Sziasztok! Nállam található törött fzr 600 alkatrészei eladók! az eleje sérült. Minden más alkatrésze megegyezés szerint eladó!Az oldaldalidomok is megmaradtak szvazy:D még idexet is adok hozzá;)
Telefonszámom: 0620 332 5455
Sziasztok! Érdeklődnék hogy valakinek nincs véletlenül FZR 500-600 hoz eladó két oldalsó idom. Sajnos törötten vettem a vasat és már csak ez hiányzik. Ha valaki tud légyszi szóljon!
Igen, nézegettem most hogyé adják, 5000 egy szett hátra...
Azt akartam már régen kérdezni, hogy a kuplung és a fékolaj tartály az nem szimmetrikus nektek sem?
Vannak erősebb,és gyengébb fényűek,lehet válogatni.Az 1000-5000cd fényerejűek jók helyzetjelzőnek,a 30000-50000cd-sek meg féklámpának.Viszont a névleges áramukat nem szabad túllépni,mert akkor azok is kiégnek(előtét ellenállás kell)!
Nem dicsekszek vele, de hiradástechnikai sulit végeztem elektronikai műszerészként, és régebben próbáltam ledes pótféklámpát csinálni, hát nem sikerült. Állandóan kiégtek, meg halványabban kezdtek égni, szóval elég szar lett.
Ez meg olyan lenne, hogy 21/5 wattos. Tehát valami fesz osztó is kellene bele, hogy világításra halovány lenne, fékezésre meg erősen világítana...
a led olcsó, és magad is minden gond nélkül megtudod csinálni egy multiméter egy forrasztópáka, és némi kézügyesség segítségével. A ledes lámpa nem egy nagy technika. simán egy panelra felrakosgatod a ledeket, búrába szilikonnal belefogatod, és kész. Súlya nemnagyon van, így a szilikon is elbírja. Hőt nagyon keveset ad le, azt is bírja a szilikon. Ja, és nem utolsó sorban, elvben örökéletű.
Az így is lenne ideális esetben. De sajnos az angol tudásom elég hiányos, németül ha elkiáltom azt amit tudok, biztos hogy visznek a börtönbe Ráadásul a bankom sem képes külföldre utalni a XXI. században...És így egy kicsit körülményes nekem.
Enyém belbiacos bezony, 750-es.
Rendeltem hozzá a Yakomototól alsó kupplung felújítót, kb 7ezer. Meg első féklámpa kapcsolót, az is olyan 7ezer. Erősen gondolkodok valami ledes égőn hátra, talán az nem vesz fel annyi ampert és nem égeti össze-vissza az érintkezőket...csak lehet az nem világít olyan fényesen a piros búra alatt, és biztos nem ingyé fogják hozzám vágni....
Esetleg egy balos oldalidom?
Telefonszámom: 0620 332 5455
Azt akartam már régen kérdezni, hogy a kuplung és a fékolaj tartály az nem szimmetrikus nektek sem?
Csak nem mindet olcsóé
Ez meg olyan lenne, hogy 21/5 wattos. Tehát valami fesz osztó is kellene bele, hogy világításra halovány lenne, fékezésre meg erősen világítana...
Rendeltem hozzá a Yakomototól alsó kupplung felújítót, kb 7ezer. Meg első féklámpa kapcsolót, az is olyan 7ezer. Erősen gondolkodok valami ledes égőn hátra, talán az nem vesz fel annyi ampert és nem égeti össze-vissza az érintkezőket...csak lehet az nem világít olyan fényesen a piros búra alatt, és biztos nem ingyé fogják hozzám vágni....
elfér rajta az asszonyom is.
(régi motorommal..)