Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én szerintem, 272km az átlag.
ábrus.
Nem 7-zenélős kvarcóra elem,és az FZR-ben 20-db van belőle.
Tudod mi az?
Jóóóóóóóóóóóóóóó reggelt. Hazaértünk.
Nem azért nem kell fullszinti mert akkor nem létezett. (ma sem használunk már petróleumlámpát) Azért nem szoktam javasolni mert aránytalanul drága az ilyen öreg gépekbe. Utcai körülményekre, főleg ha nem nagyon húzzák a fülét akkor nem feltétlenül kell a legjobbat beletenni. (szerintem)
Nem 78 hanem 68km volt 15 perc alatt. Asszem 285 volt az átlag.
ne bassz, hogy most feedezitek fel a ghost ridert? akkor már szaladjatok is a youtubera, és nézzétek a turbo busa-videót, meg az upsala-sat, meg vanjópár..eeeejjjj, öregek..
Ezt a kettő nagy malacot milyen szépen terelgetik http://video.google.com/videop...
Igazad volt mlas. Kiszedegettem a memóriákat, és nem ugyan úgy tettem vissza mint volt és meg se mukkant. Van benne 1db 1Gigás és 3db 512-es. Szerencsére emlékeztem hol volt az 1-es, visszatettem sorba őket és elindult, de nem a telepített vinyóval. Betettem egy másikat és arra felszaladt simán az xp. Még annyi van, hogy két partícióra van osztva a vinyó és valószínű a másikon is van windows. Bekapcsoláskor meg megkérdi melyik menjen. Hogy lehetne beállítani, hogy egyből az induljon amit telepítettem? Vagy letöröljem a másikból ami ott van?
NA joccakát elfáradtam
De hát itt nem 150el ment mint a Sanyika.
Na Zsoltika most ment el innen
Faszom de fáj a sípcsontom na mi a helyzet pupákok?
Ugyan Sanyi, van neked motorod, ha ez tetszik csináld
Ez így olyan mintha a mézes bödönt kívülről nyalogatnád
Sziasztok! Mindjárt elájulok,olyan fáradt vagyok.
Na igen,Ő az!
Lehet kapni,lemaradt.
De ő úgyis megy.
Sanyi,nyolc részben száguldott,és összeszedték egy DVD-re,motoros találkozókon lehet
Zsolti most ette meg a pizzát
Meg akarják csinálni a 2-t, Cage nélkül. Sztem xar film.
Lidl-be lehet kapni 24db-os berliner fánkot,barack lekvárral!
990ft!
Az lehetetlen, mert 334 km/h-ra jönne ki... ahhoz rendesen kéne menni
De ez egy egész dvd! Nagyon király!