Ne szórakozz már! Vidd vissza a Kawáékhoz,és kérdezd meg tőlük!
Ne legyé má ekkora nyúúúúsziiiii! Nem azt mondtuk hogy rúgd rájuk az ajtót,hanem hallgassák meg mi lehet ez.
Mivel ők javították sztem ez alap. De komolyra fordítva a szót próbáld meg legalább! Ja és add közre nekünk is mire jutottál!
Nekem a 250-esen kinn van a bal lábamnál...ma Snoopy átjött meghallgatni, hátha rájövünk mi lehet a baj és megnéztük az övét is, azon pl a tank alatt van rejtve és tökre nem olyan mint az enyémen...
Az én tankomba is van valami cső, vezeték stb, szóval az nem feltétlenül jelent sok mindent.
Az enyémen (92-es) olyan benzincsap van, amit csak tank levételekor csavarhúzóval el lehet zárni. Van benne valami érzékelő (mert drót megy hozzá) de nem láttam visszajelzőjét.
De nem is érdekel, mindig tudom, mikor fogy ki, mert akkor egyből leáll
Nekem a hűtő ventilátor kapcsolója van a benzin csap kapcsolója helyén (ez oldalt van a kis idomban ami a beömlő cső körül van.)Azért oda tették mert nem akart kapcsolni a gomba és kézire megcsinálták ez nem is olyan nagy baj ,de így nincs tartalékom. A tankban pedig van egy szint érzékelő ,ez biztos mert belenéztünk és az alján is jön i két vezeték egy stekkere.Akkor mi a szar az mert én nem tudom.A kisebbeken hol van a benzincsap kapcsoló?
Uraim a segítségeteket kérném!Mivel nem rég vettem a 89-es FZR 1000 em és még nem volt ilyenem ezért nem ismerem.A benzincsapot ügye elvileg elektromosan tudom kapcsolni tartalékra vagy elzárni ill. nyitni.Na most a tankban is van egy szint érzékelő ,de én nem tudok róla ,hogy ezeknek lenne benzin órájuk sőt nekem a műszerfalon sincs semmilyen lámpa ami kivallani ha mondjuk kevés a benzin.A műszerfalon mint ha lenne hely és felfogatási lehetőség a km. óra alatt ,de nem tudom mi lehet az.A kérdés szerintetek van valamilyen visszajelző az üzemanyagnál?Illetve a benzin csap hogyan működhet mert nekem nincs kapcsoló csak direktbe folyik a benzin a csapon.Köszi a segítséget!
Lábam? Megvan. A héten sokat mankóztam, meg ültem tegnap is 8 órát az egyetemen, meg ma is vagy 4-et, oszt dagadt a lábfejem. Most póckolom. 2,5 hét mulva megint kontrollröntgen. Aszonta most csüt. a doki, minden oké, de még nem állhatok rá.
Ne legyé má ekkora nyúúúúsziiiii! Nem azt mondtuk hogy rúgd rájuk az ajtót,hanem hallgassák meg mi lehet ez.
Mivel ők javították sztem ez alap. De komolyra fordítva a szót próbáld meg legalább! Ja és add közre nekünk is mire jutottál!
Az én tankomba is van valami cső, vezeték stb, szóval az nem feltétlenül jelent sok mindent.
Amúgy a hang forrására továbbra se jöttünk rá...
De nem is érdekel, mindig tudom, mikor fogy ki, mert akkor egyből leáll