Ha megnézed egy-egy hozzászólás előzményét, észrevennéd, hogy nem neked írtam. Ezen mulattunk egy kicsit.
Javaslom te is használd a válasz gombot, mert anélkül gyorsan kaotikussá válna a topik.
Műszakin most volt nemvolt vele semmi gond! hogy belül milyen állapotban van háát most lett komplett karbisor cserélve rajta, amióta nálamvan egyszer szabályoztam le szabályzáson kicsikét befüstöl dehát Fzr! Nem zsákbamacska megkell nézni ki kell próbálni és biztosmegtudunk egyezni! kuplung váltó kifogástalanul szépen működik! Soha nem hajtottam demivel nincsnálam mindössze 4hónapja csak mivel ugynézki hogy elmegyek kamionozni ezért szeretnék megvállni tőle vagyis nem szeretnék mert nagyon szeretem csakháát... :(:( Szóval bármilyen megoldás érdekel kivéve motorcsere! Köszönöm! Üdv Mindenkinek! A blokkja nemcsörög nemkopog széphangja van!
Így én is jártam már.
Egy fasz lengyel teherkocsist kikaptam a nyamvadt teharautójából mert összetörte a tükrömet, mert a fasz a megszűnő sávból csak behúzta az enyémbe. A fiskó megilletődve adott egy félmarék aprópénzt, és mivel rájöttem semmi értelme vergődni kurvaanyázás közepette eljöttem a marék lóvéval.
2 sarokkal arrébb megálltam, mert remegett kezeme lábam.
Ez ilyen.
Javaslom te is használd a válasz gombot, mert anélkül gyorsan kaotikussá válna a topik.
Itt a motor hirdetése!
Vagy ezt ajándékoztad el?
No Béláim gondolkozzunk
ez tuti robertgida,o szokott ilyen aljassagokat elkovetni
regen majd megorultem egy ilyenert (amugy most is) ez egy istencsaszar motor,barmikor megcsalnam vele az FZRt:) mi penzert adja?
annyiért olaszból hozni be egy működőt blokkostól.
Egy fasz lengyel teherkocsist kikaptam a nyamvadt teharautójából mert összetörte a tükrömet, mert a fasz a megszűnő sávból csak behúzta az enyémbe. A fiskó megilletődve adott egy félmarék aprópénzt, és mivel rájöttem semmi értelme vergődni kurvaanyázás közepette eljöttem a marék lóvéval.
2 sarokkal arrébb megálltam, mert remegett kezeme lábam.
Ez ilyen.
tudom a miénkbe sem olcsóbb, de ritkább is az ilyen igény