Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utoljára ment. Nemtom Janó haverom mihez nyúlt pontosan, de szerintem semmihe szinte. Ha így nézzük, és minden szar a motoron, akkor is a 60-ból fullba van felújítva, úgy hogy az ember tudja minden új, és akkor megbízható. Maradjunk abba, hogy intézek képeket. Körbenézegetem, meg rugok rajta kettőt, pl. van-e szikra rendesen. (gyertya vatta új egyébként)
mondjuk poén lenne lemenni drecenbe akkor karbiba nyomatott benyával simán megy? me megkérdem akko szerelőtől?
Tény! Vatera egyébként tele alkatrészzel hozzá. Tudodmit? Hétfőn próbálok képeket intézni. Akkor még táppénzen leszek épphogy. Egyébként a berlingoba befér. 9 pénz a gázolaj oda-vissza. Ha komolyan kell, végülis elviszem neked, ha fizeted.
Nem. Magam szándékoztam javítani, majd ha lesz időm. Talán nyáron. Van egy kis vákum bigyula a karbi és a tank között. Szerintem az halott, márcsak abból is gondolom, hogy csak kivülről adott üzemanyaggal indult. Eskü legnagyonn bajom, nemtom hogy kell levenni az ülés idomjat. Nemfértem a karbihoz. Most havernál áll a garázsban. Úgy gondolta megjavítja, de nem ment. Nemtom milyen állapotba van most. Ezér is nem szívesen adnám neked el. Nem akarom, hogy potyára elgyere, vagy ha megveszed utána engem okolj...
hája, de 70ér kapok egy szintén lelakottat azé lássuk be, ezt meg megveszem monnyuk egyik hónapban, következőben megcisnáltatm. érted? debrecen meg mennyi benzinben? 5-10rongy? jó kirándulás kurvaannyáér nincs vonóhorgommmmmmmmmmmm
mivel ugyanilyene van fateromnak ezé tomn milyen. mondjuk az egy napnál tovább sosem bírta alattam de nembaj, hogy tudnánk nyélbeütni? ismersz megbízható és JÓ szerelőt ilyen témában?
Nem akarlak elkeseríteni, de szép állapotában 60-70 körül kafákat kapsz. Mire Debrecenbe jössz érte, és rendberakod... Magam ellen beszélek, de...
a karbit külön egy flakonból táplálva beindult. utoljára múlt nyáron. Kp most sajna nincs. És mivel a lábam nem engedi nem is tudok elmenni lefotózni. A akku mivel áll 2 éve tuti döglött. Utolsó emlékeim szerint 1 hátsó gumi elkelne rá. Asszem a csomagtér világítás se ment, mert kiégett az égő. Biznisz ügyileg 3 robogó volt itthon. 1 Atala Hacker, egy MBK BWS Booster és ez. Ez ment a legjobban. Azt ugye tudod, hogy 50-es és régi?
Ilyesmi egyébként, csak karcos, használt.
meg ammég teccik is
na, küldj má képet adamd.nemeth@gmail.com azt mnit jelent ez a kqarbidolog? de annyié tutki kell, egy iilyennél a karbigond filléres téma, nem?
Van egy Suzuki Sepia ZZ -m, ha érdekel. Karbi beteg. 18 e Ft. Ennél olcsóbb nincs.
akko is kéne valami ocsó szaladgálós
Egyébként a 20 éves golfunk egy szemernyit se füstöl, csak ha telitalppal ráállok a gázra. Volt egy story, hogy egy vw transporter lepukkanva mint disznó 2 km-en keresztül okádta a pofámba a füstöt. Szó szerint nem láttam túl a kocsiján annyira füstölt. Amint tudtam megelőztem. Beálltam elé, és üresbe telitalppal a golf gázpedáljára álltam. Na azzzzz füstölt.. He-he-he
Szoktam. Bolond. Annyit szívi Erával...
Rémlik egy reklám, amiben egy háziasszony az erkényen üti, vágja a szőnyeget, erre a felirat: Ne verje ki ! Majd háziasszony az erkélyen a koszos szőnyeget rázza, majd felirat. Ne rázza ki ! Majd újabb kép a porszívóról: Szivassa ki Erikával....
köszike.
Jó is lett... erőske.

Sózd rá a géped P01-re, lesz tartalékba egy kis alkatrésze, és egy jó gépe. Miért akarod eladni.. jó az, nehogymá lecseréld egy honda innova, vagy lead szerű csodára... én ma reggel mentem velük.. hát eléggé idegesítők. Bár igaz... 2-3 liter körül esznek. Ha átalakítod a csomagtartót benzintanká, elmegy 1 tankkal 2000 kilómétert is.
éészakon délenn, keleten nyugaton rohadj meg, kurva jól néz ki a motorod
amúgy a kocsikra visszatérve: (mert én szeretem a kocsikat is... habár elég kevés négykerekűt nevezek én kocsinak.. példának okáért az 1.6os civic nem kocsi.. )

Hihetetlen milyen kocsikat látni mostanában, ahogy bejött a jóidő, kivették a nyári sportkocsikat is. STI-k tömkelege, audi r8at is láttam már idén, egy lambot, meg persze EVO 8at is. Sajnos csak a carrerat tudtam lekapni...

Az EVO 8... na ha valaki tudja, ossza meg velem... 3-4 ezüst szürke evo szokta nyári éjszakákon, főleg péntek éjszakákon járni, és keményen versenyezni a pesti utakon. Nagyon sokszor látom őket mindenfelé.. budán, pesten, mindenhol északon, délen. Nem tud róluk valaki valamit? Bár idén nem őket láttam, csak eszembe jutott.
jah, és Bagoly!

Utólag is köszi a féket! Faszintos lett, pont az én szájam íze lett... nekem való..
Ha tavasszal Bader bácsi kipakol a garázsai elé akkor csinálok én is pár képet és feldobom.
Ha szoktad olvasgatni a Totalcart akkor ott Csikós Zsolti elég szépen kifejti a lényeget.(egyébként meg aki autós újságíró létére W123-as dízel Mercivel kokszol az eleve csak király lehet)
küldök egy képet, h milyen volt.

És megosztok veletek pár érdekes képet a téli játékról is.

Meg egy carreraról, a 8. kerület közepén. Nem semmi kis kocsi.
Nem rossz ajánlat de Zsolti Chryslere jobban kéne.
NEm ugyanaz, mert eddig pénzt attál egy zöld kis szarért. Mosán nincs ződ szar, nem kell érte pízt adni. Főlegnem évente. Viszont, mosán nem lehet vele olyan könnyen trükközni, mert egybe van a műszakival. Nekem teccik a rendszer. Nem kell vakon vezetni a 30 éves dízel kisteher mögött, illetve pénzel se húznak le. Na persza naív vagyok, és úgyis lesz kiskapu... de,...
Nabaz. Qva jó lett.
Mindegy hogyan nevezzük a gyereket ugyan az!