Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mé kell neked kicsi autó? Ennyiért lehet suzukit is találsz ahhoz meg minden bokorba van minden. Mármint 230 körül.
Viszont amit megjavítottál az már tutkó jó. Neked ugyanennyiba lesz a gép, vagy valamivel többe mint annak aki pipec gépet vesz. A különbség, hogy te tudod mi van benne annyiért. A másik viszont nem, viszont reméli nem baszták át.
Köszi ezt néztem énis.
Nekiálltam lebontani az idomokat hát a fejidommal mekkorát szoptam nem lehet hozzáférni a csavarokhoz. Kiderült nem is az alsó hanem a felső munkahenger a szar az ex meg az ellenkezőjét mondta teljesen kimarta a kuplungkart a kis rugós tengely a porvédőt szétszaggatta és nem továbbítja az olajat. Eggyik 250-es kolléga mondta lejjebb sokat fogok költeni na megyek lottózni mert lessz vagy 2-3 hónap mire jó lessz minden és beszerzem a cuccokat.
Tudom, tőlünk megy
130. döglött gyújtáskapcsolóval(értsd, tologálva indul, de állítólag könnyedén), és valami (általam nem ismert mi az) fagydugót lelőtt a kocsi. Egyébként megy. Papíros, csak nincs érvényes forgalmi, mert lejárt a műszaki. De, a normális ilyen verdás 250-ől kezdődnek, és úgygondolom egy ilyen kis fityót 100-ból elég jól gatyába lehet rázni, bármi baja is legyen. Kecskemét környékén van, úgyhogy hazahozni még egy huszas kb.
most ettem csokit:)
Sütünk zserbót valaki kér?
Gyön a hóóóóóóóóóóóóóóóóó.....................
.....
Mennyiért? Van az ismeretségi körben, rosszat nem hallottam róla.
2,3 liter.
Látod a kis sárga fejecskéből... alszik.
Alvagépelő..
no bukta az ulespup, tullicitaltak...
Miért nem kapcsolod be a monitor gépelés közben?
Valakinek Mazda 121-ről tapasztalat esetleg?
Megköszönném..
Njnhnnhfadtf2sdsdraesawwaqaaaqaasawsrr
grttfttydeadfdsf
cbbnm
hgvvvynasvnnm
vgvbb h bhg
;k,lmjjbjjgkj2casihew23475|\55%vcnbmhghukgfduifguf
i98dyiurudeuyeiueugdued
epojde'oueirgfrufgrf
jeki
rheje
delkelokjdkee

ekjeioueeui
Na Hella. Én is nemrég újítottam fel az alsó kuplung munkahengeremet. Nem tőlük vettem, de náluk van felújító úgy nézem és Pesten vannak az Aradi u-ban.

http://www.biker-world.hu/kate...(2LA)&hivo_ca
t_id=17&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=17&path_marka=Yamaha&p
ath_tipus=FZR%201000%20Genesis&path_evjarat=1987-1988%20
(2LA)
Helló mindenki. Újra itt.
szia! nekem van pár megmaradt alkatrészem.. szám szerint 3.
féknyereg pár, azt hiszem jó a 400-asra is, 600asról való, gyári, van még benne félig kopott betét is, csövek nélkül. 280-as FZR féktárcsák, meg egy 400-as gyári lámpa. Ha kell valamelyik, írj, és megduma: yamahai1986 kukac yahoo pont com.
Service manualt nézd meg az apróhirdetésnél / Kiegészítő/ kézikönyv és ott van 1 srác aki 3000 ft/cd és sok típus van neki de van 1 másik 2500ft és az könyv.
hello mindenkinek érdeklödnék nem tud valaki segiteni egy yamaha fz 400r tipusú motorhoz keresek alkatrészeket és service manualt vagy olyan hely cim érdekel ahol a tipushoz beszerezhetö alkatrész akár használt vagy új is a segitséget elöre is köszi
Tudom van 1 rakás!
http://www.foliavagas.hu/karbo...
Az én kipum nem melegszik,símán kézzel fogható használat közben.
Nem hiszem hogy van olyan fólia,ami kibírja a fém kipu hömérsékletét.
Nem voltam azóta, 2x hívtam 1x Neki nem volt jó, utána Nekem úgy néz ki, hogy most bejön egy igencsakjó meló, amiből futni fogja a frézi megcsinálására, úgyhogy nem adom el egyenlőre.

Akkor már régen rossz, ha kipróbáltad... Esetleg fel, nem?
Sztem ez is szépen mutat a kipun