Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor indulsz Gyula? Tudom Szombat, de mikor?
Felkavarodott ruskó az aljáról.Nem ártana egy karbipucolás.
Ma csináltam az első teleszkópot, és mikor végeztem, és vettem ki alóla az emelőt kicsit megbillent. Azóta nem indul. Viszont utána a szivattyú jó sokáig ment. Arra gondoltam hogy neme rossz helyre folyt a benzin a billenésnél és azért. Most épp a gyertyákat takarítom meg, hátha utána jó lesz. Mi lehet vele?
Találozó lesz ott is,meg pancsolok a Balatonban is.
Persze:
BAGOLY 600.
Gödön van műhelye.Már én is voltam nála szinkronizáltatni és minden OKÉS.
Sziasztok. Tud valaki Pesten vagy környékén egy jó szerelőt karbi szinkron ügyben?
Szia,jó éjszakát.
Hajrááááááááááááááááá Van sok kisruha
Sört(szeszt) nem nagyon szoktam inni,(sörből kb:4 üveg/év)
asszony végre rábólintott a gyerekvállalásra (nőgyógyásztól a rajtengedélyek beszerzése folyamatban+már fizetem a nevezési díjakat)
Kert meg mint fent.
Mentejoccakátaludjatokjólasszonytmacerálninehorkoljon
.
A nagybanin a legjobb a budi. Különböző nemzetségek Sz@rási szokásai keverednek. felálnak a peremre, mellé esik........ De a kávé az jó.
Jajjaj a sorrendet összekavartam. Sör? Asszony? kert?
Persze,megoldható.
A kert az eső(meg a lusta gazda)miatt gazosodik.A paprikáim és a paradicsomok is szépen alakulnak.(lehet nemsokára tényleg összefutunk a nagybanin)
Pedig most ráérünk
Ma nálunk is esett, kizavart a krumliföldről minket. paprikák? Kert? Majd holnap rakok fel képet, akkora paprikák lettek, elhúzta a sort és kidőltek. 2 napig kötöttük.
Esetleg. (de nem most)
Izsákon vagyok(kocsival) de reggel repülök haza. Megvan. Esetleg ha úgy adódik válalsz-e egy szinkront?
Amúgy délelőttös vagyok.(meg esett is)
Akkor biztos nagyon fontos lehetett.
Hát ezt azért nem gondoltam volna.(kép)
Halló szaki. Mizu. Valamiért hívni akartalak....... de elfelejettem miért.
Én nem panaszkodhatom,szerintem kimondottan kényelmes.
Péntekig még beszélünk. Jó lenne. De mi lesz ott?
szevasztok. jó éjt mindenkinek
köszi