Sajnos nem voltam otthon,utána nem sokkal jöttem haza.Agymenést kaptam egyből.Évek óta nem mostam magasnyomásúval,mert valahol mindig beázott valami csatlakozó,és amíg ki nem száradt,egy henger kihagyott,bármennyire is óvatosan igazgattam a gőzborotva pisztolyát.Nos,most kénytelen voltam telibemosni,hiszen még a műszerfal mögött is sár volt.Ma pedig felhívtam a vízműveket,hogy tüntessék el a tűzcsapjukat a kapumból,betelt a pohár(a kérdéses kátyú mesterséges,a tűzcsap cseréje után nem aszfaltozták vissza az aknafedelet).
Érdekes,mindenkinek ez a véleménye.Tavaly ilyenkorig fényes feka volt,úgy nem fogott meg ennyi embert.Pedig az fizetősös-fényezősös volt,ez meg csináld magad Maestro spray.
Kedves autósok!
Innen /is/ üzenem,hogy !
Tanulság: padka menti kátyú mellett ne parkolj,mert tuti,lesz olyan görény,akit nem érdekel az autója futóműve,akkor is belerongyol 120-szal/szomszédom szerint/,csak hogy bekavarhasson a motorosnak.
Azóta a kátyúban egy betontömb van,lehet újra próbálkozni.
Szia Gyula! Megérkezett a fesszabályzó. Még egy kérdésem lenne. A fekete vezetékeket mindegy hogy hogyan kötöm be? Vagyis mindegy hogy melyik melyikkel kerül össze? Mégegyszer köszi!
Igen oldalt 2Lf 00 ........ De a membrán részt nincs kedvem már szedni. Esetleg a rugót ha bemenek yamahához pult alól adnak, vagy rendelős.? Tudod a súúúúúúúberhon.
ábrus : ma vagy holnap viszem egy masik szerelohoz , az alapjarata nagyon jo , ero van benne , mast nem tudok mondani mert egy olaj meg gyertyacseren kivul mast nem csinaltam mocin , ezert nem tudom hogy mi mas lehet.kiderul a napokba , es igen igy vettem a motrtot de 95os kiadas , es 250 ezer ft-korul jott nekem euroba...ami mondhatni olcso volt..kosz azert
Innen /is/ üzenem,hogy !
Tanulság: padka menti kátyú mellett ne parkolj,mert tuti,lesz olyan görény,akit nem érdekel az autója futóműve,akkor is belerongyol 120-szal/szomszédom szerint/,csak hogy bekavarhasson a motorosnak.
Azóta a kátyúban egy betontömb van,lehet újra próbálkozni.
Pult alól semmit sem kapsz ami nem kopó-fogyó alkatrész.
Az sms megjött de gőzöm sem volt hogy mi a fene ez.(mostmár tudom,ez rá volt festve?)
http://www.motorosok.hu/szervizkonyvek/
(falja
tok)
(akinek nem működik az jelentkezzen)
Reméljük nem az !