Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jut eszembe,ha mar homokszor,alufelnit mennyiert ujit fel?v vallal-e? a kis hyundai 13"-os felnijeit barom modon ezustfestekkel leecseteltek.szo szerint ecseteltek, ra a vakrozsdara.gynyoru
laptopom csak egy p3 van,de az nem elado.az a buligep,azt nem feltjuk,ha leontjuk sorrel:) bar meg hasznalva nem volt,mert azota nem votl buli:D
amd-kben utazom,az egyiket epp most vittek el.maradt meg egy:)
Ennél még a bringalánc is drágább!Az enyémre egy normális lánc 4-5 ezer(Bicikli)
Néztem, 22-es kell. Meg +posta, és már 6000. A másik meg szegeden vóna ha vóna.
Épp ma vettem láncot Danuviára,2700 Ft volt. Az sok?
28-as kormányra van kómány

A csavarhelyet süllyeszteni, imbuszcsavart neki, meg felpolírozni.
szép munka
Mióta van meg a géped? Mintha láttam volna hírdetve asszem nyár környékén,de lehet hogy csak hasonló volt.
Szia! Jó húzós lehetett
Szép. De ez még olyan távolinak tűnik. A kormánytartót kéne beszerezni, de ez sem egyszerű.
Sziasztok.
Szép napot.
Nekem ilyen festés van a mocin.:-)
Nekem már megvannak a matricáim,de nem tudom milyen legyen.Van 1-2 elképzelés,de sajna ami tetszik horror áron van.(szin).Rossz matrica mintát kértem első alkalommal(FZR1000) a dekorosoktól,akkor 6700ft volt a készlet.Nézd meg sztem elég oké.
Csövi is innen rendelt,és korrektek.Rengeteg minta van itt:http://www.motormatricak.hu/
függő. Egyszínű metál citrom. Max matricázva lesz.
1 színűre szeretnéd?
Ja igen sárga! Bocsi! Egyébként sztem jól áll ezeknek a gépeknek a sárga szín.
Az a plecsni. Elég kemény. Nem új....... Sárga
Na igen. A gitt nyomja a súlyt...
Arról beszélünk ami a tank végén látszik? Hát mondjuk elég durván néz ki.De majd ha kész lesz! Jó váltó,szép külső! ÚJ MOTOR!
Méret, hossz ás megkérdem. Jövőhéten megyek,ha van elviszem.
Láti?
Miért?
Megvan miért nehéz a tankom.
Nem festő, de már festett. Relatíve olcsón dolgozik, homokszór is ha esetleg kell. Lapostopod is van? Vagy milyen gépek?
a cimbid festo? v csak ugy nekifogtok?
tervezem enis az atepitest,ba eloszor az auto felujitasa van soron. ha sikerul eladnom a 2 szamitogepet,akor meg marciusban felujitom az autot,es vegre johet a motor.szegeny fzr most kenytelen beerni az uj gyertyakkal es gyertyapipakkal...
apropo,vkinek nem kell olcso szamitogep?