Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

benya felesbe,tobbi tied. legalabb is en igy csinalnam.
asszonyt most viszem ide-oda,o nagyon ritkan hasznalja,es igy en kb 4-5x tankolom, aztan o 1x
tudtommal nem lehet valtogatni. en inkabb vettem asszem 6000-ert egy ps/2 switchet,es kesz.ezzel lehet valtani nem csak monitort,hanem billt,egeret is.egyszeru,helytakarekos,meg minden:)
Jaja a jager az már rendesen megy nekem is
30k házhozszállítva
eladom az enyemet neked,na?:)
mi pe'z vo't?
ugyanez volt velem is.fiatal koromban egy ejszaka masfel liter vodka,es soha tobbet vodka.1 liter palinka,soha tobbet palinka.5 ev utan kezdek visszaszokni.bailey's-szel kezdtem,majd jager,most bodzapalinka.de szigoruan kierovel
Redenczki Attilára.. gerle utca 27.

olcsó vagy drága, nem tudom. De mindig minden elsőre jó, amit csinál. Ő csinálta meg a blokkom.. hibája nem volt 50 000 km alatt. Árképzését nem mindig értem.. van hogy sokkalom érte a pénzt, de van olyan is, hogy el se hiszem hogy csak ennyi lesz. Mivel elég sok ügyfele van, így elfordulhat, hogy várni kell.
egesz pontosan kire gondolsz?
Ha nem megy fel a win, akkor a gép rossz. Legelőször memóriát kell nézni, vagy azt, jól van-e beállítva a proci órajel, vagy a hűtése jó-e.
Ha jó a gép, erre az általad említettre felmegy annyi idő alatt, mint a legújabbra.

Ui: mivel 2,5GB RAM biztos, hogy több darab, ott lehet a bibi. Vedd ki valamelyiket.
Csak épp nem fog elindulni az öreg gépen az újra telepített win
De mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, én csak a tapasztalatomat írtam le, mivel ezzel foglalkozom 15 éve.
Sanyi a szilveszteréktől megkérdezed mennyi 1 alsó kuplung munkahenger felújító?
ok tudom mert csütörtökön adtam fel sima levélként
Tamás,még nem jött meg,amint itt van csinálom és küldöm vissza!
Nem felejtem, kettőre kell mennem a III. ker-i Önkormányzatba, utána sietek.
3-ra ott vagyunk, el ne felejts minket
Elvileg ez P4 é 2.5G ram van benne...de valahogy nem sikerült eddig rátelepíteni az xp-t. Talán most mintha bevenné...
Csak ha egy ezer éves vasra akar az ember új os-t feltolni az min fél nap. Egy újabb több magos gépen meg megvan egy óra alatt minden szarral együtt.
Ha ezt a vinyót át lehet tenni a másik gépbe akkor sokat lehet vele nyerni.
Köszi. Akkor próbálkozok helyben telepíteni.
ja, max az alaplapi drivereket nem fogja szeretni a másik gép, de én cseréltem már alaplapot gépben hogy ugyanaz maradt minden, és nem kellett új op rendszert húzni rá.

Szerintem egy szűz XP-nek működnie kell.
Ha közel hasonló a gép, akkor igen, jó eséllyel. (ugyanolyan chipkészlet, VGA, stb) Lesz pár kérdése, új hardver, stb.
Más esetben kétséges, többnyire nem, összeomlik kék halál. Újratelepíteni gyorsabb, mint a nem jól működőt foltozni.
Szerintetek ha egy vinyóra feltelepítettem az xp-t, akkor annak egy másik gépben is működnie kell. Nem? Vagy be kell állítani valamit?
Hű mennem kell. Sziasztok! Este
Komolyan mondom, rendet kéne otthon raknod...