Hali mindenki na a kérdés ki csinált már otthon karbi állitást?
mert nekem a 4ik hengerem nem megy csak ha a tenyeremmel befogom a szivó tórkot aztán ugy megszivja magát hogy beindul és egy darabig ketyeg. Mi lehet vele mert az biztos hogy nem kap üzemagyagot pedig már ki lett takaritva a karbisor.
Természetesen tisztában vagyok vele hogy ennek csak az eleje 900e,a vége meg(nem restaurálva csak rendbe szedve papírosan)kb:2-2,5M
Az is világos hogy csak másodállású lehetne a háztartásban,(meg az is hogy mostanában nem lesz ilyenem)de attól még nagyon szeretnék egy ilyet.
Annak idején a 2,3-V6 automata Caprim is benyalta a 14-et tehát azt az érzést ismerem.(bár akkoriban 150 Ft-volt egy liter benzin)
Uhhhhh.... Szép ótó. Megyek gyorsan megveszem hogy ne lásd.
Majd kirakom az adatlapomra Nem jó, nehéz berakni a gyerekülést, ha meg kimászik az ülésből, egy hétig keresheted...
ma-holnap 30 éves. veterán vizsga, és akkor már a teljesítmény adó és a biztosítás se lesz egy vagyon. ilyenkor jól tudom, hogy regadót sem kell (vagy sokkal kevesebbet) fizetni? Én is gondolkodtam régebben, egy régi Porschén, hogy majd milyen jó lesz, meg hogy olcsó. Aztán kiderült, hogy legalább 6x annyiba lenne mint egy FZR 600, és még nem vagyok 3,6 alatt 100-on. Így álom maradt. De, még nyerhetek a lottón.. (Bár ahoz venni kék legalább egy szelvény )
Rohadt életbe már megint nincs pénzem.
http://www.hasznaltauto.hu/3074967_chevrolet_c
amaro_1979
Három hete naponta kétszer megnézem hogy megvan-e még.
(vigye már el valaki hogy ne lássam please!)
Komárom valaki? ezekután meg merem kérdezni.
Nálunk mindenki fertőzött, csak pénz nincs rá
mert nekem a 4ik hengerem nem megy csak ha a tenyeremmel befogom a szivó tórkot aztán ugy megszivja magát hogy beindul és egy darabig ketyeg. Mi lehet vele mert az biztos hogy nem kap üzemagyagot pedig már ki lett takaritva a karbisor.
Az is világos hogy csak másodállású lehetne a háztartásban,(meg az is hogy mostanában nem lesz ilyenem)de attól még nagyon szeretnék egy ilyet.
Annak idején a 2,3-V6 automata Caprim is benyalta a 14-et tehát azt az érzést ismerem.(bár akkoriban 150 Ft-volt egy liter benzin)
áááán.
Itt amerikai autó fun club is van?
Majd kirakom az adatlapomra Nem jó, nehéz berakni a gyerekülést, ha meg kimászik az ülésből, egy hétig keresheted...
De tudom, a szerelmet nem lehet pénzzel mérni
Ilyen kell(lene).72-79-ig.
http://www.hasznaltauto.hu/3074967_chevrolet_c
amaro_1979
Három hete naponta kétszer megnézem hogy megvan-e még.
(vigye már el valaki hogy ne lássam please!)