Valaki írta itt régebben, hogy tud olcsó láncot. Nekem kellene, a legkisebb méret, meg lánckerekek is. 50 ccm-es, 6 lovas segédmotorra, ami nem lesz meg egy évnél tovább úgyse, úgyhogy nem akarok rá drága cuccokat venni. Kellene még gyűrű is, azt hol nézzek?
Sziasztok!
Én most cseréltem rendszámot. 6ezer-Ft a forgalmi, 5500-Ft a rendszám,és 585-Ft a müszaki matrica.
Ez viszont új rendszám,nem újra gyártott régi.
Szóval 13ezer-Ft ból lehet kapni új rendszámot.
Viszont a biztositónál be kell jelenteni,hogy át lett rendszámozva a motorkerékpár.
A megrongálódott, elhasználódott - de még azonosítható- rendszámtábla ismételt legyártását a lakhely vagy telephely szerint illetékes okmányirodánál lehet megrendelni. A sérült táblát az új rendszám átvételével egyidejűleg le kell adni. A rendszám sérülése esetén annak újragyártására többszöri alkalommal is lehetőség van, amennyiben a sérült tábla leadására sor kerül. Amennyiben Önnek „D” típusú (öntapadó fólia) rendszáma van, és annak sérülése miatt újat rendel, akkor azt már csak a 35/2000. (XI.30.) számú BM rendeletben előírt új méretben (520 mm x 110 mm) kaphatja meg.
Én meg azt hittem újra kell papírozni ha kicseréletetem a táblát.
Sárga, de remélem nem ugyan olyan.
Mazsoláztam:
Idős házaspár, 50. házassági évfordulója, gyertyafény, miegymás...
- Papa, emlékszel, hogy pont 50 évvel ezelőtt mire gondoltál ?
- Emlékszem bizony.
- És mi volt az?
- Az, hogy hülyére duglak, és löttyedtre szopom a csöcsöd.
- És most mire gondolsz?
- Hát, hogy sikerült...
Hoztak temítést? A tank már a homokfúvónál van, a kulcs csak kellett volna, de megoldottuk. Csak vissza nem lehet rakni. Elkezdtem csiszolni az idomokat, csak a matricák szívatnak.
mivel öblitsed hát ha jól rázod akkor a végén lesz mivel kiöbliteni de attol függ mert ha sokat rázod akkor gyengül a teljesitöképeséged és lehet nem lesz mivel kiöbliteni . .. jó kirázást
Tehát akkor a tank leszed, benne lévő ismeretlen anyag leereszt egy szűrőn keresztül egy kannába, csavarok-anyák a tankba és napokig rázni iccoké? Mivel öblítsem át ha kész a rázás?
Valaki írta itt régebben, hogy tud olcsó láncot. Nekem kellene, a legkisebb méret, meg lánckerekek is. 50 ccm-es, 6 lovas segédmotorra, ami nem lesz meg egy évnél tovább úgyse, úgyhogy nem akarok rá drága cuccokat venni. Kellene még gyűrű is, azt hol nézzek?