Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nem voltam otthon,utána nem sokkal jöttem haza.Agymenést kaptam egyből.Évek óta nem mostam magasnyomásúval,mert valahol mindig beázott valami csatlakozó,és amíg ki nem száradt,egy henger kihagyott,bármennyire is óvatosan igazgattam a gőzborotva pisztolyát.Nos,most kénytelen voltam telibemosni,hiszen még a műszerfal mögött is sár volt.Ma pedig felhívtam a vízműveket,hogy tüntessék el a tűzcsapjukat a kapumból,betelt a pohár(a kérdéses kátyú mesterséges,a tűzcsap cseréje után nem aszfaltozták vissza az aknafedelet).
Érdekes,mindenkinek ez a véleménye.Tavaly ilyenkorig fényes feka volt,úgy nem fogott meg ennyi embert.Pedig az fizetősös-fényezősös volt,ez meg csináld magad Maestro spray.
nekem tetszik ez a madmax kinézet.
mindig vannak ilyen jó lelkü emberek
Kedves autósok!
Innen /is/ üzenem,hogy !
Tanulság: padka menti kátyú mellett ne parkolj,mert tuti,lesz olyan görény,akit nem érdekel az autója futóműve,akkor is belerongyol 120-szal/szomszédom szerint/,csak hogy bekavarhasson a motorosnak.
Azóta a kátyúban egy betontömb van,lehet újra próbálkozni.
Igen,a generátor vezetékeinél nem számít a sorrend,a végeredmény mindenképp + egyenfeszültség lesz a zöld/sárga vezetéken.
Szia Gyula! Megérkezett a fesszabályzó. Még egy kérdésem lenne. A fekete vezetékeket mindegy hogy hogyan kötöm be? Vagyis mindegy hogy melyik melyikkel kerül össze? Mégegyszer köszi!
Denaturált szesz lett a megol0dá0s. 400 ft -ból megúsztam..
Rendelős.
Pult alól semmit sem kapsz ami nem kopó-fogyó alkatrész.
Igen oldalt 2Lf 00 ........ De a membrán részt nincs kedvem már szedni. Esetleg a rugót ha bemenek yamahához pult alól adnak, vagy rendelős.? Tudod a súúúúúúúberhon.
Ma már nem(reggel jöttem haza) holnap kezdek délutánra.
Az sms megjött de gőzöm sem volt hogy mi a fene ez.(mostmár tudom,ez rá volt festve?)
Gondolhatod... De az úszóház gyönyörűűűűű.
A ben zin már kilőve. Kromo van itthon ,de azt nem merem. Veszek hígítót holnap. Köszi köszi.
Csak nem hogy az E85 megtette a hatását a gyantás tankban?
Nem écxcakás vagy? küldtem sms-t. Karbi szám.
nitrohigító, karbitisztító, kromofág (bár az a műanyagot is ), benzin
Csavarhúzó?
Mi oldja a lerakódást a karbi és a szívócsonkba?
ha valaki esetleg érdekel itt egy komplett blokk!link
Kuplungbovden valakinek 600 r -re nincs véletlen elfekvőben?
Csakhogy ne mondhassátok hogy irigy dög vagyok:
http://www.motorosok.hu/szervizkonyvek/
(falja
tok)
(akinek nem működik az jelentkezzen)
no igen. Mondhatni, de ha netalántán főtengely csapágy? Vagy valami komolyabb bontást igényló alkatrész?
Reméljük nem az !
ábrus : ma vagy holnap viszem egy masik szerelohoz , az alapjarata nagyon jo , ero van benne , mast nem tudok mondani mert egy olaj meg gyertyacseren kivul mast nem csinaltam mocin , ezert nem tudom hogy mi mas lehet.kiderul a napokba , es igen igy vettem a motrtot de 95os kiadas , es 250 ezer ft-korul jott nekem euroba...ami mondhatni olcso volt..kosz azert
Bagoly nyert egy kétkazettás hajszárítót...