Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Döglött ló esete
- Rendőrkapitányság!
- Ha-ha-halló, jo-jo-jjónapot! Ta-ta-ta-talláltam egy dö-dö-dö-döglött
lllovat...
- És hol találta azt a döglött lovat?
- Hát a P- a P- a Pppp...
- A Petőfi hídnál?
- Nem-nem, hanem a Ppp- a Pppp a Pppp...
- Kérem, erre nem érek rá! - azzal puff lecsapja a rendőr.
Fél percent belül újra megcsörren a telefon.
- Ha-ha-ha-halló! Ta-ta-tatallál-tam egy dö-dö-döglött llovat!
- Na, és hol találta azt a döglött lovat?
- Hát a Ppp a Ppp hát a Pppp...
- A Petőfi hídnál?
- Ne-ne-nem, hanem a Ppp-ppp a Ppp...
- Kérem, erre nekem tényleg nincs időm! - puff, megint lecsapja a
telefont.
Két percen belül újra hívja az ember.
- Ha-ha-ha halló! Jo-jo-jjo-jónapot! Ta-ta-ta tallláltam egy dö-dö-dö
döglött lllovat!
- Rendőr mosolyogva kérdezi:
- Na és hol találta azt a döglött lovat?
- Én ké-ké-kérem a Ppp-Ppp a Pppp...
- A Petőfi hídnál?
- Ne-ne-nem, hanem a-a-a Pppp-Pppp... ..puff, a rendőr szó nélkül
lecsapja.
Gyenge kaján vigyor ül ki arcára, kezdi élvezni a helyzetet. Kezét a
telefonon tartva várja, hogy a dadogós újra hívja. Eltelik egy perc,
kettô, öt, tíz, nem hívja. Rendőrnek kicsit lelkiismeretfurdalása van,
hogy talán túlságosan megbántotta vagy valami.
Fél óra elteltével azonban megcsörren a telefon:
- Ha-ha-ha halló! Jo-jo-jjo-jónapot! Ta-ta-ta tallláltam egy dö-dö-dö
döglött lllovat!
Rendőr ismét mosolygósra veszi a figurát, hogy az ismerős hangot
hallja...
- Na, és hol találta azt a döglött lovat?
- A Ppp- Ppp a Pppp...
- A Petőfi hídnál?
- Nne-ne-ne-nem a q-q-qrva anyádat, de odahúztam!
Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nők
szexuális kedve növelhető. Itt van például a
Mercedes-Benz 380SL.
Idős székely házaspár ül kint a teraszon békességben, mikor a néni megfogja a seprűnyelet és olyan irgalmatlan nagyot, vág rá az öreg orrnyergére, hogy az felbukik székestűl. Felordít:
- Asszony, megőrültél? Miért kaptam ezt?
Mire a néni:
- Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk és miattad nem volt még egyszer sem egy jó szexünk!
Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll és kegyetlenül hátbarúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról.
A néni felül a muskátlik között és rábődül az öregre:
- Hát ezt most miért kaptam?
Mire a bácsi:
- Honnan tudod te, hogy milyen a jó szex?!
Sziasztok! fzr 1000 exup hütöt keresek tud valaki segiteni?
Pihenj Gyula. Én kihagyom Polgárdit.Elég sz]@r az idó
Elköszönök srácok,két hét szabadságra megyek,holnap meg polgárdiba,ha nem lesz eső.Viszlát,jó utat mindenkinek!
pontosan. 150 m-re dolgozom onnan. majd a jövőhéten átgurulom, meglesem...
http://www.krauszauto.hu/ Szépet találtam occsóé. ford scorpio
Nem hinném,1,5M-t már ígértek érte(nem én)de akkor sem adta.Ha ennyire tetszik akkor itt vannak ezek is:
Hm.Most látom hogy Te a helyi erőkhöz tartozol.
Ezek álltak mellette.(a piros 304-es hátterében áll a fekete GNP rendszámú termék a jövendő(balek)gazdájával.Azért mentünk)
Valakinek elfekvőben 600-ra való első lánckereket biztosító szép anya nincs véletlenül? Elhagytam menet közben, így meg szar motorozni.
Plussz keresek a hátsó villa végében található fémdarabot, ami a feszítést teszi lehetővé.
De hogy valami jót is írjak:A kutyus nagyon aranyos.
De elvárható.(ezek az értékek ugyanis nagyon sza...k)
A sűritési végnyomás az ezresnél 13,6-14,8 Bár között van gyárilag,gyanúm szerint a 250-esnek ennél is többnek kellene lennie.(pontosan nem tudom)
Szabad tudni hogy mennyiért vetted a gépet és eddig mennyit öltél bele plusszba?
http://www.hasznaltauto.hu/prima-verda-kft,partner,2071

Mondd az embernek hogy mit keresel,mert nem az eladók között van.A kollégámmal vettünk ott két éve egy fekete E36-os 318-as BMW-t.(ha még ott van akkor csinálj képeket)
hubinak van igaza, ne menj bele a felújításba!ha van rá rendesen pénzed, akkor annyiból + egy kicsit még gyűjtesz hozzá és veszel szezon végén egy 600-ast, amihez alkatrész is van, ha kell. Ha meg nincs pénzed a blokk felújítására, akkor a kendácsolás csak szart fog ereményezni + pénzed se lesz.
generál helyett lehet jobban jársz ha szétárulod alkatrésznek. a generál árát hozzá csapod és veszel egy 600ast
Megvolt a kompressziómérés, nem lettem sokkal boldogabb. 7-7,5-8 ..
Tudom, hogy egy 20 éves géptől nem várható el a 10-11 de azért ez egy kicsit kevés. Most jön egy szelep hézagállítás, ha ez sem oldja meg a gondot akkor marad a motorgenerál...k*rva jó.

Megvettem a gépet május közepén, mondván, hogy a hónap végére kész lesz. Ma július 10.-e és még mindig itt állok motortalanul úgymond...
De szép az a Capri is basszus...Biztos, hogy nem gondolta meg magát azóta? Lehet már eladná.....
Mond... Hol is van a Mikerpércsin pontosan?
Meg akarnám nézni.
Most már tényleg alvás.
Bassz..Szóval nem miskolci hanem debreceni kereskedő(Mikepércsi út ha mond a helyieknek valamit)
Ez meg lemaradt:
Még annyit:ez már sok-sok éve ott áll de az istennek sem akarták eladni,pedig nagyon rajta voltam.(de legalább beleülhettem és fényképezhettem)
Érdemes ránagyítani a kilóméterszámlálóra,az TÉNYLEG annyi!(láttam a szervízkönyvét,egy idősebb német házaspár számíttatta be egy Ford szalonban németországban egy új Fiestába,ott állt egy sarokban évekig,onnan hozták m.o-ra de otthagyták a vámosoknál mert nagyon sok lett volna rá a fizetnivaló.Ott is állt egy darabig,aztán elárverezték,így vette meg egy Miskolci kereskedő.Ott áll nála jó pár ilyen régi vas de mint kiderült egyik sem eladó.Gyűjtemény.)
ja és ha a motorszerelésből kéne élnem, akkor bajban lennék rendesen
Egyébként dehogynem hordott.(van ilyen 125-ösben is)