Nincs mit, azért sem igazán jó az előírt mérettől nagyon eltérni mert a menet tulajdonságok is megváltoznak. Én erre fogok hamarosan egy valag pénzt kiadni...gumikra. 100-80 /17 - 130-70 /17
Ábrus! Mi a véleményed az utángyártott hézagoló lapkákról? Azért kérdezem mert amikor nekem csinálták kicsit meghökkentem a gyári árakon (2800ft/db).Amit te küldtél linket azon pedig utángyártott lapka 700ft/db áron szerepelt.A minőségében lehet ilyen nagy eltérés mint az árában? Sajnos a kis fzr-hez akkor nem volt.
Kidrült hogy a 20 hézagoló betétből 16 köszörülve van,ezért b.szhatom rajta a számozást.(hoztam egy mikromérőt)
Eddig kb:nyolcszor szedtem szét és raktam össze a vezérlést.
Hogy rohadna meg a szarrágó k. anyja annak aki ilyet csinál!
Nagyon szép a Pancsid,sztem nem szabad még elővenni. Hagyd meg vasárnapi motornak,kevés ilyen állapotú van belőle.
Nézd meg Csövi adatlapját ott is találsz szép régi gépeket.
Szia! Megnéztem a Red Baron-t! Kezdik feltölteni mocikkal!Jó nagy bolt nyílik,rengeteg moci lesz náluk. Ábrusék azt mondják nézelődni érdemes betérni hozzájuk, de motort eladni ill venni nem szabad tőlük.
nem motoroztam... az xj még mindig darabokban.. sőt mégjöbbna mert leszedtem a kipufogókat mert meg akarom a könyököket polírozni...
a Pannóniát tudnám "csak" előszedni...
de azt hiszem még várni kell egy darabig, hogy motorra üljek..
Na,és mivel érdemelte ki,hogy fel gyújtsd?
Nekem is volt ilyen léghütéses két szelepes motorom, kilágyult a kipufogó szelepszára,és elgörbült a szelepszár. Ezért nem volt benne kompresszió.
KLG gyújtógyertya a motor motorja!
Snoopy Te vettél fel msn? :) akkor várlak ma, addig nem is indítom be a gépet
Eddig kb:nyolcszor szedtem szét és raktam össze a vezérlést.
Hogy rohadna meg a szarrágó k. anyja annak aki ilyet csinál!
Nézd meg Csövi adatlapját ott is találsz szép régi gépeket.
a Pannóniát tudnám "csak" előszedni...
de azt hiszem még várni kell egy darabig, hogy motorra üljek..
Nekem is volt ilyen léghütéses két szelepes motorom, kilágyult a kipufogó szelepszára,és elgörbült a szelepszár. Ezért nem volt benne kompresszió.
FELGYÚÚÚÚÚÚÚJTOM!ÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁ