Ma csináltam az első teleszkópot, és mikor végeztem, és vettem ki alóla az emelőt kicsit megbillent. Azóta nem indul. Viszont utána a szivattyú jó sokáig ment. Arra gondoltam hogy neme rossz helyre folyt a benzin a billenésnél és azért. Most épp a gyertyákat takarítom meg, hátha utána jó lesz. Mi lehet vele?
Sört(szeszt) nem nagyon szoktam inni,(sörből kb:4 üveg/év)
asszony végre rábólintott a gyerekvállalásra (nőgyógyásztól a rajtengedélyek beszerzése folyamatban+már fizetem a nevezési díjakat)
Kert meg mint fent.
Persze,megoldható.
A kert az eső(meg a lusta gazda)miatt gazosodik.A paprikáim és a paradicsomok is szépen alakulnak.(lehet nemsokára tényleg összefutunk a nagybanin)
Ma nálunk is esett, kizavart a krumliföldről minket. paprikák? Kert? Majd holnap rakok fel képet, akkora paprikák lettek, elhúzta a sort és kidőltek. 2 napig kötöttük.
BAGOLY 600.
Gödön van műhelye.Már én is voltam nála szinkronizáltatni és minden OKÉS.
asszony végre rábólintott a gyerekvállalásra (nőgyógyásztól a rajtengedélyek beszerzése folyamatban+már fizetem a nevezési díjakat)
Kert meg mint fent.
.
A kert az eső(meg a lusta gazda)miatt gazosodik.A paprikáim és a paradicsomok is szépen alakulnak.(lehet nemsokára tényleg összefutunk a nagybanin)