Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, fél év....szopás.
fél év a jellemző motorakkura
Hello!
Tud valaki Fzr 250-hez bontott teleszkópszárat?
4 év után ülök vissza nagy mocira az RS csak 1 állomás volt ,szükség állapot!Km óra kellene és benzin csap.Ha esetleg lenne persze nem új.
Nem garis ? Általában 1év jár rá.
Szép gép. A Yakomoto Pécs-nél is van hozzá minden ami kell.
Nekem meg úgy nézem az akksim szart be. Májusban vettem vazze....
Valaki mintha mondott volna ócsó akciósat valahol.....
Grat! Nagyon szép. Most itt Debrecenben van egy ilyen telefonszámom: 06305140328 Itt van mindenféle. Nem lehet semmi átülni egy 50-es RS-ről egy 1000 Exupra. (Bár én is RS-ről ültem át a 600-ra. Még élek) Írd meg mi kell. Itt sokan vannak akiknek akad otthon alkatrész. Bagoly pl. bont is egyet. (még van neki belőle ez-az)
Szervusztok Yamahások!Én friss FZR1000Exup tulaj vagyok konkrétan 7 órája.A segítségetek szeretném kérni alkatrész beszerzés címén mert kéne 1-2 dolog a kicsikémre.Nem mai gyerek de nagyon egyben van 1989-es.Ő az Előre is köszönöm a segítségeteket!
Na igen...
Hú, Thomas de szíp piros zsiráfot festettél!
az nagyon barati ar! de meg nem most kell,mert rajta van az auton:) at kene tetettni a gumikat az acelfelnire,amit nemreg vettem,csak meg lusta voltam elvinni gumishoz.de lehet attetetem jovo heten,es akkor odaadom a felniket.koszi szepen addig is!vegre egy jo hir:)
A fiú bemutatja új barátnőjét a szüleinek, akik szívélyesen meghívják őt, vacsorázzon náluk. Leülnek az asztal köré, kutya az asztal alatt; elkezdenek kajálni. A félénk lány egyszercsak úgy érzi, muszáj eleresztenie magát; tartja-tartja, de nem megy tovább, reccsen egy nagyot. - Maszat! - kiált fel az apa összevont szemöldökkel, és az elvörösödött lánynak hatalmas kő esik le a szívéről; mindenki azt hiszi, a kutya volt, hehe. Kajálnak tovább, de egy idő után megint érzi a kínzó ingert; ha egyszer bejött, most is bejön, gondolja, és elfingja magát. - Maszat! - hörren fel ismét az apa. Esznek tovább, a lány kis idő múlva úgy érzi, megint kell, és most már viszonylag fesztelenül ereget egyet. Erre az apa: - Maszat, vigyázzá már onnan, mert rádszarik!
Jó,de én még nem láttam piros ZSÍRÁFOT.:-)))
Jóóóóóóóóóóóóóóóóó az akksi.
Ha csak a külső felét kell, 1000 /db. Annyit tudok segíteni, hogy kihozom, mert Zsombóba van. Én suliba vagyok, bemegyek ótóval.
Kösz a láncos javaslatokat, Fiúk!

Ne lenne ilyen qrva hideg, kimennék szétszedni a kismocit, hogy pontosan mi a méret (nincs fűtés a garázsomban) addig nem tudok tovább lépni az ügyben.
Az a 2700 forintos teccik
Szórni biztos szór, de fújni nem hiszem. 15 foknak lenni kell. A motort is nálunk a garázsba csináljuk. Hétfőn megmondom mennyi.
Sárga zsiráfot még nem láttam.(a Garfield,az tényleg sárga)
Ez az én motorom, jól emlékeztél.
A zsiráf nem sárga szinü?:-)))
Nekem kicsit már extrém. Olyan mint a zsiráf. Há, szép-szép, de máá otthonra azért nemkéne.
Azért gratula a gazdának! Sokat, és balesetmentest !
Áááá! Megvan,tudtam hogy láttam már
"REndesméretű" képed nincs a vasról? Ahol nem csak a tank látszik..
Jól láttad,ezt a gépet hirdették a nyáron,és én vettem meg.:-)