Egyébiránt nekem meg az újabb lámpa tetszik,amit Vör7 néven hirdetett egy srác itt a fórumon 25-ért. Fejidom+ tartókonzol+lámpa. Na azon elkondolkodnék.
Áll a garázsban.
Nem nyúltam még hozzá.
Már nem is fogok csak télen.
Állandóan meló. A héten is van kötelező + 8 óra túl+ péntek d.u., és szombaton 8-18 ig egyetemen vagyok. Vasárnap a házat csinálom (ki lett javítva a tető, már csak belül kell a beázás foltját eltüntetni+ a fürdőszobában feljön a kézmosó lefolyója mellett a bűz, azzal is kell v.mit csinálni. Kiégett a halogaén fényvető csöve, xbox-ra megvan az új moha, meg pihenni is kék)
Van mit csinálni.
Bocs Sanya, de ez a pilács nekem se jön be... nem azért, mert szögletes, vagy kerek, hanem adva van egy szép eredeti állapotú motor, és ez a lámpa meg úgy néz ki, mintha házilag lenne belebarkácsolva.
Úgymond "kilóg" nekem a gyári állapotból de ez csak 1 vélemény.
Az 1. saját gépem: 286/12MHz, 1MB RAM, 40MB winc., hercules (mono 2 színű) monitor. Egy papírdobozban volt összerakva, mert házra nem tellett, akkoriban ez drága móka volt (1990)
Még para van,meg sok a meló. Ha összejön hét végén garázs szigetelés kívülről 7cm-es hungarocellel. Van egy srác,aki 18-ban anyaggal együtt megcsinálja. Igaz szinezve nem lesz,csak szürkére,mert a hátulja a garázsnak a kiserőre néz,Graffiti megcsinálja ingyen a szinezést.
Nálunk is így valahogy,emlékszem,Cyrix 233+-os proci 16mb ram,s3 Virge 2mb videó,100mb vinyó 14" monitor,ami 800X600-on már csak 60hz tudott,win 95-tel!És hogy örültem neki! Ja igen,és egy 4Xcd rom Matshusita asszem Panasonic ha jól rémlik.
Nem nyúltam még hozzá.
Már nem is fogok csak télen.
Állandóan meló. A héten is van kötelező + 8 óra túl+ péntek d.u., és szombaton 8-18 ig egyetemen vagyok. Vasárnap a házat csinálom (ki lett javítva a tető, már csak belül kell a beázás foltját eltüntetni+ a fürdőszobában feljön a kézmosó lefolyója mellett a bűz, azzal is kell v.mit csinálni. Kiégett a halogaén fényvető csöve, xbox-ra megvan az új moha, meg pihenni is kék)
Van mit csinálni.
Különben is, egy férfi mindig gyerek marad, csak a játékai lesznek egyre drágábbak.
Úgymond "kilóg" nekem a gyári állapotból