Ödönkét telepakolod krumplival, asszony feldobod hátra, és innentől 1 keréken közlekedsz.
Mennyire masszív a doboz? Asszony hátradől bírja? Én is gondolkodom v.mi ilyesmin, mert aszongya az asszonykám, hogy nagyon kényelmetlen így neki, és hát a melóhelyre a kaját, a bizniszhez a DVD-ket, ilyesmit nincs hová rakni ha megyek.
Nem jó ha magas,mert az asszonynak is létra kell hogy fel tudjon ülni.
Bontóban csak kompletten adnak el teleszkópot,nem fogják neked szétszedni.
Te hogy emlékszel,volt nekem elfekvőben teleszkópom?(vagy már kivettem belőle a rugókat valakinek?)
Na végre fenn van a motoron Ödönke,a bödönke.Hétfő óta fúrtam-faragtam,de így nem is látszik olyan nagynak ez a túradoboz-bálna,pedig 60-literes!Kicsit gyakoroltattam az asszonnyal a fel-leszállást,de elég jól ment neki.
Ma rászántam magam(esett az eső) hogy kicseréljem a gyári központi rugót a tavaly beszerzett összevissza állítható Öhlinsre.
Majdnem kész lettem(holnap befejezem) de lehet hogy valaki jól fog járni,mert már most nagyon magasnak találom a motor hátulját egy hosszabbított "kutyacsonttal" a gyárival meg extrém magas és még lehetne rajta emelni.
Ha kész lesz teszek fel képet.
http://www.vezess.hu/hirek/akc...
Röviden: Mérnek, és ellenőrzik a motorosokat úton útfélen elvileg 25-26-án.
Óvatosan! Vigyétek az összes kötelező cuccot hozzá...
Nekem azis elég ha megmondod, hogy külön eladod e azt a 2 kis kupakot, aztán ha igen, elintézzük ímélbe. Tolhatsz árajánlatot akár: stevehuffnagel@freemail.hu
Mennyire masszív a doboz? Asszony hátradől bírja? Én is gondolkodom v.mi ilyesmin, mert aszongya az asszonykám, hogy nagyon kényelmetlen így neki, és hát a melóhelyre a kaját, a bizniszhez a DVD-ket, ilyesmit nincs hová rakni ha megyek.
Bontóban csak kompletten adnak el teleszkópot,nem fogják neked szétszedni.
Te hogy emlékszel,volt nekem elfekvőben teleszkópom?(vagy már kivettem belőle a rugókat valakinek?)
Majdnem kész lettem(holnap befejezem) de lehet hogy valaki jól fog járni,mert már most nagyon magasnak találom a motor hátulját egy hosszabbított "kutyacsonttal" a gyárival meg extrém magas és még lehetne rajta emelni.
Ha kész lesz teszek fel képet.
Ittvan mégegyszer a cím : stevehuffnagel@freemail.hu
Röviden: Mérnek, és ellenőrzik a motorosokat úton útfélen elvileg 25-26-án.
Óvatosan! Vigyétek az összes kötelező cuccot hozzá...