Mifelénk meg így parkolnak.
Egy hónapban egyszer valaki besokall, vagy megfogja a szembejövőt. De már volt hogy az asszony Clio-ját centizte ki valaki. A suzuki mögött ven egy lépcső korláttal, kb. 1,5m-es szintkülönbséggel. Általában oda érkeznek meg.
pedig rendőrt kellett volna hívni. Legközelebb lehet a teli buszmegállónál sasol ki a szélvédőn, oszt akkor meg...
Ígymeg megba*szák, lehet el is zárják felfüggesztve. oszt legalább egy darabig visszatartja.
Nem hitte.(Ő üldögél a patak partján a kocsi mögött)
K.nagy mákja volt,szerintem csak a jobb térde törött el.Mire odaértem(30mp)már kint volt a kocsiból.(kiesett a szélvédővel együtt)
Kérdezzük hogy hívjunk mentőt?
-Nem kell csak húzzatok ki innen.
Kihúztam,fel akart állni de aztán csak leült oda ahol épp van.(nem hajlott a térde)
-Rendőrt gondolom nem szeretnél hívni?(a szomszéd srác rendőr,Ő kérdezte)
-Á nem,bevallom két fröccsöt ittam.
-Minket ez k.nem érdekel,az a lényeg hogy nagyjából jól vagy.
-Akkor jól sejtem hogy az öv nem volt becsatolva? (kérdezem,bár világos)
-Nem volt,EZ A SZERENCSÉM,mondja az ökör magabiztosan.(kivitte a szélvédőt)
Néztem,ha be lett volna semmi baja nem lett volna.
Ha a patak széle ki lett volna rakva betonlappal,akkor már csak a halottas kocsi jött volna a baromért.(szemre 50 körüli figura)
És ott mondja hogy:fúú most mi lesz összetört az autó,mert az a rohadt kanyar milyen szemét.(jött vagy 70-nel,esélye sem volt,kint van a 40-es tábla)
erre kiakadtam és megjegyeztem hogy a patak helyén lehetett volna egy teli buszmegálló is.
Aztán mentem melóba mert jöttek mások is okoskodni.(el is késtem)
ez a K-serie nagyonnagyon tetszik, ebből jöhet naked, ilyen, vagy az rs vagymelyik volt az a sportkiadás... rossz nem lehet. max ilyen bohóc extraméretű plekó nem kéne rá mint ezen.
Indulnák melóba délutánra,kiállok a kapu elé,kapu becsuk-beülök-bizt.öv becsatol-index jobbra-egyesbe be-nézek jobbra-nézek balra jön egy Golf(4vagy5)elég jó tempóban rajzolja az ívet(mellettünk egy húzós kanyar van abból) és elmegy,utána egy Felícia (jó tempóban) én meg végignézem tőlem kb:20 méterre hogy:
föleg azok érdekesek ,hogy egyre szaporodnak a nem bontok hanem csak ugy othon van alkatrészei asztán meg érdekes modon 1-2 éves motor alkatrészek sértettlen eleje hátulja és mocskosul sok mostanában csak aszt nem értem hogyha pár éves motor nem totálkáros akkor ,hogyan kerül már bontoba azért külföldön sem annyira gavalérok az emberek ,hogy kidobják öket 1-2 évesen meg ha totálkáros akkor nem sértettelen az eleje vagy én gondolom rosszul?
evela motoreladásal tényleg vigyázzni kell mert mostanság páran irták ,hogy elvite egy probára asztán már vissza nem jöttek vele (egyépként halkan megjegyzem szerintem itt fent a sportmotoron is vannak fel regelvel szerintem figyelök csak hát kiszurni nem lehet öket
szép estét mindenkinek! na ma kiprobáltam a vasat ilyen frankó ugy néz ki minden jó nem csepeg viz nem folyik olaj nem tört dugó és nagyon győnyőrüen fut már nagyon híányzot a drága 2 és fél honap azért eltelt ugy ,hogy eddig meg vagyok vele elégedvel kb 60 km mentem azon kivül hogy az aksi is kuka asziszem az ütközéstöl valami megütödött mert elötte jó volt most meg nem
tényleg így gondolom. A régiekről nem tudok véleményt alkotni, mert amik eddig megfordultak a műhelyben (régiek) azok mind szénné voltak tuningolva hazai kezek által... és ettől váltak egy kalap szamócává.
Egy hónapban egyszer valaki besokall, vagy megfogja a szembejövőt. De már volt hogy az asszony Clio-ját centizte ki valaki. A suzuki mögött ven egy lépcső korláttal, kb. 1,5m-es szintkülönbséggel. Általában oda érkeznek meg.
Ígymeg megba*szák, lehet el is zárják felfüggesztve. oszt legalább egy darabig visszatartja.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/bmw_k_
1100_lt-2932508
K.nagy mákja volt,szerintem csak a jobb térde törött el.Mire odaértem(30mp)már kint volt a kocsiból.(kiesett a szélvédővel együtt)
Kérdezzük hogy hívjunk mentőt?
-Nem kell csak húzzatok ki innen.
Kihúztam,fel akart állni de aztán csak leült oda ahol épp van.(nem hajlott a térde)
-Rendőrt gondolom nem szeretnél hívni?(a szomszéd srác rendőr,Ő kérdezte)
-Á nem,bevallom két fröccsöt ittam.
-Minket ez k.nem érdekel,az a lényeg hogy nagyjából jól vagy.
-Akkor jól sejtem hogy az öv nem volt becsatolva? (kérdezem,bár világos)
-Nem volt,EZ A SZERENCSÉM,mondja az ökör magabiztosan.(kivitte a szélvédőt)
Néztem,ha be lett volna semmi baja nem lett volna.
Ha a patak széle ki lett volna rakva betonlappal,akkor már csak a halottas kocsi jött volna a baromért.(szemre 50 körüli figura)
És ott mondja hogy:fúú most mi lesz összetört az autó,mert az a rohadt kanyar milyen szemét.(jött vagy 70-nel,esélye sem volt,kint van a 40-es tábla)
erre kiakadtam és megjegyeztem hogy a patak helyén lehetett volna egy teli buszmegálló is.
Aztán mentem melóba mert jöttek mások is okoskodni.(el is késtem)
Így járt.. kell neki aszinni, hogy Ő a Colin McRae.