Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bagolytól pozitív vélemény. (hihetetlen ez a srác)
Ezer éve meséltél a kipufodról amire karbon fóliát húztál... Segítenél azzal, megmondod honnét a fólia... Öntapadós volt?
Az.
Ha kell a kosárnyi vas, alkudj rá. Már jórég ott van.
Köszi. Ok akkor a belpiacos miatt ennyi idő.
Köszi átnézem a kinálatot. Most találtam vaterán 1000 Genesis hez 1 kosárnyi alkatrészt szelepfedéltől kezdve feketedoboz dugók 1 csomó belső minden váltó stb 6000ft ért kilóra is megérheti.
hibátlan és végre a kép is értékelhető "az áruló"
Ő Royal Zsoltié?
a 400-as belpiacos azért szopóka, normál modellhez max 1 hét, vagy annyi se
Tulajdonképpen tömít mind a két megoldás.
háááát, ilyen fiszfaszokat, mint lánc, olajszűrő bármelyik boltban, meg fékbetét kaptam a kicsihez is. Plána az ezreshez, más is tuti van. Mitommén, pinkmotors?
A budapesti motorosokhoz intéznék 1 kérdést. Alkatrészeket honnan vásároltok álltalában mert a Budaőrsi úti yamahánál elég körülményes beszerezni a cuccokat haveromnak van 1 400as fzr és és 3-6 hétre vállalják a beszerzést. Most nekem csak a kuplung alsó munkahenger javító készlet kéne de nem akarok annyit várni.
Köszi megnyugodtam nem volt AC-s moci még alattam.
jaja,az az AC.nem kell megijedni tole,mindegyikunke ilyen.
Igazából nem is kell sokat költeni rá a motor nem csörög nem zörög 58ekm van benne spoiler 25 ből megvan fejidom és a bal idom olaj olajszűrő kell a láncba van 9000km és még alap beállításon van nem lóg, a gumik 90% légszűrő új kell 1 bal kormánykapcsoló és át kell néznem az elektronikát mert hátsó féklámpa kapcsoló nem megy és a világításból csak a parkfény van. Mikor ráadom a gyújtást a tank alól ilyen kattogó hang van kb 5mp ig az jó csak az AC kapcsol be?
nézd meg a videóimat
halllod,most dobbenek ra,h nincs kep a motoromrol... pedig ugy emlekeztem anno csinaltam egy-kettot,de eltuntek.lehet a szegedi gepemen van.
viszont talaltam a sargarol egy kepet
Amúgy ma mikor megláttam komolyan gondolkodóba estem akarom e agyáltalán egész délelött keresgéltem 600as sportmotort de nem találtam ilyen árban ennyim volt kp-ba. De rendberakom és meglátom mi lessz.
ok, egy 600-asra, de nem egy 250-es izére
de, dee fosni kell, cserélni kisebbre
Ja és mivel Mogyoródon élek és dolgozok a ringtől 1kmre így sokmindenkivel összefuthatok a ringen de én csak néző leszek nem versenytárs. :D
Köszönök mindenkinek minden segítséget és bíztatást.
Feltételezem hogy nem lehet akadálya hogy az úton összefussunk ugyanis minden hétvégén megfordulok újpesten 1részt mert arra járok haza másrészt oda járok meccsre ÚJPEST 4ever.
nem nagy tétel az a 140 ló, nem kell fosni tőle ésszel nyitod rá a tüzet és nincs gond