Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként hogy a bránerba szakadhatott el a lánc?
Nem szilánkos, egy darabban van.
(ha a gép előtt tetszik ülni,akkor ajánlott 2-3 percenként frissíteni az oldalt (F5) így egyből látni ha válasz érkezett)
Amúgy hol tetszik tartózkodni?
Lyuk.
Szilánkosra törött?
Sziasztok.
Van egy 2005ös 1000es Fazerem, sajnos elszakadt a lánc, és csinált egy szép lyukat a blokkra.Keresek egy blokkot, vagy megoldást a lyuk befoltozására.Megvan a darab, ami kiszakadt.
cca 5 cm2 a luk
Engem is hívtak már hogy nem érdekelne esetleg egy kombájn csere.
Akkor szokott ilyen lenni ha nagy(obb)értékű izzó(kat)tesznek előre,vagy ritkán van használva a gép és gyenge az akksi.(ez a jobbik eset)
Ahogy leírtam.Álló helyzetben megnézed hogy gyújtáson milyen gyorsan esik a feszültség.(csak lassan szabadna neki)Aztán felkapcsolod a világítást is.(ha zárlat vagy nagy fogyasztó van a rendszerben akkor gyorsan elhalványul a világítás és a műszeren gyorsan szaladnak le a számok 10V alá)
Utána feszültséget mérsz alapjáraton,aztán felkapcsolod a világítást és figyeled mi történik(ha gond van akkor folyamatosan csökkenni kezd a feszültség)ezután pici gázt húzol és szintén figyeled az eseményeket.
Ezt csináld meg,a többit majd utánna.
Vannak érdeklődők meg már meg is nézték páran de nem vitték még el!Inkább csere érdeklődés van!

És hogy lehetne megnézni hogy mi viszi el az áramot?
köcsög link...
találtam egy háttérképet:
www/StevenHun/20050412_190414/..." title="http://www.hatterkepek.hu/picdownload.php?path=normal/www/StevenHun/20050412_190414/..." target="_blank">http://www.hatterkepek.hu/picd...
Tudomásom szerint egyformák.
Gondolom a 3HE termosztát nem jó bele?!
Egyébként?Nem viszik a vasat?Vagy vannak azért érdeklődők?
Jobbat egyenlőre nem tudok de lehet hogy van.
Mérj feszültséget az akksin alaphelyzetben(leállítva)-aztán gyújtáson-utána add rá a világítást és úgy is.
Utána ismételd meg ezt járó motornál alapjáraton és negyedgázon is.
Thx. Meggyőző áraik vannak
Az jó.Lehet nagy fogyasztó vagy valami zárlatocska a világítási körben ami elviszi a feszültséget alapjáraton.(elsőre)
Nem baj de azért megnéznének vele!(ki ez az állat)
Mondjuk annak az esélye hogy ez bekövetkezik annyi az esélye mint csápoló cigánygyereknek egy Kárpátia koncerten.
2 hónapos!
az is a baja volt ,hogy azzal a 7 col széles hátsógumival amin smart autó gumivolt és ezzel a springervillával nagyon nehezen kezelgető volt,csak egyenesen akart menni.
nem, el tudom fogadni, hogy megvénültél és kiszikkadt az agyad
(Bagoly mindjárt jön és leugat)
Szívem szerint én is átülnék egy nyújtottvillásra de ahhoz ezt el kellene adni(persze nem a mostani divatkacatokra)