Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyek én is, de előbb rendeljen pizzát
láttam abból is, de hát nem is tudom
Deeee! Asszem az lesz.
Kérek fánkot! Egyszer bakker felülök a bringámra és felmegyek hozzád,megzabálom az összes fánkodat!
Nem a suzukis svéd állat. aki 14 perc alatt megy78km-t
Nem. Ez egy amatőr videó,amin egy moci be van kamerázva elöl,hátul,és megy az autópályán,városban,üldözik a rendőrök. Nem ilyen akciófilm. Rendes videó,és bizti tetszene Nektek is.
Sanyi csak halkan megjegyzem megvan mind az 5 rész.
Kérsz fánkot.
Nagyon jó gumik!
Lehet hogy Nektek nem újság,de most vettem észre a dvd-k között a Ghost Rider2. Elég durva,nagyon tetszik. Nem tudjátok hogy van ennek több része is? Esetleg valakinek megvan a többi rész is?
Nálam most a d209 gp racer a befutó. 3 éve használok ilyet. Majd talán lesz egyszer 211 is.
Nem tudom megmérem majd csak itt a Zsolti.
Pupu,most találtam nem tudom melyik FZR-re való (enyémre kicsi).
Nem ismerem a történeted. Eddig én meg vagyok vele elégedve, amíg bajt nem csinál nekem, hozzá fogok járni.
Nekem mindegyiken külön gomb van erre az elején. Amúgy azzal indulnak, amin van először jel (ha egy PC-t használok, nem kell nyomni semmit)
igen, de igazából a menübe sem kell belépni
a bemenetet lehet kiválasztani, analóg vs digitális
minden nap tanul az ember.hogyan valtjatok a kepet? moncsi menujeben van ra lehetoseg?
de az enyem eszik 1000km-en 6 decit,tehat ha azt szamolod, h van benne kb 2,4 dl olaj,akkor 4000km alatt automatikusan lecserelodik
en vele is megszivtam:) nala hagytam 30-at,aztan ra 3 honapra felforralta a vizet,es vegleg megadta magat a motor...
attol fugg,h milyen chipsetees a masik gep.ha ugyanolyan,v nagoyn hasonlo,akkor jo.ha masfajta pl sis helyett intel,v intel 845-os helyett 965-os,akkor tuti nem lesz jo,allandoan kekhalalozni fog.ha AMD-s a geped, 90%,h mukodni fog.
Mé ne lehetne, én 3 különböző moncsin használom ezt a fícsört nap mint nap. Asszem, azóta emrének is megy.
10K km a yamaka ajánlás, 3k a redbarons.
abszolute megoszlanak a velemenyek.abban talan mindenki egyetert,h nem kell a full szintetikus,mert nem letezett meg a reszszintetikus sem,mikor ezek a gepek keszultek.en anno a 250-esembe repsol asvanyi 15w50-et raktam.azt imadta. cser emeg 10-15-20.000kmkent,de legalabb 2 evente.en 10.000-kent v 2 evente cserelnem.