Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor Bocsi!
egyébként nem tettél semmi rosszat
Ha megnézed egy-egy hozzászólás előzményét, észrevennéd, hogy nem neked írtam. Ezen mulattunk egy kicsit.
Javaslom te is használd a válasz gombot, mert anélkül gyorsan kaotikussá válna a topik.
Most mi rosszat tettem?
Egy képet tudnál küldeni róla hogy is néz ki, már ha megvan még. (előzmény)
Vagy ezt ajándékoztad el?
elvileg rádirtam de vegyél fel te háátha lokis5552@freemail.hu
Az FZ-be is nagy az exup rugóstag.
No Béláim gondolkozzunk
írj rám!
Felvettelek fenntvagy?
Sztem az adatlapomon kinnvan.
Van msn-cimed Ádi!?
Nekem kéne, találjunk má ki valamit
200Ér ideadná rgwzoli a 250rgv wolf-ját.
Műszakin most volt nemvolt vele semmi gond! hogy belül milyen állapotban van háát most lett komplett karbisor cserélve rajta, amióta nálamvan egyszer szabályoztam le szabályzáson kicsikét befüstöl dehát Fzr! Nem zsákbamacska megkell nézni ki kell próbálni és biztosmegtudunk egyezni! kuplung váltó kifogástalanul szépen működik! Soha nem hajtottam demivel nincsnálam mindössze 4hónapja csak mivel ugynézki hogy elmegyek kamionozni ezért szeretnék megvállni tőle vagyis nem szeretnék mert nagyon szeretem csakháát... :(:( Szóval bármilyen megoldás érdekel kivéve motorcsere! Köszönöm! Üdv Mindenkinek! A blokkja nemcsörög nemkopog széphangja van!
en csak a motorrol setaltam oda a ladashoz elmeselni neki a kreszszabalyt az egesz csaladja elott,de en nem kaptam penzt.vmit rosszul csinaltam.

ez tuti robertgida,o szokott ilyen aljassagokat elkovetni
kb ennyiért vette ő is a motort, plusz a papírozás.. aztán rá is költött igen sokat

regen majd megorultem egy ilyenert (amugy most is) ez egy istencsaszar motor,barmikor megcsalnam vele az FZRt:) mi penzert adja?
tény, hogy nem olcsó.
annyiért olaszból hozni be egy működőt blokkostól.
100?
Így én is jártam már.
Egy fasz lengyel teherkocsist kikaptam a nyamvadt teharautójából mert összetörte a tükrömet, mert a fasz a megszűnő sávból csak behúzta az enyémbe. A fiskó megilletődve adott egy félmarék aprópénzt, és mivel rájöttem semmi értelme vergődni kurvaanyázás közepette eljöttem a marék lóvéval.
2 sarokkal arrébb megálltam, mert remegett kezeme lábam.
Ez ilyen.
úgy emlékszem egyik ismerősöm úgy 240 e ft körül vett az ilyenjébe főtengelyt...
tudom a miénkbe sem olcsóbb, de ritkább is az ilyen igény