Az olaj csere intervalluma hivatalosan 6000km VAGY! 1év.
Gyakorlatilag ha ritkán használod és nem hajtod nagyon,akkor belefér(szerintem)7-8e km is.
Volt olyan év amikor nem mentem csak 1500-2000km-t a tavasszal beletett olajjal,ezért nem cseréltem olajat jövő tavasszal(szép tiszta volt)hanem lenyomtam még vele 4e km-t,aztán csere.
(természetesen egy szervízben azt mondanák hogy ilyet szigorúan tilos csinálni,dehát nekem már lejárt a garancia a gépről)
Szia Ábrus! Sziasztok mindenkinek! Repsol 4 T , 10 W 40 szintetikus olajat raktak a tavasszal a motoromba(FZR 600 3HE). Azt szeretném kérdezni hogy ezek az olajak km fügőek? Mennyit lehet menni velük? Ha kevés kilométert járok vele akkor meddig használhatom?
Tökéletes.Akkor kell egy NEM!márkaszervíz ahol kb:40-50ezerből kiveszik,szétszedik-összerakják és közben Sima Béla meghegeszti neked.
simabela.extra.hu
1141Bp.Szomolány utca 25. tel:30/9357-237
06 1 364-3378
Sima Béla
A sz@r viszont az hogy a blokkot szinte biztos hogy szét kell hozzá szedni.(ha nem gányolva lesz,de ennyit szerintem megérne)
Mondd azt hogy Pesten vagy a környékén laksz.(saját érdekedben)
Hát a yamahánál annyit mondtak, h 900000 alatt nem nyúlnak hozzá, mivel a főtenely, meg beállítás és amúgy is.
Van olyan aki meg tudja hegeszteni?
Kellene egy telszám.
Akkor milyen való bele 35/.................?