Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálunk is, pár hete
akkor nem szóltam, ne is vitatkozz, Ilyenkor nem szabad,
viszont majd lesz mi alapján szívességet kérned tőle, hogy bezzeg te megteszed érte...bla bla bla
Szóval ha hosszútávon gondolkodsz..
romantikázni, összebújni, nemdugni, most nem olyan napok vannak.
Szia sporttárs! Nekem is 250-es van
Azt kérdezted akkor mit akar? (és hányszor)
én a helyedben venném a kabátomat, és amikor megkérdi hogy hova azt mondanám csajozni (persze szigorúan tudományos jelleggel )

Bazz, nem tudok aludni, mert az asszony nézi a transformers-t
bezzeg mikor foci van az ne érdekli
papucs vagy..mi az h nem engedi? pont leszarnám.
Sziasztok. Most vettem egy FZR 250 és lenne egy kérdésem hogy blokkba hajtómű olajból milyet tudtok javasolni és milyen időközönként kellene cserélni?
? ? ? ? ?
TE hülye bazdki. Ki hordja a nadrágot, Te vagy Ő ?
nem engedi a mia hoy a transformerst nézzem, sőt netezni sem akar engedni, úgy kunyiztam ki negyed órát
szeva

asszem én is elvonulok, holnap már dolgoznom kell, brühühü
Szerintem gyorsan rakj képet, engem folyton ezzel basztattak...
nekem digi volt még 2 hónappal ezelőttig, és stabil volt. Nem lóg semmi a lavor elé? Tökéletes a jel erősség?
Esetleg rakj fel egy nagyobb levaort, az is segíthet.
NA mentem alukálni nagyon kész vagyok
Jó éjszakát skacok.
Na hát megb@sz az ideg rtl és tv2 elment a digiről.
Jaja képet vazze sose raksz fel a csajodról képet. Ez 1 baráti társaság itt mindent meg kell osztani. A Zsolti is megosztotta az Ádival a motorját meg a potival meg a mlas meg az ábrus is na akkor hol vannak a képek?
naaa...
Még nem láttam,úgy hogy megnézem. Bááár a Da Vinci-kód is biztos jó,de azt már olvastam.
Most kaptam infót holnap már lesz elvileg Razoros moha.
Viszont este elmentünk a kollégákkal bebaszni, és vitt és hozott az asszony. Jól nevelt.
képet
nem a végeredmény a lényeg
Mondjuk kicsit nehezményezem hogy az én procim és az 5770-es vga nem hozott több pontot. Viszont a ramok nálam jobbak.
Te fizecc, Ő utazik. Ennyi.
Én szombaton d.e. 32-t hagytam ott 3 boltban összesen.
Vettem magamnak 10 pár zolnit (1100 Ft), és 2 csomag gumicukrott (kb 800 Ft)
A többi zsé ilyen nagy butikos tatyókra ment el, tele ipari gépronggyal. Ciki. Viszont abban a magas sarkú csizmában eszméletlen jó segge van a csajnak.
Jajj TV2 nem RTL
Ja én is így gondoltam ha szegény micuka mimike bocika még mindig nemtudom hogy hívják képes elviselni akkor megérdemli az autót.