Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont a legolcsóbbat?
Na jó.. ha szereted a fehérbort ..
Tehát nem Üllés. Akkor Ruzsa
Kunsági fehér jóóóóóóóóóóóóó
Nem itthon(kis segítség.)
Nem túl nagy a választék, de általában elkopik ha alkoholtartalma van. De, most hogy józanul se took menni... kicsit feltorlódott az alkohol árja.. Ja, meg van még 40 lityi saját borom, de az nem fér fel úgyse a motorra.
Na ezt valaki?
Jó az ízlésem !
A nagyváradi vár! Tudom már volt de nekem kezdésnek elég egy sör
Ja lekéstem bocsi
Nagyváradi vár
Nagyváradi vár!
Csinos, majdnem olyan jó választás mint a Frézi
Meg .Azasszonnyalkoprodukáltuk. Jól jön néha a háznál.
Hol a szekrény tető?
Dehogyis... Pilóta.
Oké, igazatok van, elviszem holnap.
megnyerted...
1 üveg pija. Majd én is fotózok, Te is választhatsz a szekrényem tetejéről, és az FZR talikor megisszuk mindkettőt. Pijám ugye megvan még? ?!?!?!
Najó.. úgyveszem feladtad.
NAGY VÁR ! Rakja má valaki össze ! Nem igaz, hogy annyit "utalok" és senki...
NAgyvárad
A hölgy a 3. képen a Párod?
A királyhágón voltatok ha jól emlékszem Fogarasok........
HA TUDOD, HOGY SZÉT KELL SZEDNI MIÉRT RAKSZ FEL NEKÜNK HANGOKAT? Direkt volt benyomva a kapslock.
De, most komolyan.. ha eredetileg úgy gondoltad lehet olyan gond is amihez nem kell szétszedni mindent, és erre lehetőség van egy rosszminőségű fényképezővel felvett, és a videómegosztó szinvonalára butított videóból megállapítani, honnan veszed, hogy ugyanezt szakképzett szerelő(k) élőben ne tudnák megtenni? Volt itt szó exup-ról is. Az viszonylag különálló dolog. Azt a motor teljes szétbontása nélkül is megtudják nézni. Lehet valami olyan vibráció, amit ők okoztak egy nem megfelelő nyomatékkal meghúzott meg a csavart, vagy mittomán. Ne haragudj, hogy nagyon szókimondó vagyok, de nyafogsz, és mikor tanácsot adunk (ráadásul olyanok, akik értenek is hozzá, aki ugye nem én vagyok ), akkormeg... hááát nem is tudom, mert őkse tudnak rá mitmondani, meg minden.... BAKER, negyed millát hagytál ott nemrég. Ott van 1-2 ember, aki olyan dolgokat is látott a motorodból, amit utoljára a kilencvenes éves elején egy húzottszemű utoljára !
Nekem is vissza kéne keresni. Ott voltam híradós. Éjszakai repülés, nuku alvás. De jó volt.
de nincs, a műhelyben raktuk le, az 15km innen