Az extra erős mágnessel jó lesz vigyázni,mert okozhat nagyon kemény meglepetést.
Előfordulhat hogy 200km/h felett véletlenül hipertérugrást hajtasz végre pontos koordináták nélkül.
Képzelheted mi lenne ha véletlenül telibe találnál egy éppen használatban levő gravitációs WC-t Észak-Koreában?(könnyen diplomáciai bonyodalmak lennének belőle)
lekaptam a tank elemét, mert van egy tanktáska és jó lenne feldobni
Esetleg Valaki neodym extra esrős mágnessel próbálkozott már? Okozhat-e elektromos rendszerbe zavart egy veszett erős mágnes, beragasztva a tank idom belsejére? Szerintetek?
sziasztok! kedves bagoly,gondolom megint kiment a fejedből(enyémből is) a km spirál. most már jövő 7en égető szukségem lenne rá. nagyon megköszönném ha hétfőn feltudnád adni postán.
Sziasztok én még nem irtam ide soha nektek de hallotam már rólatok hubiuron keresztül.Nekem van egy 600 as fzr em amit kintröl hoztak hozzám került egeret lakoltattunk belöle össze is törtem az elejét. A teljesitménye le van folytva 25kw ra. A bukásom után a szabadonfuto deklit összetörve le bontottam arra jöttem rá hogy hiányos belöle a csapágy mert szerintem az öninditómotorra huzott tengely végén kellene lenni ?A csapágynak mert ott van a helye átmérök szerint 6200 as csapágy kéne bele . Van eladó 1000 oldalidomom ha valakit érdekel ócsóba megegyezünk .
Teendő:az egyik komplett telóm jó,abba a rugót kell beletenni és kész,a másikat pedig nem ajánlom mert szivárogna és kész.
Viszont meg kellene nézni hogy mit garázdálkodtak a tieid belsejével és lehet hogy a szivárgós belső alkatrészeivel visszafordítható az előző mérnök úr munkássága.
Egyéb lehetőség:kényelmesen puhán túrázva suhansz a tájon,nem randalírozva az utakon állat módjára és akkor még szét sem kell szedni az elejét.
A lengővillában éppen elfér,de a 18-as felni 4,5 collos,arra nem kellene felerőltetni a 180-ast mert nagyon össze fogja húzni a drótfalcokat.(5,5-es felni kell hozzá)
Nekem 180/55-ZR 17-es van fent de a 93-as exup 5,5 széles felnijén.
A gyártási időt pedig a DOT jelzés után keresd.(Pl:1702=2002 17.hetében készült)Ha esetleg csak három számjegyű,akkor az udvaron elfektetve töltsd fel földdel a gumit és ültess bele virágot vagy kisebb cserjét,egyéb esetben azonnal dobd ki a gumit mert több mint 10 éves.(Pl:237=1997 23.hét)
Beraktam a sárga rugóstagot.(ki is próbáltam)
Előfordulhat hogy 200km/h felett véletlenül hipertérugrást hajtasz végre pontos koordináták nélkül.
Képzelheted mi lenne ha véletlenül telibe találnál egy éppen használatban levő gravitációs WC-t Észak-Koreában?(könnyen diplomáciai bonyodalmak lennének belőle)
És honnan kellene elhozni?(kép esetleg?)
Esetleg Valaki neodym extra esrős mágnessel próbálkozott már? Okozhat-e elektromos rendszerbe zavart egy veszett erős mágnes, beragasztva a tank idom belsejére? Szerintetek?
Meg ha képet tudnál lőni róla, azis jó lenne.
Viszont meg kellene nézni hogy mit garázdálkodtak a tieid belsejével és lehet hogy a szivárgós belső alkatrészeivel visszafordítható az előző mérnök úr munkássága.
Egyéb lehetőség:kényelmesen puhán túrázva suhansz a tájon,nem randalírozva az utakon állat módjára és akkor még szét sem kell szedni az elejét.
Nekem 180/55-ZR 17-es van fent de a 93-as exup 5,5 széles felnijén.
A gyártási időt pedig a DOT jelzés után keresd.(Pl:1702=2002 17.hetében készült)Ha esetleg csak három számjegyű,akkor az udvaron elfektetve töltsd fel földdel a gumit és ültess bele virágot vagy kisebb cserjét,egyéb esetben azonnal dobd ki a gumit mert több mint 10 éves.(Pl:237=1997 23.hét)
4 számjegy bekarikázva!Vagyis tojás alakú karikázás!
Köszi!