz a következők kellenek: horgos autó, futó, segítőtárs, 300 km-re benzin (+pályamatrica) Hring jegy. Így tartok kb. 20nál, és még be sem indítottam a motort
Anyagilag épp kibírnám, de ezt mind összeszervezni...meg egy alkalom semmi, legalább kéthetente meg kéne csinálni ahhoz, hogy a 4-5 alkalommal már élvezni is tudjam, ne csak mozgó bólya legyek
Persze, csak miután felgyógyultam a törésekből
Azért az idén mindenképp megyek, nyár elején.
Ment a mail!
Délután csinálok pár képet,a dobozokról,meg a csomagtartóról.
Közzéteszik a sávolyi hatástanulmányt

Bajnai Gordon kormányfő pénteken azonnali intézkedést kért a gazdasági minisztertől, hogy a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) minél előbb hozza nyilvánosságra a Sávoly Motorcentrum Fejlesztő Kft. projektdokumentációjával kapcsolatos hatástanulmányt. A gazdasági tárca megtette a szükséges lépéseket, hogy a lehető leggyorsabban nyilvánosságra kerüljenek a dokumentumok. Az MFB jogászai hétfőn megvizsgálják, nem ütközik-e jogszabályba a KPMG-vel kötött szerződés alapján a megvalósíthatósági tanulmány nyilvánosságra hozatala - mondta Őry-Kovács Katalin kommunikációs igazgató az MTI-Ecónak.

Ha jogszabályba ütközik, akkor a tanulmányt az MFB átadja a minisztériumnak, és az saját belátása szerint dönt a közzétételéről. A nyilvánosságra hozatal ügyében három civil szervezet fordult a miniszterelnökhöz, és kérte a kft. számára nyújtandó 15,3 milliárd forintos MFB-kölcsönre és a mintegy 20 milliárdos költségvetési támogatásra vonatkozó szerződéskötés és a kapcsolódó kifizetések felfüggesztését.

Forrás: Napi Gazdaság 2.o.
Igazából nekem is csak kényelmi szempontból kéne a lámpa! A másik ok pedig az ,hogy hétvégén kicsit szétkaptuk a vasat 1-2 nagyon okos emberkével ,csak ,hogy megnézzük mit is vettem.Meg hát biztos ami biztos gyertya,levegő szűrő, oil és persze néhány tömítés csere.Aztán arra következtetésre jutottunk (nagy meglepetésünkre) ,hogy a blokknak semmi baja 1 csavart sem kell venni hozzá! (és mivel más problémája nincs csak ez a benya csap valamivel foglalkoznom kell!) A szelepek gyönyörűek a hidrótőkék és alattuk a hézagoló lapkák csodálatosak ,a vezérmű tengelyeken semmi karc 0 váll , a vezérmű lánc és feszítője még bőven jó, a dugók semmit nem lógnak a hengerek eszméletlen jó állapotban vannak.Mélyebbre nem mentünk mert a váltó finoman működik és a kuplungnak sincsen hangja.Rettenetesen meglepődtem főleg ,hogy (bevallom 220000 vettem)lejárt műszakival rendezett papírokkal.Az előző gazdijánál kb 3-4 évet ment és ez alatt nem rakott bele 4000km-t.Ő azt hitte véres a torka közben csak egy szinkron kellett neki no meg gyertya csere.Szerintem az elötte lévő tulaj teljesen felújította. Ja és nem csúszott a motor pedig 89-es.
Nagyon köszi a választ!Szerencsére nekem 90% még megvan az eredeti stekkerezés csak néhány átkötés van.Csak azt nem értem ,hogy akkor bal oldalon elöl miért van nekem azon a burkolaton (ami a levegő beömlő cső körül van) egy kapcsolónak a helye és oda írva ,hogy tartalék ,ki ,be (persze németül) ezzel akkor az Ac-t kapcsolnám?Nekem az AC akkor is dolgozik ha csak pár dl van a tankban ,de ha jól értelmezem akkor azt az érzékelőt elvileg átlehetne alakítani egy kontroll lámpa segítségével arra hogy mondjuk kivillanjon ha a szint alá csökken a benya.Ha ez lehetséges nekem az bőven elég lenne ha felvillanna egy lámpa ,hogy kevés a benzin és már húzok is tankolni.A gáz a másik nekem le van törve a benzin csapnak a fogó része.Ez még a kisebbik gond mert vennék másikat és kész ,de néztem annyira a tank alatt van hoz szinte lehetetlen lenne hozzáférni átkapcsolni.Még ha megállok és úgy kapcsolok se biztos ,hogy sikerülne nem hogy menetközben!
Nekem így sokkal jobban teccik a vas, mint teljes idommal.

Egy apróságot kérhetnék?
Lécci csinálj 1-2 fényképet a csomagtartóról.
Szeretnék oldaldobozokat is és még nem tudom hogyan oldjam meg a konzolok felhelyezését.