Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hűű. Az utolsó képen nem semmi az a hosszúcombú.
Ja, a motorok is jók. Főleg az első képen ami háttal van a kép előterében.
Helló srácok,megjött a túradoboz-bálnám,már csak fel kell raknom,de most pocsék idő van.Zsolti voltál kint a Zsombói találkozón,sokan voltak,jó kis buli volt.

árban szerintetek ez jó amit írtam?
A pontos érthetőségért: Lánc

Remélem így már tudsz dönteni. De minimum O gyűrűst használnék.
minimum O-gyűrűs
Sziasztok!

Kaptam láncszettre árajánlatot, ami az alábbi:
JT lánckerekek összesen 10 ezer ft.

D.I.D standard lánc 8200 ft
D.I.D X gyűrűs lánc 20000 ft
KMC O gyűrűs lánc 13800 ft
KMC standard erősített lánc 6300 ft

ezek közül mit érdemes. Én azt sem tudom ez az O és X gyűrűs lánc mit is takar.

Segítenétek?
Köszönöm.
Szintén.(mindjárt kelni kell)
Bólintó hintaló.
Cakát.
Soványka vígasz lehet neki hogy MÉREGDRÁGA dologba kóstolt bele.
Tehát vagy 2 teló, vagy marad a hintaló.
JEEEEEEEE!
Valaki aki jobbító szándékkal túl akart nőni a Yamaha futómű technikusain és kicserélte a Yamaha szárakat a CBR 1000F-ére,az alját viszont meghagyta Yamahának.(végül is 41-es mind a kettő)
Emberünk viszont elfelejtette (vagy csak úgysem működő felesleges flancolásnak tartotta) hogy Hondáék ANTI-DIVE rendszerrel kombinálták az első villájukat.(és mivel Hondáról van szó tényleg működött is)
A Yamaha telók alján viszont nincs ilyesmi,ezért itt nincs "bólintás gátlás",ezért olyan a tied mint a hintaló.
Semmi gond azóta olajozottabban beszél. Vettem füldugót
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Szegénykém.
Én vagyok a hibás,nem írtam rá legalább hat nyelven hogy mi van benne!(tartalma és összetétele megváltozott!)
Követ rám!
Ez már pénz szagú lesz gondolom. Pedig kinéztem egy frankó bőrruhát pici pénzért.
Megvan...... tigris. nem Fzr száram van. Honda.?
Vagy nincs is benne teló. Mingyá lemegyek megnézem. Nem is meséltem... Amit adtál, azt hitte a feleségem almalé, és bele kóstolt. Így pislogott. Volt baj. Kaptam rendesen.
Nem egészen.
Nos említettem hogy ismerősnek tűntek a rugók és a csövek.
Nekem ugye nem férnek bele az FZR szárba a rugók,tehát ezek nem FZR szárba valók.
Akkor hogy férnek bele a tiedbe?
Mert nincs benne az a szelep ami az olaj áramlását elősegíti.
Komfort telószáraim vannak. Ritka, de én megtaláltam. Hogy a fene egye le.
Figyelek
Segítsek?
A szár a kupak menetes része után be van szűkítve.
(azon gondolkozz hogy miért puha a telód a csöves rugóval is,meg az FZR rugóval is?)
Aha.. koppppp.... Azt hittem az az a bizonyos csőőőőő. Nade nem értem. A kupak jó. Akkor miért nem fér bele.