16933 hsz.
"Engem is bevasaltak de én három hónapig nem állhattam a bal lábamra,utána kezdhettem el tanulni járni.Öt hónap után már egész tűrhetően jártam a mankók nélkül.
Egy évvel később újra eltörték mert nem egyenesen forrt össze és pár éven belül kinyírta volna a bokaizületemet.Megint bevasalták(vas ki,elfűrészelés,két lemezzel és egy marék csavarral rögzítették) de fél év után már mehettem dolgozni és egy évre rá vették ki a vasakat.Majdnem tökéletes lett."
(most kerestem a lemezeket és a csavarjaimat de nem találom,pedig valahol megvannak)
Hamarosan itt az akksim feltöltve nyami nyami. Az a baj, hogy a tankot ki kéne pucoltatnom mert a sok kosz a tank belsejéből mindent eltömít és valahogy nincs kedvem folyton elvinni kipucolásra (csinálnám én itthon ha értenék hozzá).
Thomas - az ilyen kommentek beírása előtt kérlek biggyessz oda egy SPOILER - HA NEM AKARSZ ROSSZUL LENNI NE OLVASD EL - feliratot. Köszi
Gratulálok,a térdeden levő beavatkozással Te is szert tettél némi paranormális képesség(ek)re.Üdvözöllek a klubban.(aztán később majd megtanulod használni és uralni)
a terdemen vágtak egy lyukat, és egy büdös nagy vasdarabot végigütöttek a csont belsejében, egészen a bokámig. Azt megfogatták pár csavarral, és kész is. Ez tartja a lábam, így nem kell a gipsz.
Egyesek véleményével ellentétben nem Terminátor vagyok, hanem Robotzsaru. Hisz a robotzsaru eredetileg ember, míg a terminátor az teljesen gép. Bizony !
ja nem. megnéztem most. a ződkártya LETT VOLNA márc11ig, de szerencsére akko legközelebb jövőre izgulhatok. Addig meg a kaszinós őrködésbűl megszedem magam, és nem lesz para
Azoknak kell,akik 2006-óta még nem estek át eredetvizsgán,kivéve az új forgalomba helyezett járműveket.De állítólag eltörlik,nézz utána!http://nol.hu/gazdasag/a_musza...
"Engem is bevasaltak de én három hónapig nem állhattam a bal lábamra,utána kezdhettem el tanulni járni.Öt hónap után már egész tűrhetően jártam a mankók nélkül.
Egy évvel később újra eltörték mert nem egyenesen forrt össze és pár éven belül kinyírta volna a bokaizületemet.Megint bevasalták(vas ki,elfűrészelés,két lemezzel és egy marék csavarral rögzítették) de fél év után már mehettem dolgozni és egy évre rá vették ki a vasakat.Majdnem tökéletes lett."
(most kerestem a lemezeket és a csavarjaimat de nem találom,pedig valahol megvannak)
Thomas - az ilyen kommentek beírása előtt kérlek biggyessz oda egy SPOILER - HA NEM AKARSZ ROSSZUL LENNI NE OLVASD EL - feliratot. Köszi
Nekem ugyanígy volt javítva a lábam.(elsőre)
Egyesek véleményével ellentétben nem Terminátor vagyok, hanem Robotzsaru. Hisz a robotzsaru eredetileg ember, míg a terminátor az teljesen gép. Bizony !
Vadászunk !
Úgyis unatkoztam már. TV-ben sincs semmi értelmes..
Ha kész a Sárga akkor a bevételből megyek és megnézem,hátha megtetszik.(bár a luxusadó kissé visszatart)
Ábrus gazdagodjunk.