fél év a gari ! de vannak erösebbek is csak ugy van hogy akkor alul megkell nyitani a dokumentumjukat és onnan kiirni a számát és aval irni nekik vagy felhívni mert ábra szerint csak 12 V 12Ah van max ja és szárazon küldik venni kell még hozzá eg yliter savat de az pár száz és bár melyik kuton van
Igen sok! Nekem is ezt mondták, és mire elkezdtem felhordani már húzott.Jó vastagon kentem a gyapotot,csiszoltam is fél napot utána.
Megnéztem azokat akik a hajótestet csinálják,hát ők tudnak vele gyorsan dolgozni.
8-tol 4ig dolgozom, de legtobbszor kikuldenek a varosba.amugy a huszar utcaban,az okmanyirodan dolgozom:) nem,nem hivatalnok vagyok,a ceg ott berel egy irodat:)
ha megerkezel,megcsorgetsz?,akkor odaviszem es letargyaljuk a reszleteket. az en szamom meg 70/ harmincegy het-ot-harom harmincegy:)
amugy eszrevettetek,h az auto tobb penzt visz el,mint a motor? apropo motor,marciusban jar le a muszakim. megint mehetek bankot rabolni,mert megint leuritetem a hazkasszat.vszek is gyorsan egy rekesz sor,tmielott vegleg kiurul
no ugy ram ijesztettel,h ma du el is vittem a gumishoz matildot:)
kiderult a gumijaimbol 2 tropa.hurra,lehet venni 2 telit. kiderult,h az altalam vasarolt felnik csak hatra jok,elol 4 csavar miatt nem.hurra,vehettem +2 felnit.csak hasznalt volt,rohadt rozsdas.mehettem venni disztarcsat. szoval a felnicsere nekem 12.000Ft-ba kerult
de a lenyeg,le van szedve a 4 alu.kernek telszamot v vmit,amin privatba ntudunk ertekezni.
ugyanitt elado 2db 13"-os 4x114,3-as felni,ami nem ment fel a kocsira becserelheto 4db nyari gumira,v 2db telire
Nagyon kevés kell hozzá.Mindnél több kötésgyorsítót teszel bele,annál gyorsabban szárad.Elvileg 5%-os arányban,de nekem még ez is sok volt,idő előtt megkötött még mielőtt szépen eldolgoztam volna.Sokat kellett csiszolnom.Ha esetleg kell még,ilyen kis mennyiségben ingyen hozzájutok csak szólj!Ha sokat áll akkor a tetején kiválik kékes folyadék,akkor rázd össze.Egyébként Baja előtt volt valami útakadály,az miatt késett ennyit a busz.
Köszi Sanyi,igaz 35 percet késett a busz,kicsit megfagytam,de meglett a cucc.A fehérvári busz hamarabb beért,nagy hó lehetett arra Pécs felé!Még csak annyit,ezt milyen arányban kell keverni,elég hozzá annyi edző?
Én is szívok,nem hoznak 20w teló olajat!Egy helyen beigérték,de nem tudnak hozni,mert csak egész karton rendelhető! Állítólag rajtam kívül még nem keresett senki,és nem rendel fél liter miatt.
Az interneten van,de többe van a postával mint maga az olaj(4700ft/l mire ideér) . Na mind1 úgyis fel kell mennem majd a Nagfaluba!
Megnéztem azokat akik a hajótestet csinálják,hát ők tudnak vele gyorsan dolgozni.
ha megerkezel,megcsorgetsz?,akkor odaviszem es letargyaljuk a reszleteket. az en szamom meg 70/ harmincegy het-ot-harom harmincegy:)
kiderult a gumijaimbol 2 tropa.hurra,lehet venni 2 telit. kiderult,h az altalam vasarolt felnik csak hatra jok,elol 4 csavar miatt nem.hurra,vehettem +2 felnit.csak hasznalt volt,rohadt rozsdas.mehettem venni disztarcsat. szoval a felnicsere nekem 12.000Ft-ba kerult
de a lenyeg,le van szedve a 4 alu.kernek telszamot v vmit,amin privatba ntudunk ertekezni.
ugyanitt elado 2db 13"-os 4x114,3-as felni,ami nem ment fel a kocsira becserelheto 4db nyari gumira,v 2db telire
Részletes robbantott ábrát vagy linket! Service manual-t? Előre is köszi!
Vettem is egy 12V-12ah aksit, 4150-FT volt az IMET-en. Szerintem elég a 12ah,most ís 12ah van az FZ750-ben.
Nekem sem ártana egy új aksi,olyan 12V/14ah erösségü.
Az interneten van,de többe van a postával mint maga az olaj(4700ft/l mire ideér) . Na mind1 úgyis fel kell mennem majd a Nagfaluba!