Még nem tudom, tudod nagy a család, mire mindenki összekászálódik, de kettőre oda kell érni. dE HA ÚGY ALAKUL HOGY NEM érünk oda, akkor nem biztos hogy megyünk. Én maradnék a gyerekekkel a koncertekre is, de az az asszonynak nem tetszene.
A D208 hyper/supersport gumi,pályára való!Viszont a Sportmax-nak van egy Roadsmart utcai verziója is,na az már tartósabb .Mindkét méretben van akciósan meg lehet venni 46-47000ért.Vagy a Michelin Pilot Road-ja is jó 38000-körül.
A mostani Metzeler Rennsport 180/55, de azt vagy leégette az előző tulaj, vagy csak egyenesen ment vele...
Nem mindenképp a legolcsóbbat szeretném. D208at dícsérik nagyon, de a rövid élettartamára panaszkodnak.
Valami olyan gumma kéne, ami -viszonylag- többet bír, de lehet vele sportosan is közlekedni.
Ha nem ejti a fordulatot akkor ki, vagy be? Naggyából összehangoltam, de dadog. Úgy emlékszem mikor a súbereket állítottuk nemrég akkor is a levegőcsavar hozta halyre. Akkor nagyon ki volt tekerve. Tehát most is vissza. De észrevehetően jobban gyorsul. Úggggggggyhogy jövök sok sok sok kumpival
Continental ContiForce 170/60-17 vagy 180/55-17. http://www.gumihaz.hu/?action=...
Ennél jobbat ennyiért nem találsz.Nekem 180-as van fent,nagyon jó árban és minőségre is.(jobb lett volna a 170-es de majd legközelebb)
Milyen méretű gumi kell,mert szereltek az 1000-re is 17,és 18 collos gummát egyaránt!Keresek neked gumit,van nekem itt néhány linkem gumihoz,mert az 500-hoz is már művészet gumit találni.
áááááááááááááááááááááááááááá
+ úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
úúúúúúúúúúúúúú. Megszivatott a gyári 120-as fuvi, lehetett vagy 80-as. ááááááááá. Kaptam 110-est Tyűűűűűűűűűűű de megy. csak szinkront kell csinálni, mert az alapjárat behalt. 11000 gyorsan felpörög. Ábrus mester, neked a levegő csavar mennyi tekerésen van. Én most 3-on állok.
picsába, elfelejtettem megvan a távtartó, holnap feladom azt is a csavarral együtt. alul a húzófokozati csillapítás, fölül a nyomófokozati csillapítás állítható.
Zsolti,ellenőrizd le a súbrtűket is tipusra,mert ha folytott a blokkod gyárilag,valószínű hosszú súbertűk vannak benne.Hiába nyitja őket a vákummembrán,a hosszú tűk miatt kevés benzint kap nagyobb fordulaton.
Adjatok tanácsot pls... Milyen gumit vegyek az FZR-re?
Valami olyan kéne, ami nem kopik el 1-2e km után. 2 hete van meg a vas, és már 1300km-t tettem bele...
Helló Bagoly! Tegnap megjött a teló! Köszi szerintem jó lesz. csak a felső rögzítésnél kell 2db 6mm-es hézagkitöltő! csak azt sem tudom hogy hogy kell állítgatni. Én ehez kőkorszaki vagyok!Mik azok csavarok felül? és az alján az a kis kerékkel mit állítok?
74kw 2LE, és reszelt na most megállt a tudomány. Kifog rajtam. De legalább esik. igaz most nem kéne, mert ma akartam a krumplit tölteni. Várhatott volna délutánig. ,De essen csak essen.
Az enyém 4JH-s. Osztrákoktól lett behova, de volt rajt pár olasz felirat is. A forgalmiban 36 kW van írva, Nem tűnik túl gyengének, de szerintem nem teljesen nyitott. 210 et megy, 7000nél indul el. A hengerfej felőli szívócsonkok nincsenek leszűkítve, mint pl a fojtott YZF750-eseken. Viszont a tübbi cuccról amit írtál nem tudom hogy fojtottak-e vagy sem...
Még de szétkapom. Megnézem az írásokat., meg mérek. Cak azt nem értem már hogy nagyobb flikú fuvival ment, ami elég eltérő volt, az egyforma kisebbet meg nem szereti.
Kerek a súber. Mármint minden kerek. a tü a ház a fúvóka Ha megmondod mi kell beszerzem( talajfert. gondolok.) Nekünk van zöldkönyv, meg jó kis bolt van itt.
Nem mindenképp a legolcsóbbat szeretném. D208at dícsérik nagyon, de a rövid élettartamára panaszkodnak.
Valami olyan gumma kéne, ami -viszonylag- többet bír, de lehet vele sportosan is közlekedni.
http://www.gumihaz.hu/?action=...
Ennél jobbat ennyiért nem találsz.Nekem 180-as van fent,nagyon jó árban és minőségre is.(jobb lett volna a 170-es de majd legközelebb)
Konkrét márka/típus ajánlatra számítottam
+ úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
úúúúúúúúúúúúúú. Megszivatott a gyári 120-as fuvi, lehetett vagy 80-as. ááááááááá. Kaptam 110-est Tyűűűűűűűűűűű de megy. csak szinkront kell csinálni, mert az alapjárat behalt. 11000 gyorsan felpörög. Ábrus mester, neked a levegő csavar mennyi tekerésen van. Én most 3-on állok.
Valami olyan kéne, ami nem kopik el 1-2e km után. 2 hete van meg a vas, és már 1300km-t tettem bele...
Help!