Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az izzó ami benne van 60/55W H4 mind a kettő!

Akkor milyen való bele 35/.................?
no ez is régen volt már csak az egyik van meg, de az is eladó
Megyek teraszt festeni.
penge
Találtam az előbb egy tök jó képet,a címe:Motortolvajok munka közben.
nekem sincs már garancia alatt , Nagyon szépen köszönöm az infókat. , Hálám örökké üldözni fog .
Az olaj csere intervalluma hivatalosan 6000km VAGY! 1év.
Gyakorlatilag ha ritkán használod és nem hajtod nagyon,akkor belefér(szerintem)7-8e km is.
Volt olyan év amikor nem mentem csak 1500-2000km-t a tavasszal beletett olajjal,ezért nem cseréltem olajat jövő tavasszal(szép tiszta volt)hanem lenyomtam még vele 4e km-t,aztán csere.
(természetesen egy szervízben azt mondanák hogy ilyet szigorúan tilos csinálni,dehát nekem már lejárt a garancia a gépről)
Szia Ábrus! Sziasztok mindenkinek! Repsol 4 T , 10 W 40 szintetikus olajat raktak a tavasszal a motoromba(FZR 600 3HE). Azt szeretném kérdezni hogy ezek az olajak km fügőek? Mennyit lehet menni velük? Ha kevés kilométert járok vele akkor meddig használhatom?
2x35W
Persze először velük beszélj hogy ők mit mondanak.(de nagyon profik és nem vesznek le pénzzel sem)
köszönöm a helpet.
Ennek örömére tolok egy sört
Lehet hogy negyobb értékü izzó van ben mert kékes színü a világítás majd megnézem. Amúgy hányas izzó kell a motorba mind két felébe?
Tökéletes.Akkor kell egy NEM!márkaszervíz ahol kb:40-50ezerből kiveszik,szétszedik-összerakják és közben Sima Béla meghegeszti neked.
simabela.extra.hu
1141Bp.Szomolány utca 25. tel:30/9357-237
06 1 364-3378
Sima Béla
Budaörs
Tudtam,tudtam márkaszervíz
A sz@r viszont az hogy a blokkot szinte biztos hogy szét kell hozzá szedni.(ha nem gányolva lesz,de ennyit szerintem megérne)
Mondd azt hogy Pesten vagy a környékén laksz.(saját érdekedben)
Hát a yamahánál annyit mondtak, h 900000 alatt nem nyúlnak hozzá, mivel a főtenely, meg beállítás és amúgy is.
Van olyan aki meg tudja hegeszteni?
Kellene egy telszám.
Látszik.Ha több darabja nincs,akkor ezt simán meg lehet hegeszteni,ez miatt ne vegyél egy blokkot.
remélem látszik
Letelt.
ÁÁÁÁllat lehetett!
3perc, és csinálok.
220nál csatt, és eltünt.
Valahol az M7esen Tác magasságában van.
Nekem is fura, mert kentem rendszeresen.
Kép esetleg a sérülésről?