Bár nem igazán élünk viccelődős időszakot, de ez megtetszett:
Házaspár vásárol a szupermarketben. A férj beletesz a kocsiba egy huszonnégyes karton Heinekent. Az asszony döbbenten nézi. A férj mentegetődzni kezd. - Most akciós, csak 6000 Ft. - Ezt nem engedhetjük meg magunknak. - mondja szigorúan az asszony és visszateszi a sört. Vásárolnak tovább, majd a feleség betesz egy 12000 Ft-os tégely krémet a kocsiba. A férj rákérdez. - Ez mi - Az arckrémem. Gyönyörűnek fogsz majd látni tőle. - Ezt a Heineken féláron tudja...
Végig olvastam a cikket és a kommentet, írtam is egyet. Tényleg hatalmas dolog, hogy ilyet tettek! Igazán büszke vagyok rájuk, örülök, hogy velük élhetek egy országba. Hatalmas respect nekik Gondoltam rá, hogy MI itt összegyűjthetnénk egy kisebb összeget, vagyunk jópáran az FZR-es fórumon. Valamelyikünk számlájára küldünk pénzt, amikor meg összegyűlt, akkor elküldi az illető a V8-as főszervező srác számlájára. Mit gondoltok?
(továbbítom az illetékesnek)
D=110mm és 55mm csőcsatlakozó 60mm vég.
ennyi elég
- Tudod drágám mit szeretek benned a legjobban?
- Na mit? (örömködve az asszonyka..)
- A farkamat
- A humorodat édesem....
Házaspár vásárol a szupermarketben. A férj beletesz a kocsiba egy huszonnégyes karton Heinekent. Az asszony döbbenten nézi. A férj mentegetődzni kezd. - Most akciós, csak 6000 Ft. - Ezt nem engedhetjük meg magunknak. - mondja szigorúan az asszony és visszateszi a sört. Vásárolnak tovább, majd a feleség betesz egy 12000 Ft-os tégely krémet a kocsiba. A férj rákérdez. - Ez mi - Az arckrémem. Gyönyörűnek fogsz majd látni tőle. - Ezt a Heineken féláron tudja...
Végig olvastam a cikket és a kommentet, írtam is egyet. Tényleg hatalmas dolog, hogy ilyet tettek! Igazán büszke vagyok rájuk, örülök, hogy velük élhetek egy országba. Hatalmas respect nekik