Verőfényes napsütés, és hóesés egyszerre... már azt is elmondhatom, hogy ilyen időben is motoroztam sportmotoron.
Kapart rendesen a hátsó kerék, szerencsére közel voltam otthontól, úgyh hamar hazaértem.
Kipróbáltam az új AGV gp-pro sisakot. Nem tudja valaki, lehet-e állítani, és hogy a plexit, mert nem zár rendesen a gumihoz, és elég nagy a szél a szememnél... 100 fölött. De amúgy király a satyka.
Cégünk jól, gyorsan és olcsón dolgozik, melyből kettőt lehet választani.
S ebből következik:
- A jó és gyors munka nem olcsó.
- A gyors és olcsó munka nem jó.
- A jó és olcsó munka nem gyors.
Szia! Mennék én de még nincs lefestve, de ha legközelebb erre jársz,üzenj akkor már meg fogom tudni mutatni. Mondtad múltkor hogy merre vagy, a Budai vámtól nem messze,de az utcát nem írtad.
Na végül is sikerült a csapágyakat a felniből kiszedni, köszi a tanácsokért még 1x, én még megfújtam egy hőlégpisztollyal is úgy már könnyebben megadta magát.
Nagy a munkanélküliség, így átképzésekkel próbálják a munkáhozjutást segíteni. Henteseket, festőket, titkárnőket képeznek át autószerelőnek, csakúgy mint a nőgyógyászt.
Megtanulták a diákok, amit megkellett, és eljött a gyakorlati vizsga napja. A megszerezhető 50 ponthoz képest, mindenki nagyon szépen teljesített, de a nőgyógyász 100 pontot szerzett.
Osztálytársai felháborodva kérdezik, hogyan is lehet ez:
- Mitől működik az Ő autója jobban, hogy a megszerezhető dupláját kapta?
- Jaaa, kérem, semmivel... csaképp Ő mindent a kipufogón át javított meg.
Nem azt mondom hogy nemjó a matrciás, csak hogy mástól vsz jobban megéri rendelni. Sokat nem vesztesz vele, mert valami 2500 volt a karbonos, meg ezres a márka logó.
Ultras: Széles utat és sok szép balesetmentes km-t a fréziddel. De óvatosan a pénzekkel...Én is 250-nél kezdtem a köbcentikénti 1 forint...most 6százpénznél tartok és most még alaphangon 1 kiló rájön...és csak kettőötvenes ahogy gixerBagoly mondja
Hm.. az gáz. Hát, köszi. Szerintem én akkor nem adok pénzt érte. Felesleges, ha egyszer megsárgul. Úgy gázos.
Főleg, hogy raknék rá fóliát, meg egy matricát is kapna valami sport kiouf márkától, és akkor csak a fóli 4-5-6 e pénz. ÉS megse jó, akkor bukó..
Igen, öntapadós. www.motormatricak.hu ról rendeltem, de az apróban is hirdet a csávó, meg lehet találni másik matricást is, aki tud adni. Megmondom őszintén, én nem vagyok ezzel a matricával megelégedve, meg a csávóval csináltattam előtte is matricát, és azok se voltak a legjobbak. A karbon mintás "hőálló" megsárgult a melegtől egy részen, és így elég furán mutat. Szóval onnan tudsz rendelni, de sztem jobban jársz ha valahol máshol keresel.
a tokombe,h minden valaszrol lekestem...de legalabb jo este volt.megunnepeltuk az elso felni felpolirozasat.kezdem sejteni,h miert festettek le ezustre...
Verőfényes napsütés, és hóesés egyszerre... már azt is elmondhatom, hogy ilyen időben is motoroztam sportmotoron.
Kapart rendesen a hátsó kerék, szerencsére közel voltam otthontól, úgyh hamar hazaértem.
Kipróbáltam az új AGV gp-pro sisakot. Nem tudja valaki, lehet-e állítani, és hogy a plexit, mert nem zár rendesen a gumihoz, és elég nagy a szél a szememnél... 100 fölött. De amúgy király a satyka.