Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te mivan nálad motor kereskedés ha montad volna ennyi a szabad időd én is oda vittem volna legalább nekem nem kellet volna hozzá nyúlni
nem én még tv zek te nem késöi az a turó gombóc bár én is ugy vagyok ha valami finom akkor az bármikor jöhet
Mér alszik mindenki?
Asszonyom csinált nekem délután TÚRÓgombócot(most toltam be)de ilyen finomra még SOHASEM sikerült.(talán az alapanyag miatt?)
Igen,ez még "anyagból" van!
Aztán csak okosan a berepülésen!
remélem minden jol sikerült(már mint az összerakásnál) majd holnap ugyis elmondom az fzr találkozo szerintem is jó ötlet majd jővőre megoldjuk okosban
Mit? hogy? hova? ez egy könyv! még a régi analóg információ, nem digitális!
há guridzsd má át!
Éljen éljen! A Tiéd volt az egyik legszebben és számomra leginkább tetszősen átalakított FZR. Iszonyat pöpecül festett és remélem hamarosan régi pompájában fog ragyogni - de szépen mondtam Tavasszal, amint jobb idő lesz muszáj lesz rendezni egy FZR talit. Előre lebeszéljük majd az időpontot, jó előre és akkor nem lesz az, hogy valakinek progija van és nem tud eljönni. Majd tegyél fel vidit bakosi
főleg ha esik majd az eső
na eszt vártam végre együtt örülünk
éljen!
na mindenki alsziik már ? valaki örüljön már annak ,hogy holnap talán már kitudom probálni
téli nyugvohelyre ? én most akkarom elövenni hát talán holnap kiprobálom milyen lett a kicsike persze csak szerkezetkész a ruhája az majd csak télen készül az eleje meg persze egyenlöre visszakerül a régi 2 lámpás fejidom de csak rövid ideig , remélem holnap jóidőlesz hogy kiproszálhasam ,hogy fut a kicsike már rámférne egy kis motorozás
Ma bevittem a gépet a téli nyughelyére Előtte azért nyomtam itt a város körül és bent egy 30km-t búcsúzóul.
Én nem vonatom ki, ha jó idő lesz, lehet, már márciusban is előkapom, és nekem nem éri meg a hercehurcát. Fűtött helyen van, állványon, bármikor elő tudom kapni egy körre, meg szerelgetni is fogom hosszú téli 7végéken.
Szívesen bármikor nézelődj a neten, jövőre majd együtt gurulunk
Sztem nem. Ha 1x nem kell elvinni a szervizbe a motort, hanem sikerül otthon megjavítani, már visszajöhet az ára...

Ha meg kérdezünk Csövitől, kimondottan gazdaságos
köszi szépen. lehet majd igénybeveszem
Hát, nem ócsó....Ha kell valami belőle szóljál, megnézem ha szoktál szerelgetni...
hhűű
jódrága.
Kösz Tomi utólag is h mehettem vele!