Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vettem
Tudom Én, hogy a rendszer úgy van megoldva, hogy mindenképpen szívjak, csak nem mindegy, hogy mennyit...20x-osát költöttem rá a vártnak...most nagyon kibuktam...
"..vettem volna inkább egy kocsit."
Az csak abban az esetben lett volna helyes döntés ha az a "kocsi" egy Ford Capri MK3-as 2,3V6 automata(én egy ilyennel döntöttem romba az életem 97-ben mert azt gondoltam hogy az öreg CB900-as pokoli pénzt vitt el és elcseréltem egy ilyenre)
Ma már tudom hogy egyikkel sem lett volna gond,csak akkoriban én kerestem keveset.(de visszasírom az öreg Fordot)
adam!
naluk vetted a motort? vagy csak szervizeltetted?
Neked mibe is volt töki?
vetted volan meg enyémet. figy, adsz kp-t valamennyit, meg fizeted a törlesztőjét azt kész és motorozol
Az a baja valószínűleg, hogy amikor fantasztikusan hozzáértő yamaha szervízes barátunk tologatta fél napot amikor nem volt beállítva a szelephézagok és a vezérlés is el volt állítva, akkor valszeg szétb@szott valamit, mondtam, nem értek hozzá...úgy próbálta indítgatni, hogy rossz helyen volt a vezérlés, 2 fokkal el volt állítva. Azt már az elején megmondta a szerelő, hogy ezzel lehetnek gondok még..
látttyátok, redbaronnal még így is sokkal jobban jártam
De mi baja van a negyedik hengernek?
250.000-ért vettem, eddig még egyszer ennyit öltem bele szervízbe és lévén a szar fogyasztás még egy 50-est tankolásra, pedig nem mentem vele sokat.

Mást átbaszni nem fogok, valami gazdag embernek elrabolom a gyerekét és váltságdíjat kérek tőle...elárulom, hogy ha most valaki adna nekem 1 milliót, akkor kijönne belőle a szerelés meg a tartozás és mind elfogyna..
Vagy hajtsad amíg megy, oszt mikor megdeglik, add el, hogy kicsi motorikus hibával. Szívjon vele tovább más...
AZ anyagiak engem is érdekelnének, meg hogy mi volt a baja.
Akkor végülis az exup. F.sza. tudom, ez geciség, mert valakit átbaszol vele, de... Heréltesd ki az exupot, hogy ne csörögjön oszt add el a picsába még most tavasszal, mikor van kereslet mocira. (jelzem, téged is átbasztak vele)
mennyi pénznél tartasz? miket kellett csinálni rajta?
Ez igaz...de már akkora a tartozásom és annyit költöttem rá... Köcsög szerelő...azt mondta amikor megvettem, hogy 30.000-ből megvan 2 hét alatt...mondtam Neki, hogy csak akkor veszem meg ha iccoké. Erre meg...egy roncsot vettem...
"vettem volna inkább egy kocsit... "
arra is lehet költeni, azzal is be lehet fürödni...
aztán még kerékből is több van rajta...
No meg is érkeztem. Sajnos az van, amire a legkevésbé se akartam gondolni. Csak 3 henger megy rendesen a 4-ből és a 4. ami gyakorlatilag kampó az exup-ot basztatja (nem értek hozzá még mindig) és ettől jön a zörgés, melegbe és amikor fordulaton van akkor azért nem hallatszik annyira, mert olyan gyorsan járnak a dolgok, hogy nem úgy csörög...a kuplungra azt mondta, hogy az ilyen ezeknél az FZR-eknél, az exup csörgés meg abbamarad amint megcsinálják. Mondott még dolgokat de nem értek hozzá...

Úgyhogy ez most egy szép 6 jegyű szám lesz amire kb. idén nem lesz pénzem...FASZA...vettem volna inkább egy kocsit...
Akkor ezt ott látnod kellett. Na, hol is van?
Hol lehet ilyen Pólót venni?
Nyugi nekem is, és még nemtok járni, úgyhogy. Nameg amúgyis. Majd ha jó idő lesz. Részegen fetrengés közben nincs kedvem megfázni.
Nos, azért elég mókás lesz motoron bort vinni. Nem ígérem, de ha megtoom oldani, akkor természetes.
akkor ezt megbeszeltuk. FZR talin te a bort hozod,en a paleszt,cserlunk,es mindenki jol fogja erezni magat.foleg ha elfogy:DDD tenyleg,mikor lesz a tali?meg fel kell kesziteni a galambvadaszt
Na én meg boros nemvok. Jobban csipázom a fini házit.
Nyámi.
nembaj johet,nem vagyok valogatos:) cserebe lopok apam sajat fozesu palinkajabol. igaz en nem iszok belole,mert kikeszul a gyomrom tole,de adni szivesen adok:)